Şimdi Ara

Pejo 307 lpg sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 hafta once lpg atiker gold gaz taktirdim aracim 1.6 manuel 307 .benim sorunum ben bu lpgden hic verim alamadim neredeyse benzinle ayni yakiyor 50tl gazla sehir ici 130km sehir disi 150km gidiyorum gazciya gidip sordugumda bunun normal oldugnu soyluyor artik arabayi satma noktasina geldim bunun sebebi ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2004 benzinli manuel 307 var bendede lpg olarak lovato takılı depo 35 litrede doluyor.bahar ve yazın manisa afyon arasında baya bi gittim geldim 35 litre lpgle 110nu geçmediğim durumlarda 400 425km civarı 110nu geçtiğim zaman ise 370 400km arasında değişiyordu
  • Suan 35 litre 128tl ediyor yani sizde hemen hemen 50tl ye 150. 160km gidiyosunuz sanirim bana 200 250lerden bahsediliyodu forumlarda
  • Arabanın çalışmasında bir anormallik yoksa , tekleme vuruntu aşırı gaz kokusu vs vs yakacağı yakıt litre bazında

Benzin tüketimi x 1.15 civarı olacaktır.

Tüketimi ilk depoda değil ikinci depo dolumundan itibaren doğru heapalamaya başlarsınız.

Önerimde ilk dolum hariç ardarda 5 dolumun ortalamasını alın

Toplam yakıt litresi ve toplam km.
  • 35 litre LPG 128lirami sizin orda LPG litre fiyatları ne kadar
  • murataycicek M kullanıcısına yanıt
    Tekleme vurumu hic biri yok hocam depoyuda en az 3 kere fulledim sonuc hep ayni 50tl lik gazla 150den fazla gidemedik sehir disi 100km hizla deneme yaptim o sekilde anca 150kmye kadar gidebildim sorun bendemi yoksa butun pejolarmi boyle anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nural1990 -- 24 Aralık 2016; 7:25:45 >
  • nural1990 kullanıcısına yanıt
    benim depo 35litre lpg 2,60TL 90tlye fulluyorum dediğiniz şekilde 100km hızla fazla basmadan gidersem 400km ve üzerini çok rahat görüyorum.
  • nural1990 kullanıcısına yanıt
    Lpg sisteminde kaçak olmasın? Ciddi bir durum kontrol ettirmekte fayda var.

• Bende 6 aydır lpg ile kullanıyorum,aracım 2004 model 1.6.Atiker marka taktırdım aslında atikerinmiş ama atk diye bir marka.3-4 ay geçmeden enjektörler arıza yaptı.Daha 10000 bakımı yapılmadan.Enjektörleri fabrikaya göndereceğiz ya tamir yada değişecek ona göre takacağız dediler.Şimdilik sen git benzinle takıl biz sana haber vereceğiz dediler.Gaz takılan yerdeki elemanı tanıdığım için o bana başka bir markanın emanet enjektörünü taktı.Kişisel fikrim Atikerden uzak durun derim.Bir de benzin ibresinin düşmesi var onun için sizler ne yaptınız?Bi modül gibi bir şey varmış ama bunun için benden 250 lira istediler
  • O modül 50 tl idi 2 sene önce. Ne ara 250 tl olmuş :)

Ben pejo 206 ya taktirdim gayet güzel çalışıyor , aynı bayide arkadaşın 607 sine taktik aynı modülü, o da gayet güzel gorev yaptı.

250 diyen bayi kaziklama derdinde..

Senin bayi 5 para etmez. Bozuk enjektoru fabrikaya gonderelim gelince takariz demekte ne..

O garanti belgesini yedirirdim ona ben olsam.

• konu ile alakalı değil biraz ama bir sorum var, 2006 307 var atiker lpg'li fakat rölanti de sürekli devir saati oynuyor. Hafif gaz veriyorum ışıklarda filan sıkıntısı nedir ? Daha önce başına gelen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.