Şimdi Ara

SUNEXPRESS PEGASUS UÇAK BİLETLERİNDE ALT LİMİTSİZ 275TL İNDİRİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

SUNEXPRESS VE Pegasus uçak biletleriniz 275TL indirimle kesilir. Alt limitsiz ve yurt içi - yurt dışı tüm uçuşlarda geçerlidir.

İndirim yurt içi uçuşlarda "SÜPER EKO" paketlerde, yurt dışı uçuşlarda "LIGHT" paketlerde geçerlidir.(PEGASUS)

Sunexpress en alt paket geçerlidir.

UYARI: "LIGHT" paketlerde sadece 3KG kabin içi çanta hakkınız bulunmaktadır. "SÜPER EKO" paketli yurt içi uçuşlarda 15 KG Check-in ve 8 KG kabin bagaj hakkı mevcuttur.

Ayrıca referans kodumla Netspeed abonesi olanlara ekstra 50TL indirim uygulayacağım.

Alınan bilet acente bileti değildir, ancak iptal etmeniz halinde para iadesi mümkün olmayabilir. Bunu göz önünde bulundurarak biletinizi alın.

Bileti havayolu mobil uygulamasından hesabınıza işleyerek check-in yapabilir, uçuşunuzdan puan kazanabilirsiniz.

iletişim: https://t.me/iamperseus

Bilet hakkında ek güncelleme:

Uçuşunuz havayolu tarafından iptal olması halinde biletinizde değişikliği havayolu web sitesinde, mobil uygulamasında ve müşteri hizmetlerinde yapabilmektesiniz. Sadece para iadesi mümkün olmayabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyletri -- 22 Ocak 2025; 15:25:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sağolsun beyefendi her türlü yardımcı oldu, gayet hızlı ve ilgiydi sorunsuz bir şekilde tamamladık alışverişimizi. Güvenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kısa süre içinde, 2 kişi için yurtdışı gidiş - dönüş biletlerini gönderdi. Sorunsuz şekilde alışverişi tamamladık.

• Sorunsuz bilet kesimi yaptı. Teşekkürler.

• Alışveriş yaptım sorunsuzdu teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre hocam ile ilk defa alışveriş yaptım, gayet hızlı, açıklayıcı ve yardımcı bir arkadaş. sorunsuz bir şekilde biletleme yapıldı ve kendi hesabıma ekledim, tekrardan teşekkürler

• Ben de bugun sorunsuz alisveris yaptim. Tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucak biletinde %25 indirim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekrar alışveriş yaptık, sorunsuz güvenilir teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCELLEME: ARTIK SUNEXPRESS BİLETLERİ DE SATIŞTA!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.