Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunahan2

quote:

Orijinalden alıntı: ibracan

kart elime ulaşmadan kod geldi. kod ile yurtdışı biletini alırken toplam tutar 0 tl olduğunda hata verdi. sms bilgilendirmesi talep ettim. toplam tutar 5,9 tl oldu ve bileti onayladı. biletim dubai-istanbul..

NE zaman basvurdunuz kod ne zaman geldi ?
    birde tum hatlarda gecerli galiba ?

tüm hatlarda geçerli galiba. ben yurtdışı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

quote:

kart elime ulaşmadan kod geldi. kod ile yurtdışı biletini alırken toplam tutar 0 tl olduğunda hata verdi. sms bilgilendirmesi talep ettim. toplam tutar 5,9 tl oldu ve bileti onayladı. biletim dubai-istanbul..

kod girilecek yer bende çıkmıyor ! acaba pegasus plus a giriş yaptıktan sonra mı çıktı ?

birde isim bölümü değiştirilebilir mi idi ? ( yoksa sistem de isim kısmı inactive kalıp sadece o isme almaya mı zorluyor ? )

pgs plus üyeliği ile tek yön bilet alırken çıkıyor
    tam hatırlamıyorum ama değişiklik yapılabiliyordu sanırım
  • quote:

16 haziranda başvurdum. 21 inde gelmiş evde bulamamışlar. kart elime geçmeden kod geldi. onunla hallettim

ULAN ÇILDIRCAM BİRİSİ SÖYLEYEBİLİR Mİ ING DEN MI GELİYOR PEGASUS TAN MI GELİYOR MESAJA
  • @greenleafffff hala bana da gelmedi şifre beklemedeyim

@tunahan2 evet eve geliyor kuryeyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

quote:

16 haziranda başvurdum. 21 inde gelmiş evde bulamamışlar. kart elime geçmeden kod geldi. onunla hallettim

ULAN ÇILDIRCAM BİRİSİ SÖYLEYEBİLİR Mİ ING DEN MI GELİYOR PEGASUS TAN MI GELİYOR MESAJA

ifadelerine dikkat eder misin kardeşim.
    pgs'den geliyor mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

@greenleafffff hala bana da gelmedi şifre beklemedeyim

abi kartım geldi , halen kod gelmedi ya :/ seninde mi öyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Yav beni aramadan onaylamadık diye mesaj geldi. Şimdi eş dost adına kart başvurusu yapsak, bileti kendi adıma kestirebilir miyim acaba?

+1

hocam bu konuyu 2 sene önce sormuştum bileti kendi adına olmak zorunda demişlerdi şimdi nasıl oldu ben de merak ediyorum

edit:şartlarda böyle madde var "Bedava bilet devredilemez, değiştirilemez veya UçuşPuan’a çevrilemez"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 24 Haziran 2014; 14:26:25 >
  • quote:

Evde bulamadıklarını nasıl haber verıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzun ortasinda antalya-istanbul arasi ucus yapacagim. Kampanya bana uygun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

@greenleafffff hala bana da gelmedi şifre beklemedeyim

abi kartım geldi , halen kod gelmedi ya :/ seninde mi öyle ?

Aynı durumdayız, bende de kart var kod yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

quote:

Evde bulamadıklarını nasıl haber verıyorlar

kuryeneti arayıp sordum
  • başvurumu yaptım. peki yurtdışı bileti alırken kodu yazıp ve her noktaya direkt uçuş alabiliyoruz? doğru mudur?
  • daha once sorulduysa affola

bileti istedigimiz zaman( 3 -4 ay sonra alsak ornegin) alabiliyor muyuz ve yonu onemli mi?(yurtdisindan turkiyeye vs )
  • Arkadaşlar öğrenci olupta kart alabilen var mı?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim

• arkadaşlar uçuşpuan kazanmak için yapılan harcamalar üyeişyerio mi olması gerekiyor.ingbankın üye işyerlerini mi arayacağız bi de
  • bilet alan var mı ? Bu bilet alma olayı nasıl olacak peki tarih zaman onlar mı ayarlıyor belirli bir tarih var mı acaba
  • millet laf olsun , birilerini kendileri için çalıştırmakiçin saçma sapan sorular sorup duruyorlar.

Sordukları soruların cvaplarının tamamı kampanya koşullarında var , halen okumak yerine biri bizim yerimize okusun derdindeler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

arkadaşlar uçuşpuan kazanmak için yapılan harcamalar üyeişyerio mi olması gerekiyor.ingbankın üye işyerlerini mi arayacağız bi de

bunu bilen var mı?

Başkası adına bilet alıp başaran var mı?
  • ing telefonla aradıktan ne kadar sonra kart onay bilgisi geliyor. Beni dün sabah aradılar bugün akşam oldu ses seda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

ing telefonla aradıktan ne kadar sonra kart onay bilgisi geliyor. Beni dün sabah aradılar bugün akşam oldu ses seda yok.

50 dakıka sonra geldı bana

Benim sorum da 1 hafta oldu elıme ylasmadı acaba evde mı bulamadılar nasıl anlarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.