Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: az sonra

quote:

Orijinalden alıntı: maestoso76

quote:

ŞİFREMİ GİRİYORUM HATALI ŞİFRE GİRDİĞİNİZDEN İŞLEMİNİZ ENGELLENDİ DİYOR AMA ŞİFRE DOĞRU ARADIM ALDIM :( 0888 Ü ARAMA PARASIDA GİRDİ. YARDIMCI OLABİLECEK YOK MU ARKADAŞLAR. FARKLI TARAYICIYLA DENEDİM YİNE OLMADI

5 tl lik sms bildirimini kabul ederek denedin mi?

nasıl olacak hocam

ilk basta pegasus plus a gırıs yapıyorsunuz degıl mı anasayfada ilk iş olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

Bu kampanya çıkınca 3 kere başvurdum.

İlkinde görüşme yarıda kaldı, bir daha aramadılar. İnternet şubesinden bakınca başvuru iptal edilmiştir yazıyordu.

2. kez başvurdum. telefonda görüşmeyi tamamladım. Olumlu-olumsuz sms gelmedi, telefonla aradım, sistemsel bir sorun oluşmuş, tekrar başvurun dediler.

3. kez başvurdum, yine arayan olmadı. Zaten benim hevesim de kalmadı. Şimdi internet şubesinden baktım son başvurumun karşısında da iptal edildi yazıyor.

ING gördüğüm en kötü banka, bu teknoloji çağında nasıl beceriyorlarsa.

Bugun kredi karti basvurunuz onayladi diye sms geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ŞİFREMİ GİRİYORUM HATALI ŞİFRE GİRDİĞİNİZDEN İŞLEMİNİZ ENGELLENDİ DİYOR AMA ŞİFRE DOĞRU ARADIM ALDIM :( 0888 Ü ARAMA PARASIDA GİRDİ. YARDIMCI OLABİLECEK YOK MU ARKADAŞLAR. FARKLI TARAYICIYLA DENEDİM YİNE OLMADI

nasıl olacak hocam

ödeme ekranında bu seçeneğin çıkması lazım, seçmeden bende onay vermemişti, sms bildirimini kabul edince kredi kartımdan sadece bu tutar çekildi ve bileti aldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl olacak hocam

ödeme ekranında bu seçeneğin çıkması lazım, seçmeden bende onay vermemişti, sms bildirimini kabul edince kredi kartımdan sadece bu tutar çekildi ve bileti aldım

bana bunu secmeden onay verdı

ama ben de ekstra koltuk secmıstım belki ondandır

• Arkadaşlar şifrelerini kullanamayan varsa kampanya tarihi tekrar uzadı haberiniz olsun süre 23 ağustos oldu not: birçok kişiden daha önce öğreniyorsunuz haberiniz olsun ayrıca ben pegasusun çağrı merkezindeyim yardım isteyen olursa yardım edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Arkadaşlar şifrelerini kullanamayan varsa kampanya tarihi tekrar uzadı haberiniz olsun süre 23 ağustos oldu not: birçok kişiden daha önce öğreniyorsunuz haberiniz olsun ayrıca ben pegasusun çağrı merkezindeyim yardım isteyen olursa yardım edebilirim

Temmuz ayında kartım çıkmış, hala bana ulaşmadı, şifre nasıl geliyor acaba ?
  • m_runo kullanıcısına yanıt
    Kart ulaşmadıysa bankayla indirim şifresini çağrı merkezinden alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Arkadaşlar şifrelerini kullanamayan varsa kampanya tarihi tekrar uzadı haberiniz olsun süre 23 ağustos oldu not: birçok kişiden daha önce öğreniyorsunuz haberiniz olsun ayrıca ben pegasusun çağrı merkezindeyim yardım isteyen olursa yardım edebilirim

yardım için pm attım
  • Kampanyadan yararlandıysak, 1 Şubat 2015 (bugün) tarihinden itibaren cezasız şekilde kartı kapatabiliriz.
  • arkadaşlar kampanya yine aktif. şimdi hiçbir ücret yok mu kesın olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netscarter

arkadaşlar kampanya yine aktif. şimdi hiçbir ücret yok mu kesın olarak ?

Evet tavsiye ederim , hiç bir ücret yok

• Kendi cebimize gelen şifreyi Başkasına başka üyelik ten bilet satın alabilirsiniz acaba bilgisi olan var mı bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifreyi başkasına devredebilir miyim?
  • bende başvurdum onaylanmış ve basımdaymış 1000TL limitli yolluyorlar ve öğrenciyim 1 tane daha kredi kartım var İşte üniversteli oda 1000tl limitli Artı eksileri yazarsanız Sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.