Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 50dort

Kartım ne zaman geldi tam hatırlayamıyorum fakat mesajlarıma baktığımda şifremin geliş tarihi 15.07.2014 olarak gözüküyor.

Bu durumda bilet alamıyorum sanırım. Yanlış mıyım ?

Sifre gelis tarihi onemli degil, geldiyse sartlara uygunsun demektir. Bugun 23.59'a kadar 1 Eylul-31 Aralik 2014 arasinda ilk sayfada belirtilen tarihler haric tek yon bilet alabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gün diye kullandım şifreyi, noel zamanına. Gidemezsek de sağlık olsun haydan gelen huya gider.
    Zaten kampanyayı bilmeden adios'a tepki olarak başvurmuştum bu karta tam 10 temmuz da. Sonuç 11 temmuzda geldi ama şifre de gönderdiler O:-)

• şifreyi kaybetttim nasıl bulurum arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sonra

şifreyi kaybetttim nasıl bulurum arkadaşlar ?

pegasus'u ara. 0800 lu numarasini.

• bu kampanya bitmedimi hala?

• ŞİFREMİ GİRİYORUM HATALI ŞİFRE GİRDİĞİNİZDEN İŞLEMİNİZ ENGELLENDİ DİYOR AMA ŞİFRE DOĞRU ARADIM ALDIM :( 0888 Ü ARAMA PARASIDA GİRDİ. YARDIMCI OLABİLECEK YOK MU ARKADAŞLAR. FARKLI TARAYICIYLA DENEDİM YİNE OLMADI
  • quote:

ŞİFREMİ GİRİYORUM HATALI ŞİFRE GİRDİĞİNİZDEN İŞLEMİNİZ ENGELLENDİ DİYOR AMA ŞİFRE DOĞRU ARADIM ALDIM :( 0888 Ü ARAMA PARASIDA GİRDİ. YARDIMCI OLABİLECEK YOK MU ARKADAŞLAR. FARKLI TARAYICIYLA DENEDİM YİNE OLMADI

5 tl lik sms bildirimini kabul ederek denedin mi?

• Pegasus sitesinde benim yasadigim problemi duzeltmis bugun alabildim bedava biletleri. Faturaya 33 TL eklendi ama bedava iste...

• bugün 225 liralık biletlemeyi bedavaya tamamladık.hayırlı olur inş
  • bende de yanlış şifre uyarısı veriyor. illa müşteri hizmetlerini aratacaklar
  • Ya uskube gidicem hangi tarihte gitmek uygun olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_2023

quote:

Kartım ne zaman geldi tam hatırlayamıyorum fakat mesajlarıma baktığımda şifremin geliş tarihi 15.07.2014 olarak gözüküyor.

Sifre gelis tarihi onemli degil, geldiyse sartlara uygunsun demektir. Bugun 23.59'a kadar 1 Eylul-31 Aralik 2014 arasinda ilk sayfada belirtilen tarihler haric tek yon bilet alabilirsin...

Kampanya 10 Haziran- 8 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemelerde, 01 Eylül-30 Aralık tarih aralığında uçulacak olan biletler için geçerlidir.

bu gün son mu emin misiniz ? 8 ağustos diyor şartlarda

• Bu 5 tl sms ücreti dakikası 1,5 tl müşteri hizmetleri arama ücreti alınırken ,BTK ve telekominikasyon kurumun görevi nedir acaba arkalarına yaslanıp yüksek maaşlar almaktan başka işleri varmıdır acaba bu kul hakkı yiyenlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 31 Temmuz 2014; 22:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_2023

quote:

Kampanya 10 Haziran- 8 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemelerde, 01 Eylül-30 Aralık tarih aralığında uçulacak olan biletler için geçerlidir.

bu gün son mu emin misiniz ? 8 ağustos diyor şartlarda

Haklısınız, son bilet alma tarihini 8 Ağustos yapmışlar...

Aslında kampanya ilk başladığında 31 Temmuz son gündü. Zaten bu konunun ilk sayfasında da öyle yazıyor. Muhtemelen "Kartımız gelmedi, şifremiz ulaşmadı" gibi şikayetlerden dolayı süreyi uzatmışlar...

Ben de biletimi bugün almıştım. Bilseydim bir hafta daha beklerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_2023 -- 31 Temmuz 2014; 22:54:33 >

• Şifresini kullanmayan varmı? Bugün son

• Son dakika golü atarak ben de 1 tane bedeva bilet kaptımm.Denizbonus un 200 tl lik bonusunu kaçırdık ama bu 1 yerde teselli oldu
  • Evet, detaylarda 8 ağustos olarak görünüyor. Ben de bekleyeceğim, umarım sorun olmaz. @BreakBeaT

Bu arada Pegasus'un ücretsiz müşteri hizmetleri numarası yok mu artık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 31 Temmuz 2014; 23:47:33 >
  • Hala kampanya geçerli mi arkadaşlar saat 12 geçti ama?
  • Kampanya hala geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestoso76

quote:

ŞİFREMİ GİRİYORUM HATALI ŞİFRE GİRDİĞİNİZDEN İŞLEMİNİZ ENGELLENDİ DİYOR AMA ŞİFRE DOĞRU ARADIM ALDIM :( 0888 Ü ARAMA PARASIDA GİRDİ. YARDIMCI OLABİLECEK YOK MU ARKADAŞLAR. FARKLI TARAYICIYLA DENEDİM YİNE OLMADI

5 tl lik sms bildirimini kabul ederek denedin mi?

nasıl olacak hocam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.