Şimdi Ara

Jeepler genelde hususi olarak mı geçer ruhsatta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jeepler genelde hususi olarak mı geçer ruhsatta?yoksa ruhsatta kamyonet olarak geçip ticari olarak da kullanan var mıdır ?acil cvp

• Yapay Zekanın Yanıtı

SUV Araçlar Ruhsatta Ne Olarak Geçiyor?

SUV (Sportif Fayda Aracı) araçlar, hem arazi hem de yol koşullarında kullanıma uygun çok amaçlı araçlardır. Ruhsatta genellikle otomobil olarak geçerler. Bununla birlikte, bazı SUV modelleri ticari araç olarak da sınıflandırılabilir.

Suv Ruhsatta Ne Diye Geçiyor?

Çoğu SUV, ruhsatta "hususi otomobil" olarak geçer. Ancak bazı daha büyük veya arazi odaklı modeller "arazi taşıtı" veya "ticari araç" olarak sınıflandırılabilir.

Nissan Qashqai Kamyonet Mi?

Hayır, Nissan Qashqai bir SUV'dir ve ruhsatta genellikle otomobil olarak geçer.

SUV Araçlar Ruhsatta Ne Geçiyor?

Yukarıda belirtildiği gibi, çoğu SUV ruhsatta otomobil olarak geçer. Ancak bazı istisnalar vardır.

Nissan Qashqai Otomobil Mi Kamyonet Mi?

Nissan Qashqai bir SUV'dir ve ruhsatta otomobil olarak geçer.

Tiguan Ruhsatta Ne Geçiyor?

Volkswagen Tiguan, bir SUV'dir ve ruhsatta genellikle otomobil olarak geçer.

Jeep Ticari Araç Mı?

Bazı Jeep modelleri, özellikle de dört çeker çekişli ve yük taşıma kapasitesi yüksek olanlar, ticari araç olarak sınıflandırılabilir. Bununla birlikte, çoğu Jeep modeli ruhsatta otomobil olarak geçer.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynen benim ruhsatta 2003 honda crv için ARAZİ TAŞITI-JEEP yazmakta
  • BAŞKA BİLEN YOK MU ACİL YARDIM!!!
  • Hususi ile kamyonetin alakası ne ki? Her araç ticaride olur hususide.Bu araç sınıfı ile alakalı değildir.Kullanımla alakalıdır.
  • Grand cherokee de ARAZİ TAŞITI-JEEP olarak geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersanayaz

Jeepler genelde hususi olarak mı geçer ruhsatta?yoksa ruhsatta kamyonet olarak geçip ticari olarak da kullanan var mıdır ?acil cvp

adı üsütünde jeep nedem kamyonet olarak geçsinki

vergi olarakta otomobil grubunda fiyatlandırılır
  • Ruhsatta nasıl geçer bilgim yok ancak vergi olarak normal otomobiller gibi vergilendirilir.

Misal 4x4 navaralar var. Onlar ticari ve arazi aracı diye geçebilir. Vergileride ticari olarak ödeniyor diye biliyorum.

Ruhsatta ne yazdığının pek önemi olduğunu sanmıyorum . Ocak vede temmuzda cepten çıkacak paraya bakmak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeep benim bildiğim kadarıyla bir marka değilmiydi ? Ruhsatta Jeep değilde Suv yazması gerekmez mi ?
  • Hafif Ticariler Kamyonet Olarak Geçer Ruhsatta ...
  • navaraların 4x4 olanlarıda arazi taşıtı olarak geçer vergisi fazla olur fakat 4x2 olanların da kamyonet olarak geçer vergisi az olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.