Şimdi Ara

PEGATRON IPMIP-H55-GEN Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arkadaşımda bu model bir anakart var ve bende makina toplatıcağım bu anakarttan taktırmak istiyorum.Intel Core i7 870 modeli ile uyumlu fakat herhangi bir yerde aratmama rağmen bir sonuç elde edemedim bu konu hakkında yardım edicek varmı acaba ?

• Güncel yardım bekleniyor
  • S.a uzun zaman geçmiş ama bilgilendirmek istedim. Bende de aynı anakarttan var ve 2,5 yıldır kullanıyordum geçem haftaya kadar. Şimdi AMD platformuna geçtiğim için anakartı değiştirdim. Beklentin yüksek değilse (o.c gibi) kullanılabilir. Zeten giriş seviyesi bir kart, yuksek özellik beklenmemeli.
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bugün epey uğraş ve araştırma sonucunda öğrendim ki bu meretin azami ram kapasitesi 8gb.
    Bir yerde denk gelip saf gibi gidip 2x8gb ram aldım ve bana mısın demedi. 2 saatlik araştırma sonucunda anakartın "users manual" zımbırtısını bulabildim nette.
    Orada yazana göre azami 8gb ram destekliyor ki bu da 2x4'e karşılık gelir. Zira tek 8gb ram de çalışmıyor. Malum sürekli reset olayları falan.
    Ben yandım siz yanmayın ondan diyorum. Bir sevinçle geldim eve ve hüsran. Yarın gidip değiştireceğim bakalım.
  • 2x4gb soğutuculu ram aldım eldekileri verip sonuç yine aynı. Anlaşılan marka takıntılı bu meret.
    Du bakalım deneye yanıla bulacağız elbet bir şeyler.
  • Casper uretimi cop anakart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Casper uretimi cop anakart

Çöp möp idare etmek zorundayız daha iyi bir alternatif bulana kadar.
    Durduk yerde yanına bir de işlemci masrafı çıkmasa bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.