Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cavunt

alamayacaksınız hocam.Dün benim başvurumun onaylandığını söylediler.Bedava bilet olayını sordum.Ayın 10' unda kartın elimde olması gerekiyormuş.Onay sürecine almışlar pazartesi iptal edeceğim.

Kız arkadaşım bir ay önce başvurdu sırf kurye nin işgüzarlığı yüzünden bugün imzaladık daha. Şansa bak bilet alamayacak mıyız şimdi yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Orijinalden alıntı: mcalisir

Geri dönüt olsun ;

Dün istanbul kopenhag arasındaki uçak biletimi flypgs.com üzerinden ücretsiz şekilde aldım.

Bi öğrenci olarak oldukça sıcak bir fırsat oldu.

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.Ramazan ayındayız allah razı olsun.

Ben daha nereye alacağıma karar vermedim. Aysonuna kadar seçerim bir yer, dönüşü de THY milleriyle alacağım, araba ve oteli de Adios puanlarıyla kiralarım, 0 maliyet.

Aynı kombinasyonu ben de pgs+thy mil+parafly ile yapmayı düşünüyorum bir yere karar verebildiniz mi? schengenim yeni bitti tekrar almadan vizesiz bir yer bakıcam, doha ya da beyrut aklıma yattı başka önerin var mı acaba?

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Dün müşteri hizmetlerini aradım.Beni baya beklettikten sonra bu bilgiyi verdi.Çok saçma dedim önemli olan başvuru tarihidir dedim.Kampanya şartları böyle dedi.Siz de bir arayın.
  • quote:

Dün müşteri hizmetlerini aradım.Beni baya beklettikten sonra bu bilgiyi verdi.Çok saçma dedim önemli olan başvuru tarihidir dedim.Kampanya şartları böyle dedi.Siz de bir arayın.

Az önce müşteri hizmetlerini aradım.

Ayın 10una kadar kartın elinize ulaşmış olması gerekiyordu bu nedenle bilet alamayacaksınız dedi.

Çok saçma.

Başvuru tarihim 2 temmuz. 10 gün sonra yani bugün teslim edildi. Bu sizden kaynaklanan bi sorun dedim. Kurallar böyle dedi kadın.

Kartı iptal edip kapattıracağım.

• Eşimin kartı 30 Haziranda basıldı fakat 12 Temmuzda teslim edildi. Halen ortada bilet falan yok. ŞikayetVar'a yazdım haber bekliyorum. Eğer hak edilen bileti vermezlerse çok ayıp ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Eşimin kartı 30 Haziranda basıldı fakat 12 Temmuzda teslim edildi. Halen ortada bilet falan yok. ŞikayetVar'a yazdım haber bekliyorum. Eğer hak edilen bileti vermezlerse çok ayıp ederler.

Ben de aynı durumdayım hocam. Bilgi verirsen sevinirim sonucu.

• Bileti internet üzerinden aldim ama herhangi bir yere gidip bilet almalımıyım ? İlk defa bilet alıyorum, cahilliğimi mazur görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

Bileti internet üzerinden aldim ama herhangi bir yere gidip bilet almalımıyım ? İlk defa bilet alıyorum, cahilliğimi mazur görün.

estağfurullah hocam :) Gidip alman gerekmiyor uçuş saatinden en geç 2 saat önce havaalanında ol. Kimliğinle Pegasus'un olduğu yere gidip biletini oradan alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

Bileti internet üzerinden aldim ama herhangi bir yere gidip bilet almalımıyım ? İlk defa bilet alıyorum, cahilliğimi mazur görün.

estağfurullah hocam :) Gidip alman gerekmiyor uçuş saatinden en geç 2 saat önce havaalanında ol. Kimliğinle Pegasus'un olduğu yere gidip biletini oradan alacaksın.

Tamam hocam teşekkürler, yanıma fotoğraf makinesi(pilli) ve bir kaç bişi alıcam çanta içerisinde, yasak listesi gibi şeyler varmıdır?
  • 6-8 kiloya kadar el bagajı hakkın var. 12-16 kg kadar da valiz hakkın var. El bagajında sıvı olmasın gerisi önemli değil. Makina falan hiçbir sıkıntı çıkartmaz.

• quote:

Eşimin kartı 30 Haziranda basıldı fakat 12 Temmuzda teslim edildi. Halen ortada bilet falan yok. ŞikayetVar'a yazdım haber bekliyorum. Eğer hak edilen bileti vermezlerse çok ayıp ederler.

Ben de takipteyim.
  • başvuru yapılır
  • Arkadaslar başvuru ve onay tarihim 10 temmuzda önce gerceklesti.ancak kuryeden kaynaklanan bir aksaklıktan dolayi henüz kredi kartını alamadım. Bu ayın 11 inde ing bankin telefonunu aradım kkredi kartının sistemde kayıtlı olduğunu ancak şifre alinmadığını operator söyledi. Bende elime gecmeyen kartin Sistemden şifresini tanımladım. Bugün sabah bedava ucus şifre sms olarak iletildi.yani ayin 10 undan önce kart başvurusu onaylanan arkadaşların şifre almaları akabinde bedava ucus şifresinin geleceğini umuyorum.bu arada sistemde cep no bilgilerinizin güncel olduğuna dikkat edin.

• bir aya yakındır bilet kodum bende duruyor ama henüz nereye bilet alacağıma karar veremedim. yurtdışı istiyorum; italya ya da ispanya'da 1 haftalık tatil var gönlümde ama ilk yurtdışı çıkışım olacağı için schengen almakta zorluk çekerim gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

quote:

Az önce müşteri hizmetlerini aradım.

Ayın 10una kadar kartın elinize ulaşmış olması gerekiyordu bu nedenle bilet alamayacaksınız dedi.

Çok saçma.

Başvuru tarihim 2 temmuz. 10 gün sonra yani bugün teslim edildi. Bu sizden kaynaklanan bi sorun dedim. Kurallar böyle dedi kadın.

Kartı iptal edip kapattıracağım.

Kart zaten bedava kalsın bence.

Diğer kartların düşük oranlı kaldığı alışverişlerde kullanırsınız.

• Arkadaşlar kart dün teslim edilmişti. Bu sabah telefona sms gelmiş.

Pegasus dünyasına hoşgeldiniz, Hediye bilet kodunuz ****** yazıyor.

Demekki önemli olan kartın ne zaman geldiği değil, ne zaman basıldığı veya onaylandığıymış.

Her zamanki gibi bilgisiz müşteri temsilcileri yüzünden stres yaptık.

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar mutlaka Pegasus'a kayıt açsın, şikayetvar'a yazsın. Ben öyle yapmıştım.
  • Verilen hediye biletin ücret olarak bir limiti var mı acaba? Sanki önceki sayfalarda 500 TL diye okumuştum ama kesin olarak bilen var mıdır? Ya da kredi kartının limiti neyse o mu oluyor hediye biletin limiti de?
  • quote:

Arkadaşlar kart dün teslim edilmişti. Bu sabah telefona sms gelmiş.

Demekki önemli olan kartın ne zaman geldiği değil, ne zaman basıldığı veya onaylandığıymış.

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar mutlaka Pegasus'a kayıt açsın, şikayetvar'a yazsın. Ben öyle yapmıştım.

Aynen hocam sabah bana da Pegasustan mesaj geldi. Şimdi girdim denedim. Çalışıyor.

Yalnız 31 temmuzdan önceye kadar biletleme yapmayı unutmayın. Yoksa iptal olur.

Güzel oldu bu bilet işi

• quote:

Orijinalden alıntı: agire-sores

bir aya yakındır bilet kodum bende duruyor ama henüz nereye bilet alacağıma karar veremedim. yurtdışı istiyorum; italya ya da ispanya'da 1 haftalık tatil var gönlümde ama ilk yurtdışı çıkışım olacağı için schengen almakta zorluk çekerim gibi..

Al benden de o kadar.En son karar verip yurtiçinde kullanacağım.Bilet ucuza gidecek.Sana önerim Barcelona'ya gitmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

quote:

Arkadaşlar kart dün teslim edilmişti. Bu sabah telefona sms gelmiş.

Aynen hocam sabah bana da Pegasustan mesaj geldi. Şimdi girdim denedim. Çalışıyor.

Yalnız 31 temmuzdan önceye kadar biletleme yapmayı unutmayın. Yoksa iptal olur.

Güzel oldu bu bilet işi

2 Bilet kodumuz ile birlikte Lefkoşa - Sabiha Gökçen dönüş bileti aldık. 1 Bilet 79TL'ydi (kod ucuza gitti)

Gidiş biletlerimizi uygun fiyata bulduk, 2 kişi Sabiha - Lefkoşa için 109TL ödedik.

Sonuç olarak 109TL'ye Kıbrıs'a 2 Kişilik gidiş dönüş bileti almış olduk :)

Teşekkürler Pegasus

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.