Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kart sektör farkı olmaksızın 100 tl alışverişlerde 1 tl uçuşpuanı mı veriyor kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi sektör ve pos farklı var mı puan olayında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakses

Bu kart sektör farkı olmaksızın 100 tl alışverişlerde 1 tl uçuşpuanı mı veriyor kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi sektör ve pos farklı var mı puan olayında ?

pos olayı ve sektör farketmiyor.Üstelik 100lira da yapmanıza gerek yok vakıfbank pos cihazıyla 70lira çektirdim 0,70 lira uçuş puanı verdi.
  • bende bugun mh aradim. kartimin basvurusunu nerdeyse 20 gun once yaptigimi ancak henuz kartin elime gecmedigini soyledim. o da kartimin 10 gun once basildigini, elime gecmese bile henuz, bilet alabilecegimi soyledi. Yani eger kartiniz 10 temmuz dan once basilmissa, biletinizi alabilirsiniz dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı için alınacak biletlerde pegasus seyahat sigortası diye birşey var 9euro'ya.Bu schengen vizeleri için de kapsıyor mu 30.000euro gibi bi ibare göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienen

Pegasus Plus Kart Alana, Uçak Bileti Bedava! alanına şifreyi girdiğimde "lütfen şifrenizi giriniz" uyarısı alıyorum. hiç bu uyarıyla karşılaşan var mı?

bir haftadır uğraşıyorum çözmek için. böyle rezillik görmedim. bize yazın bölümü cevap vermiyor. canlı destek hiçbir şekilde size destek olmuyor ve paralı telefona yönlendiriyor. sonunda bugün aramak zorunda kaldım paralı hattı tam 15 dakika sorunumu çözemedikten sonra siz rezervasyonunuzu yapın tekrar bizi arayın dediler şaka gibi. yarın kartı iptal etmeye gidiyorum. bu hatayı alan başkası varsa sakın paralı telefonu aramasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

bende bugun mh aradim. kartimin basvurusunu nerdeyse 20 gun once yaptigimi ancak henuz kartin elime gecmedigini soyledim. o da kartimin 10 gun once basildigini, elime gecmese bile henuz, bilet alabilecegimi soyledi. Yani eger kartiniz 10 temmuz dan once basilmissa, biletinizi alabilirsiniz dedi.

1 Temmuz günü başvuru onay mesajı geldi kartım henuz elime gelmedi, kart hangi kurye ile geliyor ve şifre alabilmek için nereyi aradınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

quote:

bende bugun mh aradim. kartimin basvurusunu nerdeyse 20 gun once yaptigimi ancak henuz kartin elime gecmedigini soyledim. o da kartimin 10 gun once basildigini, elime gecmese bile henuz, bilet alabilecegimi soyledi. Yani eger kartiniz 10 temmuz dan once basilmissa, biletinizi alabilirsiniz dedi.

1 Temmuz günü başvuru onay mesajı geldi kartım henuz elime gelmedi, kart hangi kurye ile geliyor ve şifre alabilmek için nereyi aradınız...

Abi kurye, KURYENET diye bir sirket. Bankayi arayinca onlar size bir de takip no veriyor ama nasil takip edilecek bilmiyorum. Kart basildiysa zaten mh yi aradiginizda direk **** ile biten kartinizin diye bir sey basliyor, ordan anlayabirsiniz.

• Arkadaşlar bu kart aynı zamanda bonus özelliklerine sahip ya, biz bonus kampanyalarına bu kartla katılabiliyor muyuz? Örnek olarak her 100 tl harcamaya 10 tl kampanyası var sms'le katılan, katılabilir miyiz?
  • Sonunda aldik kartimizi be. Ertesi gunu de sabah sifre geldi.

• Bileti yerimize baskasi kullanabiliyor mu acaba

• bende merak ediyorum çünkü ben galiba kullanamayacağım
  • Bedava bileti sadece kartin sahibi kullanabilir, istisnasi yok. Kampanya kurallarinda da acikca yaziyor zaten...

• benım gelen mesaj sılınmıs bılet yandı galıba?
    ne yapmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Arkadaşlar bu kart aynı zamanda bonus özelliklerine sahip ya, biz bonus kampanyalarına bu kartla katılabiliyor muyuz? Örnek olarak her 100 tl harcamaya 10 tl kampanyası var sms'le katılan, katılabilir miyiz?

Ben gitti gidiyor için arayip sordum. Puan kampanyasi sadece İng bonusa. Pegasus kart için geçerli değilmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

benım gelen mesaj sılınmıs bılet yandı galıba?
    ne yapmalı ?

pegasus u arayıp isteyebilirsin şifreni. 0888 ile başlayan bir numara
  • bende basvurdum ve kartım geldi dün. sabahta bedava bilet için mesaj geldi.

ayrıca hiç bir banka bana yeni limit tanımlamazken bu banka nasıl 5000 tl lik pegasus kartı gönderdi anlayabilmiş değilim. bunlar yasal düzenlemeye göre kart göndermiyorlarmı
  • arkadaşlar bileti nasıl alıyoruz
  • kart nihayet ulaştı şimdi ne yapmalı beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

benım gelen mesaj sılınmıs bılet yandı galıba?
    ne yapmalı ?

pegasus u arayıp isteyebilirsin şifreni. 0888 ile başlayan bir numara

mesaj attım bıze yazın dıye maıl geldı ıslemınız sıraya alınmıstır dıye cevap verılıyor mu ?

aradaım 800 lu hattı ama acan kısı bekleyın bakıyorum dıyıp 5 dakıka acmadı bende kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

bende basvurdum ve kartım geldi dün. sabahta bedava bilet için mesaj geldi.

ayrıca hiç bir banka bana yeni limit tanımlamazken bu banka nasıl 5000 tl lik pegasus kartı gönderdi anlayabilmiş değilim. bunlar yasal düzenlemeye göre kart göndermiyorlarmı

500 olmasın hocam o?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.