Şimdi Ara

pelerin görevini kolay yapamanın yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7 kişi eziq char açsın yani civciv dahi olur ama asas olacak ve %5 vuruşu açık olcak oda lvl 10 da açılır heralde 1 de clan başkanı olacak salam bi warrior olmasını tercih edin asaslar %5 vuracak ve ölecek ölen yeniden dogup vuracak saten ex önemli degil civciv için işte olay son canını götürecek bi warrior lazım altına girebilecek ve işlem tamam :) belki bileniniz var ama bilmeyenler ögrensin pelerin kolay bişey daha ekliyeyim eziq asaslarda bıçak, item, atak önemli degil 4 atak bi bıçak üstü boş olsada %5 vuruşu ile aynı demage vurur isterse lvl 70 asas vursun gene aynıdır.....

• Sen en kolay yolunu anlatmışın ama garanti yolunu anlatmamışsın ki ...

*Önemli olan rogue veya pelerin görevine gidenlerin tanıdık olması gerekir. Ben clan başkanı olsam , sırf %10 atıyor diye tanımadığım bir rogue ı pelerin görevine götürmem .

*Görevde bence önemli olan tek şey ; massive dir. Massive olduktan sonra 2 tank + 1 rogue ile de kesilebilir.

*Size bi bilgi vereceğim. Hesaplamalarım doğrultusunda :

4 asas aynı anda %10 ve %5 vurursa caitharos'un canından %38 götürür....
  • yaf ben kesemeyenler için dedim pelerinli clan sevdası nı gidersin milletin diye yazdım en kolay yolu ve dediklerim olursa garanti de denilebilir yani
  • pelerin görevi çok çok basit

10 tane assasini gönder hepsi 10% yapsın ve 2 dkda pelerini alın
  • o % 10 ve %5 vuruşlar KALAN CANININ % sğini götürür.

fikir yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Sen en kolay yolunu anlatmışın ama garanti yolunu anlatmamışsın ki ...

*Önemli olan rogue veya pelerin görevine gidenlerin tanıdık olması gerekir. Ben clan başkanı olsam , sırf %10 atıyor diye tanımadığım bir rogue ı pelerin görevine götürmem .

*Görevde bence önemli olan tek şey ; massive dir. Massive olduktan sonra 2 tank + 1 rogue ile de kesilebilir.

*Size bi bilgi vereceğim. Hesaplamalarım doğrultusunda :

4 asas aynı anda %10 ve %5 vurursa caitharos'un canından %38 götürür....

gayet doğru sölemiş biz bu şekilde 2 tank ile massive de var 2 dakka 33sn ide kesmişitk lalaporitnostayken olympiada
  • tanımadığın assassları doldurursun 2dkda yaratığı kesersin drop die koşar kutuyu açar 1 daha kesersin sonra bida aynısı olur 1 daha kesersin sorun olmaz heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %vurduktan hemen sonra select char yaparsanız skilli kullanmanız için gereken 1dk bitiyor yeni hemne vurabiliyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocona

o % 10 ve %5 vuruşlar KALAN CANININ % sğini götürür.

fikir yanlış.

+999

%5 ve %10 dmg lar canavarın toplam canının değil o anda bulunan canının % sini götürür.
  • Hiç gitmedim pelerin görevine nasıl acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.