Şimdi Ara

Pedal commender pedal box vs kullanan arkadaslar varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bursa gibi bayirlik bi yerde yasiyorsaniz gaz tepkisi sikintisi buyuk oluyor corolla 1.6 yeni kasa manuel aracima taktirmak istiyorum daha onde benzinli atmosferik elektronik gaz pedalli aracinda bu tepkime hizlandirici cihazlardan kullanan arkadasim varmi tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir video vardı. İşin aslını bilmiyorum ama videoyu çeken arkadaşın anlattığı gibiyse, gaza sizin yerinize fazladan basan bir sistemden başka bir şey değil. Gereksiz.

• Valvematik motorların en büyük sıkıntısı gaz tepki süresidir. Bence çok gereksiz uzun tutulmuş bir süre, şahsen bende aynı durumdan memnun olmayanlardanım ve bursadayım. Fakat araştırdığıma göre ilkngaz tepkisi dışında bir artısı olmayan bir ürün. En mantıklısı araca alışmak fakat dik rampalarda alışmak zor olabilir.

• Astra'cilar cok kullaniyor,ise yariyor tabi ama yakit tuketimi artiyorMUS

• Merhaba ben pedalbox kullanıyorum. internette reklamlarını görmüştüm baya sağlam bir firma. alman malı dte systems galiba. kutusu araç kiti falan baya sağlam ve kaliteli. pedalcommanderin biskivü kutusu gibi değil yani. performans olarak değerlendirecek olursam baya farkediyor. üç mod sürüş seçeneği mevcut her modun da kendine ayrı üç sürüş modu var. youtube da kullanıcı deneyimleri baya var izleyebilirsiniz. ben çok beğendim tavsiye ederim.

• Kardeşim astra h 1,6 xer kodlu aracında kullandı,gaz tepkisi iyileşmiş ama yakıt tüketimi de aynı ölçüde artmıştı..Hesabınızı buna göre de yapmanızda fayda var..Söktürmüştü kısa süre sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 18 Nisan 2017; 11:21:51 >
  • Şöyle bir video vardı. İşin aslını bilmiyorum ama videoyu çeken arkadaşın anlattığı gibiyse, gaza sizin yerinize fazladan basan bir sistemden başka bir şey değil. Gereksiz.

• gereksiz bir ürün.

yaptığı şey siz gaza yarım bastığınızda tam basmış gibi gaz vermesi.bunun için para vermeye değmez. ihtiyac halinde kendiniz gaza tam basın aynı şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lüzumsuz

• tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bi gidip denemeye karar verdim müsait bi zamanda test için randevu isteyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Şöyle bir video vardı. İşin aslını bilmiyorum ama videoyu çeken arkadaşın anlattığı gibiyse, gaza sizin yerinize fazladan basan bir sistemden başka bir şey değil. Gereksiz.

bu video herşeyi anlatıyor , teşekkürler

olayın psikolojik boyutuna oynamaktan başka bir işe yaramıyor, fiziksel olarak ayağınızı paspasa değdirmeden sanki sürekli tam gaz gidiyormuşsunuz gibi aracın beynine sinyal gönderiyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 21 Haziran 2018; 23:43:46 >

• 307'de de elektronik pedal var. Rampalarda zorluyor evet ama el freni var. Bu tarz eklentiler sıkıntılı ve gereksiz bana göre

Ayrıca siz bakmayın taktırdıktan sonra internette "arabam uçuyor kanks " diyenlere. E para verdiler, uçacak tabii ki
  • Ön yargıları yıkıp önce cihazı görmek, denemek lazım.
    Videodaki arkadaşın yaptığı gaz sinyali ölçmek, cihazın çalışma prensibinin bir kısmını aktarmış evet, yani sizin sinyallerinizi değiştiren bir üründür.
    Ancak gecikme süreleri ve potansiyometre üzerindeki kademeli hızlanmayı, gaz kelebeğinin açılış süresinin değiştirilmesini böyle ölçemez, ki ölçmemiş de zaten.
    Bir de buradan iki makine mühendisi arkadaştan dinleyin bakalım.

• Buna inanip para veren varmi hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.