Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Telefonda bana pegasus kartla beraber açılacak ama ücret olmayacak demişlerdi.

Yalan ing bankta sirada bekliom hesap kapatmak icin

Kart ucreti yok

Ama vadesiz hesap ucreti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor alırlar valla o parayı benden. Telefon kayıtlarını dinlerler çok isterlerse, ben açın diye birşey de dememişim.
  • Aliyolar hocam valla ben hesap isletim ucreti kesildigine dair belge istedim .20 lira istediler belgeye

İng garanti hsbc
    Bu bankalara dikkat isbank gene en iyisi
    Bu pegasus hattini da aramayin dk. 1.5 lira yaziyor..Nerden soyacaklarini sasirdilar son gun kart icin sifre alacaklar hizlandirmak icin arayabilir.2 gun bekliyeyim sifre gelmezse arayacaz mecbur

Edit. İmzaladigin kagitlarda bu sartlari kabul etmis sayilirsin bi daha ara sor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 7 Temmuz 2014; 17:35:48 >
  • Kart sifresini aldim simdi ne yapioz beklioz mu

• Biletleme 31 Temmuz'a kadar geçerli olmalı. Şifreyi o zamana kadar kullanırız.
  • arkadaşım aldı pegasus karttan..hesap işletim ücreti falan olmayacak dedi telefondaki bayan.sizden nasıl 7 lira alıyorlar anlamadım
  • Benim de şöyle bir sorum var aslında. Kartla harcama yapınca hem bonus, hem uçuş puan kazanmış gibi gösteriyor. Uçuş puanlar direk pegasus'un sitesindeki hesabımıza yansıyor. Karttaki bonuslarla uçuş puanlar aynı mı, yoksa ayrı ayrı mı kullanılıoyor?

Örnek olarak 1.000 TL'lik alışveriş yaptım 10 TL uçuş puan, 1 tl bonus verdi. 1 tl bonusu harcarsak 10 TL'lik uçuş puan yanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Kart sifresini aldim simdi ne yapioz beklioz mu

He yaw. Nereye bilet alsak :d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da daha bilet için şifre gelmedi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezo87

bana da daha bilet için şifre gelmedi :/

Arasak pegasusu sifremizi yollarlar mi acep

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtcvlgll

quote:

Orijinalden alıntı: Sezo87

bana da daha bilet için şifre gelmedi :/

Arasak pegasusu sifremizi yollarlar mi acep

1-2 gün bekleyelim... eğer ses çıkmaz ise aramaktan başka çare kalmıyor
  • bEN 1 AYDIR SAF GİBİ onay mesajı bekliyordum.
    Sapsal ING bank kredi kartına onay vermemiş.

Tekrar başvurdum bugün.
    31 ine kadar onaylanırsa ekime kadar onaylanmazsa Cardfinans doctors kartıyla gideriz Van' a kadar!

• Sezo87 S kullanıcısına yanıt
    Bence aramak yerine internet sitelerinden şikayet kaydı oluşturun. Telefonla bir uçak parası gidebilir.
  • Ben karti dun bu saatlerde aldim. An itibariyle dun actigim pegasus plus hesabimla onlarin actigi birlestirilmis ve telefonuma indirim kodum gelmis durumda umarim sizinkiler de en kisa surede gelir arkadaslar

• Ben de kartımı 27 Haziran'da teslim aldım. 28'inde şifrem geldi cep telefonuma. Az önce de yurtdışı biletimi bedelsiz olarak aldım. Teşekkürler Pegasus
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtcvlgll

Ben karti dun bu saatlerde aldim. An itibariyle dun actigim pegasus plus hesabimla onlarin actigi birlestirilmis ve telefonuma indirim kodum gelmis durumda umarim sizinkiler de en kisa surede gelir arkadaslar

Benim kart ve şifre geldi, kartı da kullanıyorum kullanmasına da, hanımın kart gelmedi. Onun ki de gelince bileti alacağız, dönüşü de millerle alacağız, arabayı da adios'la kiralayıp sıfır maliyetle tatik yapma niyetindeyiz.

• 18 yaşın altında başvuru yapanlar alabiliyormu? Bir de acaba ücretsiz uçuşu aldıktan sonra kartı kapattırsak ücret ödermiyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffokcuf

18 yaşın altında başvuru yapanlar alabiliyormu? Bir de acaba ücretsiz uçuşu aldıktan sonra kartı kapattırsak ücret ödermiyiz?

"Kampanya kapsamında kazanılan hediye bilet kullanılır ve alınan kart 31 Ocak 2015’e kadar iptal edilirse 100 TL cezai ücret yansıtılacaktır. "

http://www.flypgs.com/kampanyalar/1980/pegasus-plus-kart-alana-ucak-bileti-bedava.aspx
  • Geldi şifre

Rota olarak saraybosnaya(vizesiz burası) gitmeyi planlıom.Planına uyan olursa ( p.m atsın )
  • Arkadaşlar kartı aldım, flypgs'ye üye oldum ama bilet ücreti düşmedi veya şifre gelmedi. Yani flypgs ile eşleştirilmedimi acaba kartım nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.