Şimdi Ara

PELERİN CANAVARINI KESMEK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu centaur denilen yaratığın yanına clanı kim ışınlıyo (hangi bpc) ve mesela illaki edana 1 de fln olmak diye şart var mı?
    bu yaratığı kesmek için 10 tane 50 üstü asas,1 tane rez,1 tane healer,birde ıce mage alsam yetermi?benim planım şöyle assaslar yüzde 10 ve yüzde 5 atar mageler yawaşlatır rezler malice parasite fln atar keseriz diye düşünüorum bu plan tutarmı ?

• Tutar ama 10 tane heal koyman lazım
  • plerin görevine karusmusun bilimom ama luferde hostesin yukarısında biri var ordan ışınlanıon herhangi bir servurda yapabilrsin ilaki edana 1 die bişe yok ama hangi servurdaysan senin clandakilerde aynı servurda olmalı senin dediğin kişilerle kesilmez bide 1 tane healer yetmez bulabildiğin kadar bide +62 warrior lazım mageni işi olmaz şunu bil 1 tnae heal yetmezzz 5 6 tane bul bide dediğm gibi +62 warrior lazım asasda olmalı % deler için
  • bu gorevi yaparken olenler exp kaybediyormu? birde gorevde iken olunce tekrar gorev yerindemi doguyorsun yoksa temple daki gibi disari atiyormu?
  • Bence +62 sağlam bi warior bu görev için şart.
  • 1 değil 2 warior olmadan işin zor onların herbirinin arkasında 3 tane healler olsa malice + drainciler kesilir

kesilen alan ztn kucuk ice mage ne yapacak? mageler oturur sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: azap59

bu gorevi yaparken olenler exp kaybediyormu? birde gorevde iken olunce tekrar gorev yerindemi doguyorsun yoksa temple daki gibi disari atiyormu?

ölürsen exp gider kalktığında yine içerde dewam edersin
  • yaw illede 62 olması gerekmıo bız pathos da 61 lvl warior la kestık ama masive olmadıktan sonra zor zaten 10 tane yuzdecı olduktan sonra saglıgını yaroya ındırırsınız ama assas lardan cok yatan olur bunu soyleyım
  • bu arada anahtarı çaldırma sakın ayrıca buffer da al
  • nasıl girilio pelerin görevine??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuhafçocuk

Beyler bu centaur denilen yaratığın yanına clanı kim ışınlıyo (hangi bpc) ve mesela illaki edana 1 de fln olmak diye şart var mı?
    bu yaratığı kesmek için 10 tane 50 üstü asas,1 tane rez,1 tane healer,birde ıce mage alsam yetermi?benim planım şöyle assaslar yüzde 10 ve yüzde 5 atar mageler yawaşlatır rezler malice parasite fln atar keseriz diye düşünüorum bu plan tutarmı ?

sen diyosunki 10 tane 50+ rogue ile kesebilirmiyim bence hiç demene 10 uda yatar
  • ya beyler ben 20 tane farklı adam almak yerine 15-20 tane lwl 50 asas bulurm drain ve blood için adamlar lwl 50de yatsa noolcak?????? öle olsa kesilirmi??? eer oluyosa nie kimse öle yapmio bunu merak ediom???
  • büyük bi ihtimale göre senin clanın g5 we pelerin özendin clan kurdun almaya çalışıosun ama g3 olmadan alamassın we warrıor kesicek senin düşündüğün gibi kimse kesemez kesin bi sağlam warrıor olması lazım(kessinler bende itemlerimi çöpe atayım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan. -- 18 Eylül 2006; 17:26:29 >
  • ben 55+ clan kurmuştum adamın bi tane geldi soruyo pm atıyo diyoki ne zaman pelerin görevi yapıyoz yarın yapakmı bende +8 claver var süper vuruyo felan diyo ben sadece dinliyom iyi sen adamları topla yap rez olsada en az 50 kere yatarsın dedim sonra küfür yağmaya başladı birazda dalga geçtim tabi
    sonra pm kapattım oda clandan çıktı

• yoo hayır olamaz imkansız asla
  • tutar ama 1 healle ne etmeyi düşünüon.5tane al toplu versin okheal
  • Caitharos(pelerin atı) kesmek için azami gerekenler...
    5 tane drainer(yüzde atacak asas)
    1 tane massiver(60 lvl rezzer)
    4 adet 1920 healer
    2 adet 1500 300 buffer
    2 adet 60+ master warrior
    yapılacak şey çok basit...
    massive leyeceksiniz hayvanı sonra 2 warrior 4 healer herbirine 2 şer adet keseceksiniz 2 party olacak her party de 1 buffer olacak drainer ve massiverlar bi party de tanklar ve healerlar bi party de olucak tanklar keserken drainerlar %atıcak bide yatanları kaldırmak için serbest dolaşan bi 30 taş rezz alırsanız daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Caitharos(pelerin atı) kesmek için azami gerekenler...
    5 tane drainer(yüzde atacak asas)
    1 tane massiver(60 lvl rezzer)
    4 adet 1920 healer
    2 adet 1500 300 buffer
    2 adet 60+ master warrior
    yapılacak şey çok basit...
    massive leyeceksiniz hayvanı sonra 2 warrior 4 healer herbirine 2 şer adet keseceksiniz 2 party olacak her party de 1 buffer olacak drainer ve massiverlar bi party de tanklar ve healerlar bi party de olucak tanklar keserken drainerlar %atıcak bide yatanları kaldırmak için serbest dolaşan bi 30 taş rezz alırsanız daha iyi olur

bu bile fazla

w1cked clan kurmustu beraberdık 4-5 kısı grade 1 olduk

2 healler 2 asas ve 1 warrior ıle cok kısa bır zamanda kestık

4 gün sonrada clanı bozduk zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.