arkadaşlar 7 kişi eziq char açsın yani civciv dahi olur ama asas olacak ve %5 vuruşu açık olcak oda lvl 10 da açılır heralde 1 de clan başkanı olacak salam bi warrior olmasını tercih edin asaslar %5 vuracak ve ölecek ölen yeniden dogup vuracak saten ex önemli degil civciv için işte olay son canını götürecek bi warrior lazım altına girebilecek ve işlem tamam :) belki bileniniz var ama bilmeyenler ögrensin pelerin kolay iş bişey daha ekliyeyim eziq asaslarda bıçak, item, atak önemli degil 4 atak bi bıçak üstü boş olsada %5 vuruşu ile aynı demage vurur isterse lvl 70 asas vursun gene aynıdır.....
Sen en kolay yolunu anlatmışın ama garanti yolunu anlatmamışsın ki ...
*Önemli olan rogue veya pelerin görevine gidenlerin tanıdık olması gerekir. Ben clan başkanı olsam , sırf %10 atıyor diye tanımadığım bir rogue ı pelerin görevine götürmem .
*Görevde bence önemli olan tek şey ; massive dir. Massive olduktan sonra 2 tank + 1 rogue ile de kesilebilir.
*Size bi bilgi vereceğim. Hesaplamalarım doğrultusunda :
4 asas aynı anda %10 ve %5 vurursa caitharos'un canından %38 götürür....
yaf ben kesemeyenler için dedim pelerinli clan sevdası nı gidersin milletin diye yazdım en kolay yolu ve dediklerim olursa garanti de denilebilir yani
pelerin görevi çok çok basit
10 tane assasini gönder hepsi 10% yapsın ve 2 dkda pelerini alın
o % 10 ve %5 vuruşlar KALAN CANININ % sğini götürür.
fikir yanlış.
quote:
Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:
Sen en kolay yolunu anlatmışın ama garanti yolunu anlatmamışsın ki ...
*Önemli olan rogue veya pelerin görevine gidenlerin tanıdık olması gerekir. Ben clan başkanı olsam , sırf %10 atıyor diye tanımadığım bir rogue ı pelerin görevine götürmem .
*Görevde bence önemli olan tek şey ; massive dir. Massive olduktan sonra 2 tank + 1 rogue ile de kesilebilir.
*Size bi bilgi vereceğim. Hesaplamalarım doğrultusunda :
4 asas aynı anda %10 ve %5 vurursa caitharos'un canından %38 götürür....
gayet doğru sölemiş biz bu şekilde 2 tank ile massive de var 2 dakka 33sn ide kesmişitk lalaporitnostayken olympiada
tanımadığın assassları doldurursun 2dkda yaratığı kesersin drop die koşar kutuyu açar 1 daha kesersin sonra bida aynısı olur 1 daha kesersin sorun olmaz heralde