Şimdi Ara

Pegueot 208 alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 pegueot 208 eat 6 arac aldim. Klavuzunda alarmla ilgili sayfalar var..ama yetkili servis alarmi yok diyor. Alarm takilirsa bi servis garanti bozulur derken digeri bozulmaz dedi.yetkili servis bunlar.ayrica birisi artik takmiyoruz.talep olmuyo dedi. Gerek mi yok.alarm mi yok. Bilgisi olan yazabilir mi.

• Bilgidi olan yok mu.
  • 208lerde alarm yok. Dışarıdan takarsanız elektrik sistemine müdahale olduğu için elektrik garantisi iptal oluyor.
  • birde yangın tehlikesi var. araç kapandığında sistem yangın çıkmasın diye komple araçtaki bütün elektriği kesiyor alarm için onu bypass ediyolar ondan sora yanıyor arabalar. daha önceden konusu açıldıydı
  • renault megane3 ve fluencede alarm gizli özellik sonradan açılıyor 208 de böyle birşey varsa olabilir.
  • Aracı kumandayla kilitleyip anahtarla açmayı deneyin. Varsa alarm çalar zaten
  • Araçta alarm yok. Kullanım klavuzunda, alarm haricinde araçta olmayan bir çok şey görürsünüz.
  • Alarm kadar işe yaramayan bir şey yok. Onu duyacağım da, uyandıktan sonra 5 kat aşağı ineceğim, adamı kovalayacağım adam da halen kaçmamış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

Alarm kadar işe yaramayan bir şey yok. Onu duyacağım da, uyandıktan sonra 5 kat aşağı ineceğim, adamı kovalayacağım adam da halen kaçmamış olacak.
    Bu biraz öznel bir ?ey herkes 5 ve ustu katta oturmuyor ve sadece kovalamak değil öyle yuksek bir ses çok dikkat cekicegi için kacmasini saglayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Bu biraz öznel bir ?ey herkes 5 ve ustu katta oturmuyor ve sadece kovalamak değil öyle yuksek bir ses çok dikkat cekicegi için kacmasini saglayabilir.

Alıntıları Göster
    Tabi sizin söylediğinizde de haklılık payı var ama ben far hırsızlarının bile balkondaki adama ateş açtığını gördügümden beri hırsıza yaklasmayi dusunemem.
  • alarm bazı ülkelerdeki 208 modellerinde sunuluyor olabilir. mesela benim aracımda da fabrika çıkışında alarm yok, ancak amerika'da ve asya'da satılan versiyonlarında mevcut. ben etacs decoder vasıtasıyla gizli özellik olarak alarmı açtırdım. belki sizin aracınızda da gizli özellik olarak bir beyin okuyucusu vasıtasıyla alarm aktif hale getiriliyor olabilir.
  • Bmw’lerde nbt direksiyon vs çok çalınıyor. Alarm sadece araba çalınması diye değil aksine içindeki değerli değersiz şeyler için taktırılmalı. Çantan yüzüğün telefonun için bile .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.