Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler vadesiz hesap açılıyor mutlaka. Para girişi olursa anında yansıtırlar kullanım ucretını. Kart gelir gelmez hesabı kapatmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı kapatıp, kredi kartını vadesi hesap olmadan kullanabiliyor muyuz ki?

Bu arada Amerika sorusu standart arkadaşlar, birkaç hafta önce FATCA isimli yeni bir uygulama devreye girdi, o yüzden sormak mecburiyetindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bedava bir bilet kulaga hos geliyor...

bu karti kullanan arkadaslara sormak istiyorum: gercekten bu kartla oyle cok puan kazaniliyor mu? ayda ortalama 750 tl vs bu kartla yapsam 1 senede kazacagim ( yuzde 2 ise ) 15 lira mi? 15 lira ise bir ise yaramaz giib?

Pegasus alışverişlerinin %2 si kadar uçuş puan, diğer alışverişlerin %1 i kadar uçuş puan ve anlaşma kadar bonus veriyor.

750*12=9000 TL eder, bu da 180 TL uçuş puan verir; 15 TL değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Yav beni aramadan onaylamadık diye mesaj geldi. Şimdi eş dost adına kart başvurusu yapsak, bileti kendi adıma kestirebilir miyim acaba?

Olur, kendi kartımla başkasının adına bilet almışlığım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi soylemeyin ogrenci oldugunuzu :). Is adresine kadar sallayin gitsin. Ha belge isterlerse o zaman yapacak bir sey yok. Ama istemezlerse, karti gonderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Abi soylemeyin ogrenci oldugunuzu :). Is adresine kadar sallayin gitsin. Ha belge isterlerse o zaman yapacak bir sey yok. Ama istemezlerse, karti gonderirler.

karşısınızda banka olduğunu unutmayın. Öğrenci olduğunuzu onlar zaten görebiliyorlar. Sistemde diğer bankalardan aldığınız kredi kartlarına kadar herşey çıkıyor. Öğrenci için 1000 TL kredi kartı limiti var. Örnek 1 tane 1000 tl lik kredi kartınız varsa öğrenciyseniz garanti bankası dışında hiçbir banka kredi kartı vermiyor. İNG BANK onay mesajı atıyor lakin 2 gün sonra red mesajı alabilirsiniz. Bu durum öğrenciler için geçerli. Ben şahsen alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

quote:

Abi soylemeyin ogrenci oldugunuzu :). Is adresine kadar sallayin gitsin. Ha belge isterlerse o zaman yapacak bir sey yok. Ama istemezlerse, karti gonderirler.

karşısınızda banka olduğunu unutmayın. Öğrenci olduğunuzu onlar zaten görebiliyorlar. Sistemde diğer bankalardan aldığınız kredi kartlarına kadar herşey çıkıyor. Öğrenci için 1000 TL kredi kartı limiti var. Örnek 1 tane 1000 tl lik kredi kartınız varsa öğrenciyseniz garanti bankası dışında hiçbir banka kredi kartı vermiyor. İNG BANK onay mesajı atıyor lakin 2 gün sonra red mesajı alabilirsiniz. Bu durum öğrenciler için geçerli. Ben şahsen alamadım.

Ben bu sekilde baska bir bankadan aldim hocam. Hos o da yeni bir bankaydi. Bu taktik de meshur bankalarda tutmadi ama denemekten zarar gelmez :)

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    Hocam belki bu kampanyalı bilet ya ondan sordum. Yoksa normal olarak alırsın. Böyle de alabilirsek iyi olacak. Direkt alamazsınız diye cevap geldi. Sekterer ile görüştürme zahmetine bile girmediler :D
  • alışverişlerde %1 uçuş puan veriyor, bonus u çok az ama önemli değil. kart ücreti yok, uçuşlarda online check in yaparsanız çok iyi uçuş puan veriyor. tek sıkıntısı internette alışveriş yaparken taksit imkanlarından faydalanamayabiliyorsunuz sitesine göre. bazı yerlerde hiç kullanamıyorsunuz. örnek gib.gov.tr de hiç kullanamadım, ya da bella mola da taksit yapamadım.
  • A.D.K A kullanıcısına yanıt
    genelde donus bileti pahali oluyor bu sebeple donusu tek yon alsak olur degilmi? gidiside parayla aliriz kart ucretide yokmus baya iyi kampanya bence.
  • ÖGRENCIYE kesın olarak yok mu acaba ?
  • Ben öğrenciyim, 2 yıl önce başvurmuştum kabul edilmedi. Sürekli Pegasus kullanıyorum çıksaydı iyi olacaktı

• eylül aralık ayları arasında uçulabiliyor.Zaten o sıralarda yurtiçi biletler 50 60 lira o yüzden bi bankayla münasebete girmeye değmez.He yurtdışına cıkcam diyorsan al kaçırma
  • Arkadaşlar telefonla size tekrar dönüyorlar.
    Bir sürü kişisel bilgiyi telefonda istiyorlar.
    En sonunda ise size onay için bir ifade okuyorlar.
    Bunun içeriğinde telefonda vermiş olduğunuz bilgilerin ki içerisinde TCkimlik, Açım adres, Telefon, Anne kızlık soyadı, doğum yeri, yılı, gelir bilgileri, sosyal güvenlik bilgileri, işyeri bilgileri gibi son derece gizli kişisel bilgilerin Pegasus ile İNG Bank ve ortakları arasında bu bilgilerin paylaşılabileceğini belirten bir onay isteniyor. İşte bende film burada koptu.
    Kendi adıma bu kadar kişisel bilginin "ortaklar" gibi muğlak bir kelime ile paylaşılabilir olması son derece mahzurlu.

Ben bu noktada teşekkür edip istemediğimi söyledim....
  • 3 gün önce internetten başvurmuştum.dün aradılar.öğrenci olduğumu söyledim.kart aidatı, yıllık ücret vb herhangi bi ad altında vadesiz hesaptan veya kredi kartından ücret kesinti yapılacak mı diye sordum.mh yetkilisi Pegasus la anlaşmaları gereği 3 yıl boyunca hiç bir isim altında ücret alınmayacağını söyledi.görüşmeden 1 saat sonra başvurunuz onaylanmıştır diye mesaj geldi.

• Ben kendi karnındaki hediye bileti başkası adına alabilir miyim acaba?

• quote:

quote:

Hocam saçmalama lütfen. Ben gayet sadece baba parası yiyen bir öğrenciyim şu anda. Ama iş bankası, garanti bankası, yapıkredi, Akbank ve odeo banktan kredi kartlarım var hepsi de aktif. Nasıl vermiyorlarmış kim demiş vermediklerini.

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu ben de merak ediyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

quote:

Hocam saçmalama lütfen. Ben gayet sadece baba parası yiyen bir öğrenciyim şu anda. Ama iş bankası, garanti bankası, yapıkredi, Akbank ve odeo banktan kredi kartlarım var hepsi de aktif. Nasıl vermiyorlarmış kim demiş vermediklerini.

kendim okula gelen kart satıcısıyla konuştum. Meslek yüksekokul öğrencileri için 1000 TL kredi kartı limiti var. Almak için uğraştı sistem kabul etmiyor. Gelir beyanını çıktı alıp bankaya götürürsen o şekilde zaten alabilirsin. Benimde 3 tane bankadan kredi kartım var ama hepsinin toplam limiti 1000 tl ediyor. Garanti Bankası zaten işsiz adama bile 2500 tl kredi kartı veren bir bankadır. 4 yıllık öğrencilerin limitleri 2000 tl olabilir. Benim bildiklerim bunlar kafamdan uydurmuyorum. İNG bankasına 4 öğrenci arkadaşım başvurdu hepsi olumsuz sonuçlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

yıllık ücreti yok. aynı zamanda bonus kart. ayrıca alış veriş yaptıkça uçuş puan biriktirir. ayrıca bu kartla pegasus bilet alırsanız 2 katı puan verir :) uçuş gerçekleştikçe +puan verir vs vs. yani senelik mutfak ihtiyacınızı bununla alırsanız tatil biletiniz bedavaya gelebilir

bildiğim kadarıyla alışverişlerin %1 i kadar puan yapıyor

Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından %1, Pegasus ile gerçekleştirilen uçuşlarda da Pegasus Plus uçuş programı kapsamında %2 UçuşPuan kazanılır.

ben de ilk başvuruya 50 tl uçuş puanı kampanyasından yararlanmıştım.şu anda kartta 70 tl uçuş puanı var check in vesaire onlar da 3-4 kez yapıldı onlardan biriken puanlarla beraber 70 yaptı.

Uçak biletinin tamamını alacak kadar puana sahip olma zorunluluğu olmaması çok güzel.ben 100 liralık bilet alacaksam illa 100 liram olması gerekmiyor kartımda 70 lirayla alıp üzerine 30 tl ödeyebiliyorum.

yalnız sizin yıllık alışveriş konusu biraz zor bana göre.

10000 tl lik alışveriş yapılsa 100 tl lik uçuşpuan yapıyor.
    bununla da yurtdışı bir yere gitmek biraz zor Türkiye içi ancak kullanılabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.