Bildirim
pegatron - asus ekran k. uyumu yardım ltfn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de de var bu pegatrondan bozuldu aptal kart..
casper cı arkadaş varsa bana yardım edebilir.. -
Beyler yokmu bilen anlayan yardım lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikiside pci-e. takar kullanirsin. Yalniz alirken guc kaynagina bakmayi unutma. 4800 ile 7850 arasinda guc cekme oranlari farkli ise psu sorun yaratabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
ikiside pci-e. takar kullanirsin. Yalniz alirken guc kaynagina bakmayi unutma. 4800 ile 7850 arasinda guc cekme oranlari farkli ise psu sorun yaratabilir.
Ona nereden bakacaz peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet. 4800 ne kadar guc tuketiyor bulabilirsiniz. alacaginiz kartida internetten arama ile bulabilirsiniz sonrasinda guc kaynaginizin verdigi guce gore iyi yada degil karar verirsiniz zaten. -
Aynı şeyleri istiyor hemen hemen ikiside . Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- akıllı tahta format atma
- autocad kesikli çizgi
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- cmd açılıp kapanıyor
- iso dosyası nedir
- ekran kartı resetleme
- udf dosyası nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X