Şimdi Ara

Pegatron C15B anakart bios güncelleme(Casper belası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
9.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BahaturHan

buyrun hocam, umarım doğru şeyi atmışımdır

İstediğim şeyi atmamışsınız ama şu attığım linkten v702 sürümünü yüklemeyi deneyin bi.

Text dosyasında kurulum bilgisi bulunuyor.

https://drive.google.com/file/d/1LHfSBzDDCP6mbZSSBBZLTb4yU_9sAx3w/view?usp=sharing

Şöyle bir şey olmalı bios güncellemesinden sonra:

Pegatron C15B anakart bios güncelleme(Casper belası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 31 Ocak 2021; 22:48:49 >

• Merhaba, bende de casper csd var ve çok yavaş. Zaten bilgisayar ilk günden beri sorunluydu. Bir kaç sorum olacak size, ben de bios güncellemek istiyorum fakat bios version biraz farklı sizinkilerden, v616 veya v615 değil direkt 616:

Sizin yazdığınız işlemleri yaparsam sıkıntı çıkarır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzstang

Merhaba, bende de casper csd var ve çok yavaş. Zaten bilgisayar ilk günden beri sorunluydu. Bir kaç sorum olacak size, ben de bios güncellemek istiyorum fakat bios version biraz farklı sizinkilerden, v616 veya v615 değil direkt 616:

Sizin yazdığınız işlemleri yaparsam sıkıntı çıkarır mı?

doğruca 702 ve 703 sürümlerine güncelleyebilirsiniz.

• selamlar, ben biosu çokerttim ch341a adli cihazi alip biosu yeniden yazmak istiyorum bu verdiginiz linkteki bioslar işimi gorur mu.

Ve en onemlisi bios çipi anakartin neresinde biri yardimci olabilirse çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray ama c15b kullanam

selamlar, ben biosu çokerttim ch341a adli cihazi alip biosu yeniden yazmak istiyorum bu verdiginiz linkteki bioslar işimi gorur mu.

Ve en onemlisi bios çipi anakartin neresinde biri yardimci olabilirse çok iyi olur

İhtiyacınız olan boot dosyası diye biliyorum. Bios dosyasının bunda işe yarayabileceğini bilmiyordum açıkçası.

• Merhaba hocam. Bendeki 702 surumu fakat batarya bitik. 703 surumune dos komutuyla yukleyebilirmiyiz bataryasız sekilde ?

• Exe ile nasıl kuruyoruz çöküyor?

• Arkadaşlar merhaba Casper bilgisayarım var c15b model hâli hazırda tek slot 8gb crucial ram var. Yeni ram eklemek için 4gb ram aldım ama yeni Rami ekledigimde bilgisayar mavi ekran veriyor (memory managment) sizce sorun nedir ramler uyuşmuyor mu? Biosum son sürüm.

• reelmeetoo kullanıcısına yanıt

genelde aynı marka almak lazım siz başka ile denemiz lazım mavi ekran vermemesi için ramler uyuşmuyor bazen

Hocam çözüm bulabildiniz mi? Zira bende aynı işlemi yapmayı düşünüyordum..

• calypso-ab C kullanıcısına yanıt

yok hayır 8 ram ile devam ediyorum :)

Ram yükseltmeye çabalarken aynı sorunu yaşamıştım.

Çözümü şöyle bulmuştum, pil takılı haldeyken bilgisayarı uyku moduna aldım ve sonrasında arka kapağı açtım ve öyle ram takmıştım.

Bu çözümün herkeste işe yarayacağını söylemiyorum; ama uzun bir uğraştan sonra bıkıp bilgisayarı tam kapatmayıp rami takmıştım ve işe yaramıştı.

Bu olmazsa ram slotlarını değiştirin öyle deneyin. Çok uğraşmıştım, her varyasyonu denemiştim. İşe yaramazsa, pili takıp-çıkararak, ram slotlarını değiştirerek, tek tek ramleri deneyerek sonuca ulaşmaya çalışın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.