Şimdi Ara

Pedal Alacağım Yardım Edermisiniz [PVP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rogue oynuyorum pedal alacağım asasin turbo kral pedal as 22 bu pedalı alacağımda wslerde felan iyimidir pvp için alacağım
    ayrıca oynadığım sw'de ctrl yapıyorum ve swnin en iyi 5 roguesinden birisiyim ama artık ctrl yapmak yordu beni sıkıldım ctrl yapmakdan o yüzden pedal alacağım yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevergobacktolegal -- 24 Ocak 2014; 11:39:31 >

• Pvp server için pedal mı alınır usko başla öyle pedal al derim gerçek olur tutupta +20 chitin , chitin shell +30 shard almana gerek yok az buçuk item al ,al pedalı keyfini çıkar bende pedal alacam hocam usko dayım bence sende öyle yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Pvp server için pedal mı alınır usko başla öyle pedal al derim gerçek olur tutupta +20 chitin , chitin shell +30 shard almana gerek yok az buçuk item al ,al pedalı keyfini çıkar bende pedal alacam hocam usko dayım bence sende öyle yap

pvp için alacam para benden cıkıyor sonuçta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevergobacktolegal

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Pvp server için pedal mı alınır usko başla öyle pedal al derim gerçek olur tutupta +20 chitin , chitin shell +30 shard almana gerek yok az buçuk item al ,al pedalı keyfini çıkar bende pedal alacam hocam usko dayım bence sende öyle yap

pvp için alacam para benden cıkıyor sonuçta ?

Keyifin bilir hocam pvp sıkar bir süreden sonra

• 10 tl daha kıyda iyi bişi al gb sitelerinde adını vermiyim iyileri var

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

10 tl daha kıyda iyi bişi al gb sitelerinde adını vermiyim iyileri var

ne demek daha iyileri var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.