Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

dün başvurdum bugun aradılar ardından başvuru onaylandı

kartı aldıktan sonra hediye bileti alıp kapatmayı düşünüyorum bakalım

telefonda özellikle sordum hesap işletim ücreti veya başka bir ad altında bir ücret kesilecek midir diye pegasus plus kartta yok dedi bayan

vadesiz hesap falan açılacak mı dedim hayır sadece pegasus plus kart başvurusunda bulundunuz dedi

Kampanya kapsamında kazanılan hediye bilet kullanılır ve alınan kart 31 Ocak 2015’e kadar iptal edilirse 100 TL cezai ücret yansıtılacaktır

dikkat hocam kapatmada ceza var
  • quote:

Orijinalden alıntı: holapsp

quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

dün başvurdum bugun aradılar ardından başvuru onaylandı

kartı aldıktan sonra hediye bileti alıp kapatmayı düşünüyorum bakalım

telefonda özellikle sordum hesap işletim ücreti veya başka bir ad altında bir ücret kesilecek midir diye pegasus plus kartta yok dedi bayan

vadesiz hesap falan açılacak mı dedim hayır sadece pegasus plus kart başvurusunda bulundunuz dedi

Kampanya kapsamında kazanılan hediye bilet kullanılır ve alınan kart 31 Ocak 2015’e kadar iptal edilirse 100 TL cezai ücret yansıtılacaktır

dikkat hocam kapatmada ceza var

Eyv.

• Kart dün geldi şifre bugun geldi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava bilet hakkını kullanmak için bir süre sınırı var mı acaba...2015 de kullanabilir miyiz mesela..?
  • maqician kullanıcısına yanıt
    Kampanya 10 Haziran- 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemelerde, 01 Eylül-30 Aralık tarih aralığında uçulacak olan biletler için geçerlidir.
    Kampanya 12-14 Eylül 2014 arasında; 2-12 Ekim 2014 tarihleri arasında; 24-29 Ekim 2014 tarihleri arasında; ve 31 Aralık 2014 tarihi için alınan biletlerde geçerli değildir.
  • Kart geldi bakalım şifre ne zaman gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

ing telefonla aradıktan ne kadar sonra kart onay bilgisi geliyor. Beni dün sabah aradılar bugün akşam oldu ses seda yok.

25 haziranda telefonla aramışlardı. O zamandan bu yana onaylandı/onaylanmadı diye bir bilgi gelmedi.

Çağrı merkezini aradım. Başvuru girişinde sistemsel bir sorun olduğundan başvurunuz tamamlanmamış, tekrar başvurun dediler.

Çok enteresan gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: frhtcvlgll

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

2 gun once sms attim. Ne arayan soran oldu ne de baska bisey

otomatik mesaj da mı gelmedi en kısa zamanda iletişime geçicez tarzı?

Ona benzer bisey geldi mesaj attiktan sonra

Ben cumartesi gecesi basvuru yaptim tel ile. Pzt sabahi aradilar yarim saat sonra basvuru onaylandi mesaji geldi. Kart ve kodu beklemekteyim. Ins hayirlisiyla basaririz su isi :)

• şifresini türkiye içi kullanıcak varsa önceden haber verirse ,rakam uygun olursa bileti para ile alıp kendime yurt dışı bilet almak isterim .. tabi bu iş sadece yurtiçi bilet alacaklara...

yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.. gerçekten makbule geçer !
    lütfen PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 2 Temmuz 2014; 0:14:40 >
  • sanıırım sadece kart sahibi adına alınabiliyor bilet
  • realstory kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...Eylülde Schengen alacağım...Değerlendirsem fena olmaz o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

sanıırım sadece kart sahibi adına alınabiliyor bilet

Aynen öyle.
  • Bana onay mesajı vs. gelmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

kart daha elime ulaşmadan iptal ettirdim. şudeben almak istediğimi söyledim. kuryeye ev adresime göndermişler. kuryede bugun dağıtımdaymış akşam 6ya kadar elimde olacakmış. şehir dışına çıkmak üzere olduğumu kuryeyle irtibata geçip hemen teslim almayı istedim onuda yapmadılar. şubeye yönlendirelim ordan alın dediler. uzun bir süre şehir dışında olabilirim diyince adresinize gönderelim dediler. sabit değilim dedim kart arkamdan bana yetişemez dedim. yapacak bişeyleri kalmadı iptal ettim. kuryeyle görüşebilsem gerek kalmayacaktı. gerçi bonus kartım falan var. pegasus plus hesabımda var. tek artısı tek yön bileti olacaktı ama o da temmuz sonuna kesip eylül sonrası uçucakmışım. aylar sonraki planım belli olsa daha ne isterim zaten. hsbc zamanında da almıştım pgs kart, o zaman öyle bişey yoktu. istediğim uçuşa alıp uçmuştum. iyi oldu direkten döndüm, bir kart bir karttır..

ilk çıktığında hsbc zamanında da vardı

• Benim kartım da geldi, şifreyi bekliyorum şimdi. Telefonda ısrarla ev adresime göndermeyin, evde olmuyourm, çalışıyorum dememe rağmen eve gönderdiler ilkken, neyse ki sonradan yönlendirttikm iş adresine.
  • Bugün sabah beni de aradılar sonra mesaj geldi onaylanmıştır diye. Bu arada %1 lik bonus ancak bonus kart pos cihazları ile veriliyormuş.
  • Kötü oldu bu, habira pos makinesi takibi mi yapacağız? Neyse ki çoğu yerde bonus var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Kötü oldu bu, habira pos makinesi takibi mi yapacağız? Neyse ki çoğu yerde bonus var.

Bende ilk etapta pos cihazı fark etmez diye düşünmüştüm ama yapacak bir şey yok :)
  • kart geldi kod hala gelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

kart geldi kod hala gelmedi ?

Kartıma şifre aldım bir de Migros'tan küçük bir alışveriş yapıp kartı aktif hale getirdim sabah kalktığımda mesaj gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.