Şimdi Ara

PEGATRON HAKKINDA CASPER ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2008 yılı Ocak ayında kurulan şirkettir.Pegatron ürün geliştirme konusunda geniş deneyime ve dikey entegre yetenekleri ile elektronik ve bilgisayar DMS (tasarım ve üretim hizmetleri) bir dünya lideridir.
    Pegatron masaüstü, dizüstü, smartbook, tablet, bilgisayar çantaları, anakartlar, video oyun konsolları, cihazlar, geniş bant kablosuz sistemler, ağ donanımları, PBX, multimedya, LCD TV'ler ve daha fazla elektronik ekipman üretmektedir.Pegatron benzersiz tasarım, esnek üretim yetenekleri ve güvenilir satış sonrası servis ile iyi çeşitlendirilmiş bir portföy sunmaktadır.

Pegatron hem ana şirket ASUSTeK Computer için ürünler üreten ve kendi markaları altında: Pegatron ve ASRock, yanı sıra Pegatron Corporation tesislerinde Napryklad Sony (PlayStation 2), Apple Inc. (iPod, iPod Shuffle, MacBook), Alienware, Falcon Northwest, Palm, Inc., HP gibi ürünlerin anakartını üretmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackblood07 -- 23 Ocak 2016; 0:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğin bilgiler eksik. dünya lideri dediğin firmanın çalışma şartlarına bir bak istersen. İşçilerine neler yapıyor ne şartlarda üretim oluyor! Youtube da bir ara BBC haberi bile yayınlamıştı araştırırsan bulabilirsin. Bu firma Asus'ın bölünmesi ile ortaya çıkan bir firma. Satış sonrası servisi falanda yoktur! Sanırım bu bilgileri kopyala yapıştır usulü bir yerden almışsın. Bu yazıyı yazmanın sebebini de CASPER denen sahtekarları kaliteli ve iyi bir marka gösterme çabası olarak değerlendiriyorum. Tavsiyem gerçekten bu çaba içinde isen yapma yazık. 100 makinede ( pc , akıllı tl vs ) 5 sağlam çıkaran bir firma ( CASPER ) söz konusu burada. Sen casper'ın ne nane olduğunu benden iyi biliyorsun. Tarihi eser kartları cihazlara takıp yolluyorlar. Bu forumda daha önce çok şikayeti de oldu bunun. Araştırırsan görürsün. Casper konusunda millet uyandı artık. Yurdum insanının özellikle teknolojiye yabancı anne ve babaların boğazından artırarak biriktirdiği 3 -5 kuruş bu sahtekarlara kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 23 Ocak 2016; 14:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Verdiğin bilgiler eksik. dünya lideri dediğin firmanın çalışma şartlarına bir bak istersen. İşçilerine neler yapıyor ne şartlarda üretim oluyor! Youtube da bir ara BBC haberi bile yayınlamıştı araştırırsan bulabilirsin. Bu firma Asus'ın bölünmesi ile ortaya çıkan bir firma. Satış sonrası servisi falanda yoktur! Sanırım bu bilgileri kopyala yapıştır usulü bir yerden almışsın. Bu yazıyı yazmanın sebebini de CASPER denen sahtekarları kaliteli ve iyi bir marka gösterme çabası olarak değerlendiriyorum. Tavsiyem gerçekten bu çaba içinde isen yapma yazık. 100 makinede ( pc , akıllı tl vs ) 5 sağlam çıkaran bir firma ( CASPER ) söz konusu burada. Sen casper'ın ne nane olduğunu benden iyi biliyorsun. Tarihi eser kartları cihazlara takıp yolluyorlar. Bu forumda daha önce çok şikayeti de oldu bunun. Araştırırsan görürsün. Casper konusunda millet uyandı artık. Yurdum insanının özellikle teknolojiye yabancı anne ve babaların boğazından artırarak biriktirdiği 3 -5 kuruş bu sahtekarlara kalmıyor.

teknolojiye yabancı kalmıyoruz ama italattaki çok kar ve tr alınan çok vergiden dünyada yeni çıkan ürünlerden yararlanamıyoruz.
    esas eleştirilecek konu bence bu?

• turn table kullanıcısına yanıt
    Casper nasıl bir firma olduğunu biliyorum asıl siz biliyormusunuz gelmiş bana bundan 10 sene önceki cihazları konuşuyorsunuz.son çıkan modellere bakın kaç kişi memnun kaç kişi şikayetçi.hayatınızda hiç gidip fabrikasını arge bölümünü gördünüzmü sizde eski bit model sıkıntı çıkmış onu konuşuyorsunuz.
    Eskiye kalırsa neden hiç kimse Asus f53 serisi kasa çatlaması n61 menteşe problemi Hp dv6 ısınma sorunu Lenovo kasalarda vida düşmesi Toshiba a200 serisi kasalarda anakart problemini yazmıyor.Size göre bu markalarda alınmaz o zaman.Eskiyi bırakın.Size tavsiyem yeni cihazlarını mağazalarda incelememiz.O zaman sizde anlıyacaksınız eskisinden eser kalmadığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

Casper nasıl bir firma olduğunu biliyorum asıl siz biliyormusunuz gelmiş bana bundan 10 sene önceki cihazları konuşuyorsunuz.son çıkan modellere bakın kaç kişi memnun kaç kişi şikayetçi.hayatınızda hiç gidip fabrikasını arge bölümünü gördünüzmü sizde eski bit model sıkıntı çıkmış onu konuşuyorsunuz.
    Eskiye kalırsa neden hiç kimse Asus f53 serisi kasa çatlaması n61 menteşe problemi Hp dv6 ısınma sorunu Lenovo kasalarda vida düşmesi Toshiba a200 serisi kasalarda anakart problemini yazmıyor.Size göre bu markalarda alınmaz o zaman.Eskiyi bırakın.Size tavsiyem yeni cihazlarını mağazalarda incelememiz.O zaman sizde anlıyacaksınız eskisinden eser kalmadığını

İşim nedeniyle ( telefonları hariç ) tüm casper ekipmanlarını çıktığı anda kullanma imkanı buluyorum. Bende sıkıntı çıkmış veya problemim var diye değil insanları aydınlatmak için konuşuyoruz. Herkes her markanın kötülüğünü konuşuyor. Ama o konuşulan firmalar hataları giderirken casper iyice kötüye gidiyor. Fabrika dediğin ümraniye'de ki tamir atölyesi mi Oralarıda gördük merak etme sevgili kardeşim. Gördük ve konuşuyoruz ya zaten. Başka bir konuda söylemiştim sen casper'dan yana şanslısın. Allah yüzüne bakmış sorunsuz bir cihaz gelmiş. Ama sadece bu konularda senelerdir şu bölümde ne mesajlar geliyor aklın durur. Allahtan tüm kardeşlerimizin paralarını geri aldık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.