|
Bildirim
Hayatımda iki kez pegasusla uçma hatasını yaptım daha uçmam.
İlkinde mahkemeye verdim kazandım, üst mahkemeye taşıdılar onu da kazandım. Aradan 7 yıl geçti tekrar deneyeyim dedim kalite aynı. En azından istikrarlı bir firma kalitesizliğini hiç bozmamış. |
Yakında (3-5yıl) avrupada da bir şirket satın alacak veya ortak olacak ve avrupaya tamamen açılacak diye düşünüyorum.
|
Düşen 2017-2018 model uçaklara (ki o zamanlar yeni üretimdi) airbus'tan daha eski demek de ne bileyim... boeing bile sıvadığını anlayıp havacılık tarihinin en kanlı yıllarını yazmışken burada böyle kolpa savunma yapmak güldürüyor.
max-8 -> mcas kaynaklı düşme max-9 -> gövdeden parça (kapı) kopması |
Boeing kendisini terkeden müşterilerini tekrar çekmek için deli gibi iskonto uyguluyor.
İtibarlı havayolları bu indirimlere rağmen boeing'ten uzak durmaya devam ediyorlar.. Pegasus ise zaten yolcu emniyetini, konforunu ve haklarını çokta dikkate almayan bir firma olarak Boeing'in kendisine sunduğu fırsata balın üzerine çöken sinek gibi hemen atlamıştır.. Bu habere asla şaşırmadım.. |
Tarihi bir hata Boeing tercihi
|
He filosu sadece 737 den oluşan o kadar havayolu var hepsi beyinsiz sadece Airbus kullananlar akıllı
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 19 Aralık 2024; 19:54:38 > |
1600 adet max var havada. sürekli düşme de yok 2 tane olay oldu sadece ve bir süre yerde tutuldular. 2021 den sonra uçuşlara yeniden izin verildi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|