Şimdi Ara

PEGASUS UÇAK BİLETİ ALIRKEN GÖBEK ADININ YAZILMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen aylarda 6 kişilik bilet aldım.

fakat iki kişinin sadece isim ve soyismini yazıp göbek adlarını (2.isimlerini) yazmayı atladım.

Vize alırken herhangi bir sıkıntı olur mu sizce ? pegasus a kimlikleri yollayıp değiştirilmesini istedim fakat değiştirilmez ise herhangi bir sıkıntı olur mu diye size sormak istedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.Burdan daha once birinin başına böyle bir durum geldi mi ?

• İkinci ismin göbek adı olduğunu ilk kez sizden duydum. Göbek adı resmi olarak nüfus cüzdanına işlenmez. Mesela ben ramazan ayında doğduğum için kulağıma ezan okuyan hoca, ramazan adını takmış bana. Ama bu resmi olarak nüfus cüzdanında bulunmaz. Sizin bahsettiğiniz ikinci isim olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bahsettiğim kimlikte bulunan 2.isim
  • havalimanına gitmeden müşteri hizmetlerini arayın bence.
  • Değiştirtin hocam sorun yaşarsınız muhtemelen.
  • Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. Satın alınan bilet üzerindeki isim değiştirilmese dahi onlar sisteme not olarak ikinci adınızı düşerler. Böylece check-in esnasında kontuardaki görevli bunu görür.
  • annemim 2 ismi var. ilk isimle hep bileti alıyorum. hiç bir sorun olmuyor. yurt dışı yurt içi uçuşlarda tek isimle alınan biletleri kullandı. hi. bir sorun çıkmadı. için rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurt dışı uçuşlarda

Pasaportta yazan ismle bilet üzerindeki isim aynı olmalıdır.

aksi durumda uçağa binememe gibi durumlara kadar varan sorun yaşarsınız.

Eksik beyanda bulunuyorsun. bir ismin var sen onu belirtmiyorsun.

Aynı durum vize için de geçerli, kontrol eden adam eğer bunu bir sorun olarak teşkil ederse, kalkıp ta konsolosluğa itiraz hakkın yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.