fakat iki kişinin sadece isim ve soyismini yazıp göbek adlarını (2.isimlerini) yazmayı atladım.
Vize alırken herhangi bir sıkıntı olur mu sizce ? pegasus a kimlikleri yollayıp değiştirilmesini istedim fakat değiştirilmez ise herhangi bir sıkıntı olur mu diye size sormak istedim.
Yardımcı olursanız sevinirim.Burdan daha once birinin başına böyle bir durum geldi mi ?
İkinci ismin göbek adı olduğunu ilk kez sizden duydum. Göbek adı resmi olarak nüfus cüzdanına işlenmez. Mesela ben ramazan ayında doğduğum için kulağıma ezan okuyan hoca, ramazan adını takmış bana. Ama bu resmi olarak nüfus cüzdanında bulunmaz. Sizin bahsettiğiniz ikinci isim olmalı
Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. Satın alınan bilet üzerindeki isim değiştirilmese dahi onlar sisteme not olarak ikinci adınızı düşerler. Böylece check-in esnasında kontuardaki görevli bunu görür.
annemim 2 ismi var. ilk isimle hep bileti alıyorum. hiç bir sorun olmuyor. yurt dışı yurt içi uçuşlarda tek isimle alınan biletleri kullandı. hi. bir sorun çıkmadı. için rahat olsun.