Şimdi Ara

PEKİ BUKIZLARA NİYE HEP BİZ İLK SELAM VERMEK VEYA AÇILMAK ZORUNDAYIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farkında msıınız bilmem ama güzel kızların yanında hep çirkin erkekler var ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

Farkında msıınız bilmem ama güzel kızların yanında hep çirkin erkekler var ....

+1
    Alanya'ya bir gelin de görün ortamı...
  • çünkü isteyen biziz
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

çünkü isteyen biziz

ne yani kızlar istemiyomu.asıl onlar çok istiyo ama sabırlılar işte bizde sabır yok napalım
  • yok abi kızlarda açılıyor ben biliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

Çünkü onlar kız

Evet kızlar daha hassas ve narindirler dolayısıyla bu birazda Adetlerden geldiği için biz önce açılacaz.Düşünün niye kızlar bi ''Battal Gazi'' olamıyolar.Zaten kıza dokundummu derisi sert değil daha narindir.Katılıyorum Doktor

Çünkü Onlar Kız
  • quote:

Çünkü onlar kız

Hayır çünkü onlar Türk kızı

Yurtdışından birçok kız arkadaşım oldu ama hiçbiri Türk kızları kadar kibirli değil. Türk kızına yanlışlıkla gözün kayıp göz göze gelsen anında havalara giriyorlar. Hani bişeye benzeseler neyse de çoğu eciş bücüş ama abaza erkek populasyonundan dolayı bulunmaz hint kumaşı triplerindeler. Türk erkeği biraz kendine hakim olsa bunları yola getirir ama biraz zor gözüküyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Lary

quote:

Çünkü onlar kız

Yurtdışından birçok kız arkadaşım oldu ama hiçbiri Türk kızları kadar kibirli değil. Türk kızına yanlışlıkla gözün kayıp göz göze gelsen anında havalara giriyorlar. Hani bişeye benzeseler neyse de çoğu eciş bücüş ama abaza erkek populasyonundan dolayı bulunmaz hint kumaşı triplerindeler. Türk erkeği biraz kendine hakim olsa bunları yola getirir ama biraz zor gözüküyor

cahil cesareti var bunlarda

• quote:

Orjinalden alıntı: Lary

quote:

Çünkü onlar kız

Peki onları biz mi şımarttık

• işte bir arkadaş yazmış

PEKİ BUKIZLARA NİYE HEP BİZ İLK SELAM VERMEK VEYA AÇILMAK ZORUNDAYIZ
  • amerikada yada avrupada pek öyle olmadığını biliyorum... Türkiye deki kızlardamı sorun var acaba Beni asıl deli eden mesele NİYE BULUŞMALARDA HEP PARAYI BİZ ÖDÜYORUZ ? Bunlar nie ödemiyo abijim yaa..hep biz hep biz olmazki ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 29 Temmuz 2006; 13:00:58 >
  • ben ne zaman bi kıza gitsem beni kabul etmediler
    ama sayısını unuttuğum kadar da kız bana tabiri caizse y.vşadı ve teklif etti
    yaşadığım ilşkilerin tamamında ilk adımı kızlar attı
    ben beceremiyo muyujm ben de mi bi sorun var anlayamadım yaa
  • Sanırım en güzeli ve en dogrusu ahlaklı bir şekild eyaşamak ve de ahlaklı bir insan ile evlenip bu flört donemini evlilik icinde yasamak en dogrusu.hem geleneklerimize göre hem de dinimize göre böyledir.yok ben dinime ve de geleneklerime aldırmam diyorsak buyrun meydan sizin.

İslamın özü hayadır, güzel ahlaktır.
  • Abi ben mi ruhsuzum anlamadım ama karşı cinse karşı çok ilgisizim suni laflarla hayatımı ikame ettiriyorum

Çok sosyal olmama karşın nedenini anlayamadığım bi ilgisizlik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

quote:

Orjinalden alıntı: first angela

bir kız açıldığı zaman da hakkında çok farklı şeyler düşünürsünüz ama değil mi?..

hiç tanımadığım bir kız gelip çat diye açılırsa öyle düşünürüm tabi.

ama birbirimizi tanıyorsak öyle düşünmem

• ne varr.. gayet doğru söylemiş... tanıdığım kız dersen heralde sevgilisini kast etmemiş..

yani çevresinde olan , hakkında fikir sahibi olduğu filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: casual

ne varr.. gayet doğru söylemiş... tanıdığım kız dersen heralde sevgilisini kast etmemiş..

yani çevresinde olan , hakkında fikir sahibi olduğu filan

niye kızıyosun ki?
  • birazcık dalga geçmişsin gibi geldi de ondan ... kızdığım filan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: casual

birazcık dalga geçmişsin gibi geldi de ondan ... kızdığım filan yok

yok tanıyorum arkadaşı o anlıcaktr ne demek istediimi dalga diil yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.