Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umityasar

o zaöam maximum kartın limitini de boşa düşürdük manasına da geliyor bu....

Arayın telefonla ing'yi, başka bankadaki limitimi şu kadar düşürdüm, bu sebepten aradaki fark kadar limit verebilirsiniz diyin ;) İşe yarayabilir. Şu an sizi sistemleri otomatik limit boşlğu yok diye reddediyordur, yine reddedecek yoksa.
  • Arayın sorun diyicem de, şimdiye kadar ses çıkmadıysa cevabı belli gibi.
  • Kartım geldi, kullandım, internet şubesi için şifre de aldım ama burada kredi kartları bölümü görünmüyor.
    Cep şubesinden kredi kartı seçeneklerine girmek istediğimde kredi kartınız bulunmamaktadır diyor.
    Müşteri hizmetlerini aradım, vadesiz hesap açılması gerekiyor dedi.
    Hesabı olmadan internet şubesinden kredi kartını görüntüleyebilen var mı?
    Yada harcamalarımı vs. nereden takip edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Kartım geldi, kullandım, internet şubesi için şifre de aldım ama burada kredi kartları bölümü görünmüyor.
    Cep şubesinden kredi kartı seçeneklerine girmek istediğimde kredi kartınız bulunmamaktadır diyor.

Internetten takip edemezsin atm dne sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,
    Ücretsiz bileti bugün aldım. Eğer kartı çok kullanmazsam seneye iptal ettiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Kartım geldi, kullandım, internet şubesi için şifre de aldım ama burada kredi kartları bölümü görünmüyor.

Internetten takip edemezsin atm dne sadece.

Benim Vadesizim yok, ilk girdiğim sayfada altta kredi kartım gözükyor, üzerine tıklayınca kart detay sayfası açılıyor, buradan dönemiçi harcamalar, bekleyen provizyonlar, bonus, uçuş puan vesaire birsürü bilgiyi görebiliyorum.

• Saolasın, müşteri hizmetlerini tekrar arayayım.

Aradım, kredi kartının internet bankacılığına tanıtılması gerekiyor dedi, kayıt aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realstory -- 10 Temmuz 2014; 14:56:22 >
  • quote:

Saolasın, müşteri hizmetlerini tekrar arayayım.

Aradım, kredi kartının internet bankacılığına tanıtılması gerekiyor dedi, kayıt aldı.

Benim aradığım müşteri hizöetleri bayan da internet kullanamazsınız demişti. Bilmiyormuş demek ki. Siz yine de dikkat edin de vadesiz hesap açtırmayın aman diyim.
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Telefon bankacığılından kredi kartları bölümüne bağlandığımda bana da bu şekilde olmayacağını söylediler.
    Bu sefer internet bankacılığı bölümünden ulaştım. Daha bilgili birisi çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

o zaöam maximum kartın limitini de boşa düşürdük manasına da geliyor bu....

Arayın telefonla ing'yi, başka bankadaki limitimi şu kadar düşürdüm, bu sebepten aradaki fark kadar limit verebilirsiniz diyin ;) İşe yarayabilir. Şu an sizi sistemleri otomatik limit boşlğu yok diye reddediyordur, yine reddedecek yoksa.

Öyle yaptım tekrar aradım durumu söyledim.
    Yine aynı mesaj geldi.
    Reddedilmiştir diğer kredi kartı limitinizi düşünün diye.
    Sağlık olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sabah Bir daha aradılar:
    Kampanyadan faydalanabilir miyim bilgilerimi verirsem diye sorduğumda
    artık şubelerimizden başvurabilirsiniz diye bir yanıt aldım.
    Anladıysam ben bu ING yi ne olayım??
  • Bu kampanya çıkınca 3 kere başvurdum.

İlkinde görüşme yarıda kaldı, bir daha aramadılar. İnternet şubesinden bakınca başvuru iptal edilmiştir yazıyordu.

2. kez başvurdum. telefonda görüşmeyi tamamladım. Olumlu-olumsuz sms gelmedi, telefonla aradım, sistemsel bir sorun oluşmuş, tekrar başvurun dediler.

3. kez başvurdum, yine arayan olmadı. Zaten benim hevesim de kalmadı. Şimdi internet şubesinden baktım son başvurumun karşısında da iptal edildi yazıyor.

ING gördüğüm en kötü banka, bu teknoloji çağında nasıl beceriyorlarsa.
  • Geri dönüt olsun ;

Dün istanbul kopenhag arasındaki uçak biletimi flypgs.com üzerinden ücretsiz şekilde aldım.

Bi öğrenci olarak oldukça sıcak bir fırsat oldu.

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.Ramazan ayındayız allah razı olsun.
  • dun basvurdum bugun aradilar fakat bilet yok artik dediler kalsin dedim bir de utanmadan savunmaya calisiyor yok 10una kadardi diye 10una kadar basvurdum zaten ben o zaman daha once bitirseydiniz basvuruyu diye bagirdim cagirdim rahatladim sustu kapattik...
  • Pegasus Plus Kart Alana, Uçak Bileti Bedava! alanına şifreyi girdiğimde "lütfen şifrenizi giriniz" uyarısı alıyorum. hiç bu uyarıyla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalisir

Geri dönüt olsun ;

Dün istanbul kopenhag arasındaki uçak biletimi flypgs.com üzerinden ücretsiz şekilde aldım.

Bi öğrenci olarak oldukça sıcak bir fırsat oldu.

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.Ramazan ayındayız allah razı olsun.

Ben daha nereye alacağıma karar vermedim. Aysonuna kadar seçerim bir yer, dönüşü de THY milleriyle alacağım, araba ve oteli de Adios puanlarıyla kiralarım, 0 maliyet.
  • dün başvurdum onaylandı. nasıl onaylandığını anlamadım ama 100 tl bile yükseltmiolardı limitlerimi. şimdi bedava bilet alabiliecekmiyim
  • Arkadaşlar galiba 10'una kadar kartın eve gelip belgelerin imzalanması gerekiyordu bedava bilet için. Ben kendime aldım ama anne-babam için 8'inde başvurdum, hala gönderemediler kartı. Eğer artık bedava bilet kazanamayacaklarsa kart geldiğinde geri göndersinler.
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    alamayacaksınız hocam.Dün benim başvurumun onaylandığını söylediler.Bedava bilet olayını sordum.Ayın 10' unda kartın elimde olması gerekiyormuş.Onay sürecine almışlar pazartesi iptal edeceğim.
  • iptal ederiz o zaman
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.