Evet iki cinsde aynı derecede birbirine düşkün...ama kızlar hamleleri hep bizden bekliyorlar <önce sebebi neyse bence bu olay sona ermeli biraz da kızlar bana takılsınlar isterim ben siz ne dersiniz? tabii kızların görüşleri deönemli...
ilişkinin ilerleyen safhalarında da pek farklı olmuyolar
Fırsat verdinmi acaba
kesinlikle sana katılıyorum! bu çok büyük rahatsızlık veriyor. bence tek sorun afedersin ama biz şeyimizi tutamıyoruz heralde.
quote:
Orjinalden alıntı: casual
kesinlikle sana katılıyorum! bu çok büyük rahatsızlık veriyor. bence tek sorun afedersin ama biz şeyimizi tutamıyoruz heralde.
Galiba ... ama beklemediğimizi ssöylemeyin burada bile bir mesaj için 2 dk bekliyoz.... Ama bunları şimartanda galiba biziz ne dersiniz bir pretesto yapalım oylayalım bakalım formdaki kızlar ne deyecekler ....
Çünkü onlar kız
ben şu ana kadar hiç bi kıza teklif etmedim bana gelip kur yapan, yılışan kız çok oldu ama ben kendi hanzoluğumdan dolayı kızın benden hoşlandığını en erken 2 hafta sonra anlayabiliyorum iş işten geçmiş oluo kızlarda hiç açıkça sölemiolarki lafı uzatıolar ya da garip davranışlarda bulunuolar
ben şu ana kadar hiç bi kıza teklif etmedim bana gelip kur yapan, yılışan kız çok oldu ama ben kendi hanzoluğumdan dolayı kızın benden hoşlandığını en erken 2 hafta sonra anlayabiliyorum iş işten geçmiş oluo kızlarda hiç açıkça sölemiolarki lafı uzatıolar ya da garip davranışlarda bulunuolar
sen benim feykimsin.yoksa değilmisin
aslında açıkça teklif etseler ben hiç yadırgamam sürekli onların beklenti içinde olması ve benim risk alıp teklifte bulunmam sıkıntı yaratıyor doğrusu
yoo unideyken bircok defa kizlar gelip teklif etmisti. gkk kurali her zaman ise yarar.
sonra da eşitlik mıy mıy mıy derler
demek kaçmak gerekiyo
bir kız açıldığı zaman da hakkında çok farklı şeyler düşünürsünüz ama değil mi?..
bende size katlıyom kıza çıkma teklifini ben etsem diyorum ama nasıl edecem die 1 ay düşünüyom veee kız çoktan uçup gitmiş oluyor ama akıllandım artık kızdan hoşlandığım zaman aklıma gelen ilk teklifi söylüyorum ama 2 oldu rezil oluyom 1. kıza acaba senle şeyettirsek mi acaba demiştim kızdan okkalı bi şamar yedim 2. sinde ise bak aklıma ne geldi ne die sordu bende dedim ya senle çıksak mı çıkmasak mı acaba kızın cevapı emin olda öle karşıma gel oldu
bu kızların kullanma klavuzu yokmu ingilizce pdf olsa bile razıyım
@beyondparadise bayansınız heralde !! ne banı bu pek anlayamadık ?
quote:
Orjinalden alıntı: cnylmz
bende size katlıyom kıza çıkma teklifini ben etsem diyorum ama nasıl edecem die 1 ay düşünüyom veee kız çoktan uçup gitmiş oluyor ama akıllandım artık kızdan hoşlandığım zaman aklıma gelen ilk teklifi söylüyorum ama 2 oldu rezil oluyom 1. kıza acaba senle şeyettirsek mi acaba demiştim kızdan okkalı bi şamar yedim 2. sinde ise bak aklıma ne geldi ne die sordu bende dedim ya senle çıksak mı çıkmasak mı acaba kızın cevapı emin olda öle karşıma gel oldu
quote:
Orjinalden alıntı: cnylmz
10 numarasın hocam. Saygıyla eğiliyorum.
Bi de benim taktiği uygulasana. -Bi biskrem versem!!!
bi de şöyle düşünün; mesela "abazan" dediğimiz hadise de bi tek erkeklerde oluyor... niye kızlar abazan olmuyor! demek ki kendilerine hakim olabiliyorlar...
Arkadaşlar teklifle başlayan ilişki yürür mü? Ortaklık mı teklif ediyorsunuz! Madem birinden hoşlanıyorsunuz o zaman sürekli onunla aynı ortamda bulunmaya çalışın, böylece onun da sizi tanımasına imkan tanıyın, tabiri caizse markaja alın(tabi abatmadan), eğer sizden hoşlanırsa zaten bunu belli eder ya da karşılıklı bir çekim oluşur böylece "teklif etme" derdinden de kurtulmuş olursunuz.