Şimdi Ara

Ped nasıl besleniyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu pedi nasıl besliyoruz yahu bilen varmı kafayı yiyecem yiyeceği oyunda pede nasıl veriyoruz ne olur açık seçik birisi anlatırmı. üstüne bırakıyorum olmuyor sıyırmak üzereyim birde pedi bırakacağımız subbptle master me nedir o nerede

• Edit:İğrenç bi espri yapmıştım ama bayan okuyuclar olabilir diye editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 22 Mart 2008; 12:06:04 >
  • feed pet diye bi skillin olcak petinin dietine bakıp ona göre yiyecekler alıp feed pete basıp o yiyeceğe basarsan beslersin pedini.
  • Arkadaşım 2 topic neden açıyorsun ?
  • subbptle master ne yaw?
  • çünki buna ped yazmışım pet yazacağıma feed pet diye bir şey yok bu arada sanırım bişi eksik ne olur yardım
  • orjinalde oynuyosan level 10 da pet questiyle beraber vermesi gerek orjinalde oynamıyosan olmayabilir o skill.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orjinalle oynuyorum ve pet im var ancak besleme yapamıyorum
  • iyi bak. Feed pet olması lazım petin varsa
  • Bu ne abi şakamı hadi "ped"i geçtim,2 konu açmanı da geçtim diyelim, "çünki" ne yahu...Yaş sınırı lazım kesinlikle oyuna da foruma da...
  • Türkçeyi ihlal Clup.
  • Gün Olur Devran Döner, Horoz Domalır Tavuk Gömer
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakenick762

Bu ne abi şakamı hadi "ped"i geçtim,2 konu açmanı da geçtim diyelim, "çünki" ne yahu...Yaş sınırı lazım kesinlikle oyuna da foruma da...

sorunun ne senin arkadaşım çözüm bulamıyacaksan neden sorum haricindeki başka şeylere takılıp kalıyorsun
    çünki yazdım ped ne olacak ana konuyu anlamadınmı?
    cevap vereceksen ver vermeyeceksen yazı kirliliği yapma bir hata yapmış olabilirim düzgünce düzalt (düzelt) (yanlışklıla e yerine a ya basmışım) aşağılamanın ne manası var yada neden buna zorunlu hissettin kendini.
    yazılarından senin yaş sınırını tahmin edebiliyorum sen benimkini tahmin edemezsin etsende yanılırsın.

konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar saçma sapan yerlere takılıp abuk subuk mesaj atacak olan varsa bence yazmasın soruma cevap istiyorum türkçe hocası yada edebiyat hocası değil

• pet görevini yaptıktan sonra questi verdiğin kişi sana bir görev daha veriyor en yakın şehirdeki hunter trainera yolluyor onla konuşunca feed pet skillini öğreniyorsun

nedense kimse bunu yazmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

pet görevini yaptıktan sonra questi verdiğin kişi sana bir görev daha veriyor en yakın şehirdeki hunter trainera yolluyor onla konuşunca feed pet skillini öğreniyorsun

nedense kimse bunu yazmamış

Allah razı olsun ya sorma "nedense kimse bunu yazmamış" haklısın adamlar türkçeye taktı eyvallah yanlış yazmış olabilirim ama sorumu anlamsız hale getirmeyecek bir hata bu cevabı bilmiyorlar yada sorunları var anlamadım gitti.
    neyse uzatmayayım teşekkürler
  • Sanırım ya yeni başlamış ya da hunterı ilk defa oynuyorsun...Petini besleyemeyince sorman normal ama forum yerine arama motorlarında(google...) arasan(belki açıklayan bi site çıkar) ya da birine pm atsan (kirlilik olmasın diye) daha iyi olurdu...Böyle hem huzur kaçıyor hem konu büyüyor...

Sanırım olay çözümlendi...

skill : Feed Pet

Peti lwl 10 da tame lemeye başlıosun...

petini beslemek için yiyeceğe sahip olman lazım...

feed pet'e bastıktan sonra yiyeceğin üstüne basman yeterli olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Edit:İğrenç bi espri yapmıştım ama bayan okuyuclar olabilir diye editledim.

Tam ben yapacaktım beni de vazgeçirdin :D

o espri yi ben mi yapsam acaba ! neyse vazgectim

• quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Türkçeyi ihlal Clup.

İngilizceyi katletme Kılab
  • WTB EDIT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.