Bildirim
pejo 106 uygun jant lastik
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Üstteki tabi ki orijinal her zaman iyidir. Öbür türlü çok apaçi durur -
-
iyide xrebelliousx arkadaşım senin gösterdiğin jantlar 15 inç -
106 GTi jantı güzel olur.
14'' için 185/55/14
15'' için 194/45/15 takabilirsin. -
Sorunsuzluk istiyorsan orijinal 106 jantı bulman lazım bulamazsan orijinale en yakın olarak 14" 4x108 et 15-20 jant bulman lazım lastik ebadı olarak 185 55 14 uygun olur. 175 genişlikten yukarısında önler tam sağ tam sol çevirmede sürtme yapar arka çamurluk ağızları araç yüklüyken sürtme yapabilir onları bir miktar açtırman gerekebilir. Çamurluk açma işini kendinde yapabilirsin ama biraz kas gücü lazım. 195 genişlik lastik takmanı tavsiye etmem yanak genişliğini kısa tutman gerekir bu da konforu düşürür jantın çukurlarda eğilme riskini artırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 4 Mayıs 2014; 3:33:19 > -
sürtme yapmaması için 14'' için 185/55/14 bunumu takmam gerekir peki bu tam sag vey tam sol yaptıgımda sürtermi _? -
valla benim bildiğim kadarıyla 14" ET15 jantta bile 185 genişlik lastik direksiyon tam tur çevirildiğinde içten sürtme yapıyor ET20 janttada 185 lastiğin sürttüğünü biliyorum. Belki sürtmüyor diyenler araya flanş atıyor veya ET10 jant kullanıyor olabilirler. Ama sürtüyor dediysem öyle gözünü çok korkutmasın otoparktan falan çıkarken oluyor bazen o da direksiyonu tam tur çevirirsen oluyor. Tek seferde çıkmak yerine rahat rahat 2 seferde çıkarsan hiçbir sorun yaşamazsın.
185 60 r14 ET15
185 55 r14 ET20
için konuşuyorum bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 4 Mayıs 2014; 23:27:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X