Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frhtcvlgll

Kartim gelmis evde yokum diye kurye geri donmus. Nerden gittim kargoyaa, niye ciktim disariyaa
    Subeye mi teslim ederler ne olur arkadaslar ?

Cep telefonunu tekrar arayacaklar oradan tekrar yönlendirtirsiniz, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

quote:

Orijinalden alıntı: alenichev

Merhaba Arkadaşlar

Foruma yeni üye oldum.

10 Haziran'dan sonra Pegasus Plus Kart aldım ve bana tek yön bedava almak için şifre geldi ama pegasus'tan bilet alma aşamasında "Pegasus Plus Kart alana, uçak bileti bedava!" seçeneğini bir türlü göremiyorum. Aranızda bedava bilet alanlar oldu mu acaba?

Yukarıda ki pegasus Plus bölümünden giriş yapmalısınız.Ödeme sayfasında yani Son aşamada bana özel kampanyalar bölümünde yazıyor

Zaten her zaman pegasus plus'a giriş yapıyorum. Giriş yaptıktan sonra anasayfa'da bana özel kampanyalar çıkıyor ama orada sadece %10 indirimli koltuk avantajı var. Ödeme sayfasında geldiğimde kesinlikle Pegasus Kart alana, uçak bileti bedava gibi bir seçenek çıkmıyor. Resimlerde ki ekranlar ile karşılaşıyorum. Benim hem kartım, hem şifrem var ve hem de kartım pegasus'a entegre edilmiş olup, daha önce ki puanlarımda aktarıldı.
     Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava!

• Çalışan olarak söylense sgk dan kontrol ediyolardır sanırım öğrenciye ne limit çıkıyo acaba? Bu arada kart gelmeden bilet alınırmı zira kart yetişmez sanırım 10 na kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Çalışan olarak söylense sgk dan kontrol ediyolardır sanırım öğrenciye ne limit çıkıyo acaba? Bu arada kart gelmeden bilet alınırmı zira kart yetişmez sanırım 10 na kadar

Mezun oldum fakat maas bordrosu goturmedigim ve sgk numarami vermedigim icin ogrenci olarak islem yapmislar. Iste universiteli kartim vardi limitini 400 e dusurmustum ayni limitten verdiler. Bordroyu getirin limitinizi istediginiz miktara yukseltelim dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamer23

quote:

Çalışan olarak söylense sgk dan kontrol ediyolardır sanırım öğrenciye ne limit çıkıyo acaba? Bu arada kart gelmeden bilet alınırmı zira kart yetişmez sanırım 10 na kadar

Mezun oldum fakat maas bordrosu goturmedigim ve sgk numarami vermedigim icin ogrenci olarak islem yapmislar. Iste universiteli kartim vardi limitini 400 e dusurmustum ayni limitten verdiler. Bordroyu getirin limitinizi istediginiz miktara yukseltelim dediler.

hocam acaba sgk kontrolü yapıyolarmı zira bende 3 tan kart var birisi 1000 tl öğrenci kartı diğerleri yüksek limitli acaba ne yapsam bilemedim öğrenci olarakmı başvursam...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamer23

quote:

hocam acaba sgk kontrolü yapıyolarmı zira bende 3 tan kart var birisi 1000 tl öğrenci kartı diğerleri yüksek limitli acaba ne yapsam bilemedim öğrenci olarakmı başvursam...

Tam bilmiyorum kontrol işini. Yüksek limit istiyorsaniz bildirin bakalim ne olacak

• Hangi yönlerde geçerli Pegasusun gittiği her yerde geçerli midir?

en karlı nereye gidebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Hangi yönlerde geçerli Pegasusun gittiği her yerde geçerli midir?

en karlı nereye gidebiliriz

Bu sory onemli :) ben belgrad ya da saray bosna dusunuyorum. Zahmet olmazsa biri hayrina bakip bana bi haber verse cok makbule gecer yeminlen

• biz belgrad'a bir bucuk ay önceden bilet almıştık geçen sene git- gel 280 tl . belgrad'a alırsanız çok kara geçmezsiniz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekt

biz belgrad'a bir bucuk ay önceden bilet almıştık geçen sene git- gel 280 tl . belgrad'a alırsanız çok kara geçmezsiniz yani

Cok fazla butcem olmadigindan dubaiye gitsem parklarda kalmayi goze alamiyorum

• Saraybosnaya gidicem ingilizcem orta duzey ama konusabilirim yani sıkıntı olmaz.Fotograf makinasini verdigimde kacmiyacak birileri varsa p.m tarih belirleyelim gidelim

• quote:

Saraybosnaya gidicem ingilizcem orta duzey ama konusabilirim yani sıkıntı olmaz.Fotograf makinasini verdigimde kacmiyacak birileri varsa p.m tarih belirleyelim gidelim

Kalbimdesin :p saka bi yana ben de tek gitmeyi dusunuyorum su kart bi gelsin bi yol arkadasi guzel olabilir.

• quote:

quote:

Saraybosnaya gidicem ingilizcem orta duzey ama konusabilirim yani sıkıntı olmaz.Fotograf makinasini verdigimde kacmiyacak birileri varsa p.m tarih belirleyelim gidelim

Kalbimdesin :p saka bi yana ben de tek gitmeyi dusunuyorum su kart bi gelsin bi yol arkadasi guzel olabilir.

Eyw
    Tamam kardes haberlesiriz.Ben o zamana kadar ingilizceyi ilerletirim zaten simdiden iyi ucuslar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Kartim gelmis evde yokum diye kurye geri donmus. Nerden gittim kargoyaa, niye ciktim disariyaa

Cuma günü evde olmadığım için geriye dönen kartımı bugün aldım. İnşallah ayın 10 una kadar şifrem gelir. Kartı gelen arkadaşlar genellikle şifrelerinin 2-3 gün sonra geldiğini belirtmişler. Tahminim bunun sebebi kartı teslim alsak da kurye geldiğinde imzaladığımız sözleşmeyi pegasusa yolluyorlar. O sözleşme pegasusa ulaşıp işleme alındıktan sonra tahminim şifre geliyor. Heyecanla beklemedeyim :)
    Bu arada bir soru sormak istiyorum pegasustan bana pegasus plus için ayrı bir hesap açılmayacak değil mi? Siteye girip ben üye olacağım heralde ? Bir bilene danışıyorum, bin bilenler arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Cuma günü evde olmadığım için geriye dönen kartımı bugün aldım. İnşallah ayın 10 una kadar şifrem gelir. Kartı gelen arkadaşlar genellikle şifrelerinin 2-3 gün sonra geldiğini belirtmişler. Tahminim bunun sebebi kartı teslim alsak da kurye geldiğinde imzaladığımız sözleşmeyi pegasusa yolluyorlar. O sözleşme pegasusa ulaşıp işleme alındıktan sonra tahminim şifre geliyor. Heyecanla beklemedeyim :)
    Bu arada bir soru sormak istiyorum pegasustan bana pegasus plus için ayrı bir hesap açılmayacak değil mi? Siteye girip ben üye olacağım heralde ? Bir bilene danışıyorum, bin bilenler arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.

Ben kartı aldıktan sonra alışveriş yaptım, alışverişi takiben 1 saat sonra şifre geldi.

Pegasus Plus hesabınız yoksa size ayrı bir şifre gönderilyorlar onunla siteden giriş yapabiliyorsunuz. Hesabınız varsa otomatik olarak bağlıyorlar.

Tavsiyem alışveriş yapın 1 tane denemelik, belki hemen arkasından şifre gelir bende öyle oldu ya da tamamen rastlantıydı.

• Tşk bilgi verdiğiniz için :) online mı yapayım reel mi? siz nasıl yaptınız yeni idolüm sizsiniz ne yaparsanız onu yapıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kartı aldıktan sonra alışveriş yaptım, alışverişi takiben 1 saat sonra şifre geldi.

Pegasus Plus hesabınız yoksa size ayrı bir şifre gönderilyorlar onunla siteden giriş yapabiliyorsunuz. Hesabınız varsa otomatik olarak bağlıyorlar.

Tavsiyem alışveriş yapın 1 tane denemelik, belki hemen arkasından şifre gelir bende öyle oldu ya da tamamen rastlantıydı.

Vadesiz hesap bağlanacağı da söylenmişti karta ama bağlanmamış. Şimdi bir vadesiz hesap açsam hesap işletim ücreti vs. tarzı bir ücrete muhatap olur muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtcvlgll -- 7 Temmuz 2014; 13:10:32 >

• frhtcvlgll kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, benimki de açılmamışi işin aslı durduk yere açmaya da niyetim yok, anında ücret çakabilirler. Turuncu hesap var o ücretsizdi yanılmıyorsam onu açın isterseniz. Ben Teb marifetli hesap ve enpara kullandığımdan turuncu hesapa ihtiyacım yok şimdilik.
  • frhtcvlgll kullanıcısına yanıt
    Vadesiz kapattircam bnde aliolar aylik 7 lira

• Telefonda bana pegasus kartla beraber açılacak ama ücret olmayacak demişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.