Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartımı teslim aldıktan 2 gün sonra Pegasustan SMS aldım. Gelen sms te kod yazıyor. Yurtiçi yurtdışı geçerli diyor. Pasaportum olsa yurtdışı alırdım ama pasaportum yok. Bilet hakkımı mecburen yurtiçi kullanıcam (ucuza gidicek) varmı fikri olan :)
  • 0888 numaralı pegasus çağrı merkezi saçmalığına bir anlam veremedim. 0850 ile başlayan numarayı aradığımda 0888 yi arayın diyor fakat bu hattın ücretlendirilmesi dakikada 1,5TL (6-7 dakika konuşsak 10TL) yuh artık yuh..!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

0888 numaralı pegasus çağrı merkezi saçmalığına bir anlam veremedim. 0850 ile başlayan numarayı aradığımda 0888 yi arayın diyor fakat bu hattın ücretlendirilmesi dakikada 1,5TL (6-7 dakika konuşsak 10TL) yuh artık yuh..!!!

resmen bizi aramayın demişler... internet sitemizden biletinizi ucuza alın, binin uçun gidin...

Türkiye 0888 288 18 18 *

* 0888 288 18 18 numaramız tüm kullanıcılar için (Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, Avea) dakikası 1,5 TL/dk (vergiler dahil) olup operatörünüz tarafından faturanıza yansıtılacaktır. Türk Telekom, Turkcell ve Avea aboneleri için ücretlendirme periyodu 1 sn, Vodafone aboneleri için 6 sn’ dir.
  • quote:

Kartımı teslim aldıktan 2 gün sonra Pegasustan SMS aldım. Gelen sms te kod yazıyor. Yurtiçi yurtdışı geçerli diyor. Pasaportum olsa yurtdışı alırdım ama pasaportum yok. Bilet hakkımı mecburen yurtiçi kullanıcam (ucuza gidicek) varmı fikri olan :)

KAC GUN SONRA elınıze ulastı kart acaba ?
    br de evde olmasak not veya tel den bılgılendırme olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

quote:

Kartımı teslim aldıktan 2 gün sonra Pegasustan SMS aldım. Gelen sms te kod yazıyor. Yurtiçi yurtdışı geçerli diyor. Pasaportum olsa yurtdışı alırdım ama pasaportum yok. Bilet hakkımı mecburen yurtiçi kullanıcam (ucuza gidicek) varmı fikri olan :)

KAC GUN SONRA elınıze ulastı kart acaba ?
    br de evde olmasak not veya tel den bılgılendırme olur mu ?

Ben başvuruyu internet üzerinden yaptım ve ertesi gün banka tarafından arandım. Yaklaşık 10 gün sonra evime kurye geldi. Cumartesi gününe denk geldiği için şanslıydım o anda evdeydim. Kurye ING bank sözleşmesinde yer alan imza boşluklarını imzalattı. Yaklaşık 7-8 dakika sürdü işimiz. Sonra kartı bırakıp gitti. Kart elime geldikten 36 saat sonrada telefonuma sms olarak Pegasustan bilet kodu geldi.

• bilet alanlar isim yerini değiştirebiliyor muyuz ona göre babamada başvuru yapacağım onlada dönüş biletimi alırım ???
  • tunahan2 kullanıcısına yanıt
    İlginç o zaman. Bana da bu kadar uzun sürmesi garip geldi. Ev ipotek ettirmiyoruz sonuçta.
  • slmlar. kartım ve şifrelerim geldi şükür. yurtdışı bileti alan arkadaşlardan şifreleri hangi aşamada kullandıklarını paylaşmalarını rica ederim. hayırlı uçuşlar.
  • evet arkadaşlar nasıl kullanıyoruz şifreleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bedava bir bilet kulaga hos geliyor...

bu karti kullanan arkadaslara sormak istiyorum: gercekten bu kartla oyle cok puan kazaniliyor mu? ayda ortalama 750 tl vs bu kartla yapsam 1 senede kazacagim ( yuzde 2 ise ) 15 lira mi? 15 lira ise bir ise yaramaz giib?

bu matematikle alma sen kredi kartı :) batar gidersin boş yere
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    aylik kastettim dostum sen de o kadar degil :D
  • arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. ağustos 23 ü için bilet almak istiyorum. alabilirmiyim yani ?
  • Bileti başkası adına alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkası adına bilet alabiliyor muyuz?

• bende aldım kartı aldımda bileti eylül aralık arası kullanabilirsin dedi hiç hoş olmadı bu.
  • Kart gelmedi on gun oldu ne yapmalı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önemli olan 10 temmuza kadar başvuryu yapmak mı? bileti almak mı ? 10 temmuza kadar kart gelmezse bileti alamaz mıyım? Bilen bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim. Malum vakit aleyhimize işliyor. Şimdiden teşekkürler
  • 2 gun once sms attim. Ne arayan soran oldu ne de baska bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

2 gun once sms attim. Ne arayan soran oldu ne de baska bisey

otomatik mesaj da mı gelmedi en kısa zamanda iletişime geçicez tarzı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtcvlgll

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

2 gun once sms attim. Ne arayan soran oldu ne de baska bisey

otomatik mesaj da mı gelmedi en kısa zamanda iletişime geçicez tarzı?

Ona benzer bisey geldi mesaj attiktan sonra

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.