Şimdi Ara

THY ve ATLAS bilet değiştirmiyor ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 ay sonrası için bilet almıştım her iki hava yolu firması ile.
    Uçuş planlamamda bir değişiklik oldu fakat bu iki hava yolu firması biletleri ''PROMOSYON'' bilet diğer ne iptal ediyor ne de tarih değişikliği yapıyor..
    Resmen yanacak biletler..
    Buna bir çözüm yok mudur?
    Promosyon dedikleri biletler de gidiş geliş 200 tl. gören de tek yön 19 tl'ye aldık sanır...

• Promosyonu almadan önce promosyonu ne kapsıyor vs diye baksaydınız keşke orada yazıyor çünkü.
    Eskiden %30 ya da %40 kesinti uygulayarak değişim yapıyorlardı ama bayağı oldu hiç değişim yapmayalı sanırım değişti o muhabbet de.
  • Ekşiye yazan sen isen cevabı almıştırsın =) Beter olun , bu sadece bu olaydan kaynaklı değil. Kural ,kanun bilmeyen herşeye nolceeek yaa diyen tiplere gelsin diyorum. Şartlar belli , uymazsa almazsın. Aldın diyelim , sıkıntı çıktı ve tarihler tutmuyor o zaman iptal olma ihtimalini göze almışsın demektir. Sağlık olsun deyip geçersin. Kurallar böyle yapacak bir şey yok , bu kurallar sayesinde bu kadar ucuza almıştın zaten. Planın net değilse basarsın parayı flexi bilet alırsın böyle bir sıkıntı yaşamazsın.

Ekşide görünce yardırdım. Oradakiyle alakası yok ise mesajımı sadece "geçmiş olsun" diye değiştirebiliriz.
    Saygılarımla

(not 3 kişilik thy amsterdam biletini yakmış biri olarak iç rahatlıyla bunu söyleyebilirim. Biletlerin değeri 3000 cıvarındaydı)
  • arkadaşlar bu thy promosyon bilet nereden alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRootS

arkadaşlar bu thy promosyon bilet nereden alırım

thy.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

thy.com.tr

hiç biyerde promosyon ile alakalı bir şey göremedim

ha sonunda gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRootS -- 13 Mart 2017; 20:54:49 >
  • quote:

quote:

quote:

thy.com.tr

ha sonunda gördüm

Böyle 10 tane yazmışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece vergileri geri alabilirsiniz
    http://www.turkishairlines.com/tr-tr/seyahat-bilgileri/sikca-sorulan-sorular/ic-hatlar-ucret-tablosu
    İptal/İade kısmına bakın
  • Tüketici mahkemesini deneyebilirsin sonuna kadar git belki bi kazanımın olur. Ama zor yoldasın be kardeş. Bu illerde semer değerli...anlayana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eminönünde işportacılarda var. oradan alabilirsin.
  • Tek şansın dua etmek.

Promosyon biletlerinin olduğu uçuşların 60 dakikadan fazla gecikmesi halinde tüm bedeli iade alabiliyorsun.

Başıma geldi. Yanlış tarihe promosyon bilet aldım. 150 liraydı iki bilet. O güne kadar dua ettim

Uçuş olacağı zaman uçak 86 dk rötar yaptı. Müşteri hizmetlerini aradım Bileti iade aldım. Ama bir gün önce binmeyeceğim koltuklara check-in yapmıştım. Havaalanındaymışım gibi konuştum :)
  • Promosyon biletler normalin hayli altında rakamlar olduğu için geri vermek veya tarih değiştirmek gibi bir alternatif olmaz. Yalnız netten değil bir acenteden aldıysan acentenin bu konuda bilgi vermiş olması gerekir
  • Hocam bileti alırken baştan kabul ediyorsun onu zaten. Promosyon biletlerde genellikle iptal ve değişiklik olmaz bunu söylerler bileti alırken zaten. Şimdi planınızın değişmesi sizi haklı çıkarmaz maalesef. Yapacak birşey yok. İstanbul-New York bileti yakmış biri olarak söylüyorum ben de bunları
  • quote:

quote:

quote:

quote:

thy.com.tr

ha sonunda gördüm

Böyle 10 tane yazmışlar

• uçuş saatinde 15 dk ve fazlası ileri veya geri değişiklik olursa bileti iptal edip ücretin tamamını iade alabiliyorsun. veya iptal hakkını kullanmayıp istediğiniz yönde 1 hafta geriye veya 1 hafta ileriye olacak şekilde bileti çevirebiliyorsunuz.
  • sözlükte thy dolandırıcı diye başlık açmış, diğer yazarlardan ayar yedikçe edit 1-2-3 diye millete lak sokmaya çalışmış. gidin okuyun, komedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.