Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartın ücreti yok, yıllık ücreti de yok. Her alışverişte 2 farklı tip bonus kazanıyorsunuz. İlki Pegasus uçak biletinde kullanılabilecek para (uçuş puan) olarak kazanılan. Bir de normal bonus (alışverişte kullanabileceğiniz), uçuş puanın onda biri kadar (edit: alışverişinize göre değişiyor oranlar ama çok az bir alışveriş bonusu kazanacağınızı bilin) geliyor.

Yani kart, Pegasus ile uçan insan için iyi. Onun haricinde bir numarası/marifeti bulunmamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 12 Haziran 2014; 22:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acsivrikaya

Başvurdum şimdi sms ile. Kartı hiç kullanmayıp Şubat ayında iptal etmeyi planlıyorum. Böylece bedava uçak bileti almış olacağım. Pegasus'a çok yükleniyoruz ama hakkını helal etsin :)

Evet hocam benimde düşüncem öyle intenretten başvurdum :)

Tüm hatlarda geçerli deniyor ama kısıtlaması var mıdır acaba ? Özellikle Madrid-Moskova-Dubai den birini istiyorum
  • Kart Özellikleri:
    Yıllık kart ücreti alınmamaktadır.
    Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından %1, Pegasus Havayolları'nda yapılan uçuşlardan da Pegasus Plus uçuş programı kapsamında %2 UçuşPuan kazanılır.
    1 UçuşPuan 1 TL değerinde olup UçuşPuan'lar flypgs.com'da bilet ve ek hizmet satın alımında kullanılabilecektir. 5 UçuşPuan üzerindeki bütün UçuşPuan'lar indirim olarak da kullanılabilir.
    Pegasus Plus Kart anlaşmalı işyerlerinde bonus toplar ve taksit yapar.
    Pegasus Plus Kart' a SMS ile de başvurulabilmektedir. Hemen başvurmak için PGS yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı 2205'e göndermeniz yeterlidir. ÖRN: PGS 12345678910.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurunuz Başarıyla Alınmıştır.

Belirtmiş olduğunuz cep telefonunuzdan sizinle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• Almati bileti alınırmı ki

kampanya dahilindeki uçuşlarımız ve belirtilen tarih aralıkları için rezervasyonunuzu oluşturmanız gerekmektedir.

alanlar hangi ucuslara bilet verildigini yazabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka bedava bir şey verirmi ki? Yani okuduklarımız dışında bir şey yoksa ben de alacağım.
  • İlk çıktığından beri kullanıyorum. Harcadığım dışında herhangi bir ücret ödemedim.

Bana da 50 TL bonus yüklemişlerdi.
  • bedava bir bilet kulaga hos geliyor...

bu karti kullanan arkadaslara sormak istiyorum: gercekten bu kartla oyle cok puan kazaniliyor mu? ayda ortalama 750 tl vs bu kartla yapsam 1 senede kazacagim ( yuzde 2 ise ) 15 lira mi? 15 lira ise bir ise yaramaz giib?
  • Banka ile görüşmüştüm bu bilet mevzusunu,bana yurtiçi tüm aktarmasız (direkt) uçuşlarda geçerli olduğunu söylediler.
    Ama özellikle aktarmasız olması gerekiyormuş uçuşun,ayrıca bir kart ücreti v.s yokmuş.
  • Kazandigin bonuslari garanti uye sorketlerden kullanabiliyor musun ?

Birde kart gelir gelmez rezervasyon yapmak zorunda miyiz? Suan ne zaman gudecegim belli degil ????

• yURT İÇİ 30 NOKTA DEDİĞİ NOKTALARI bulabilen var mı?
  • bana mantıklı geldi, sağlık durumu bu yıl gitmeye elverişli olsaydı kesin alırdım.
  • Bu kartla tv'de reklamı dönen bonus kampanyalarına falan katılabilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bedava bir bilet kulaga hos geliyor...

bu karti kullanan arkadaslara sormak istiyorum: gercekten bu kartla oyle cok puan kazaniliyor mu? ayda ortalama 750 tl vs bu kartla yapsam 1 senede kazacagim ( yuzde 2 ise ) 15 lira mi? 15 lira ise bir ise yaramaz giib?

750*12 = 9000

9000'in %1'i 90 lira. Hesap bu şekilde %2'yi ekstra olarak pegasus biletlerinden kazanıyorsunuz ama onu zaten kredi kartı olmayanlar da kazanabiliyor.
  • yurtdışından buraya gelen uçuşlar içinde geçerlimi acaba? ben polonyada olucam ve 5 ekimde TR'ye gelicem. alsammı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Bu kartla tv'de reklamı dönen bonus kampanyalarına falan katılabilecek miyiz?

Sanmiyorum... kendi bonus cartli olankar icin ek ucret veriyorsun... buna herhalde katma degerli verirsin ;)

• Aranan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Banka ile görüşmüştüm bu bilet mevzusunu,bana yurtiçi tüm aktarmasız (direkt) uçuşlarda geçerli olduğunu söylediler.
    Ama özellikle aktarmasız olması gerekiyormuş uçuşun,ayrıca bir kart ücreti v.s yokmuş.

Yurtdisi icn vermiyormu bilet yurticiyse degmez zaten 40-50ye alinabiliyor bazen

• Başvurdum, aradılar sonrada onaylandı mesajı geldi. Beklemedeyim
  • ailecek başvuruları yaptım.
    alınacak bilet illaki kart sahibinin üzerine olması gerekiyor mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.