benimde tamamen aynı durum :) netgalaksiyi, pelicell bağlandıktan sonra iptal etsek oluyor dimi. internetsiz kalmasınlar. bir de sadece modem için kullanıcı adı ve şifre verecekler değil mi ekiplerin gelmesine gerek yok herhalde. ayrıca netgalaksi de otomatik ödemeye vermiştim. bunda nasıl olacak şüphelerim var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PELİCELL (12. sayfa)
-
-
Bizim evde suanlik kimse olmadığından ben direk iptal ettim netgalaksiyi. Benim anladığım port müsaitse iki hat da eve verilebiliyor. Yani siz pelicell bağlanana kadar iptal ettirmeyin netgalaksiyi her ihtimale karşı bence.
Bu arada benim netgalaksi de otomatik odemedeydi suanki faturayı netten ödeyip otomatik ödeme talimatıni da bankadan iptal ettirdim.
Bir de bana söyledikleri ekipler gelip hattı işaretliyior sonrasında kurulum ekibi gelip imza alıp hattı eve çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 7 Ocak 2022; 19:38:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen netgalaksiyi hemen iptal ettirmem pelicell gerçekten çok kötü bir firma whatsapp için 2 saat sonra cevap verebildiler websiteleri korkunç. umarım netgalaksi gibi stabil bir firma çıkarlar. otomatik ödemeden kastım, pelicell için ödeme nasıl olacak, her ay sonu sitelerine girip fatura demekle mi uğraşacaz o anlamda dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 7 Ocak 2022; 19:43:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla otomatik ödeme sistemleri yok. Her ay ugrasmamiz gerekecek evet. Kendi evde kullandığım hat tbtnet ve onlarda da öyle. Bu devirde biraz saçma tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 7 Ocak 2022; 19:44:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende netgalaksi deydim. Bugün Telekom gelmiş ankastreye 2.kabloyu çekmiş. Evde hem netgalaksi hemde pelicell var :)
İnternet hızını görebiliyorum ama adsl şifresi verilmedi nete giremedim.
Şöyle birşey de var 2 modem de aynı anda çalışınca adsl bağlantılari her iki modemi de kopuyor. Ankastreye baktım 2hatta farklı yerlerden geliyor. Sorun nerde olabilir.
Bağlatan arkadaşlara adsl kullanıcı adı şifresi olarak neyi verdiler. TC cep numarası vs. Deneyeyim.
eve temiz 2. kablo mu çektiler? bizimkilerin çok ihtiyacı var. evin içindeki kabloları kıvırıp eklediler üstüne elektrik bandı çektiler. internet kablosuna böyle muamele olur mu bilmiyorum
-
Evet değil hocam ankastreye 2.kabloyu çekmiş. Daireye 4farkli hat geliyor.b
Biri netgalaksi diğeri pelicell şuan. Ama sanırım hepsini paralel bağlamışlar 2hatti birden kullanamıyorum.
Herkes 20 liralığa mı geçiyor böyle nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan pelicell kullanan kac arkadas var yani kac kullanıcj olduk sayımızı bilelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzfertatzz -- 7 Ocak 2022; 23:40:3 >
Siz hangi şehirden bağlattınız hocam? Hız testi paylaşabilir misiniz? Ping değerlerinizi merak ediyorum.
-
Kişi sayısına göremi hakediş veriyorlar
hahah onu netgalaksi size veriyor belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B#K -- 8 Ocak 2022; 9:56:3 >
Evet veriyor ben ankara bayisiyim kardeşim ya sen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diridiri06 -- 8 Ocak 2022; 13:39:59 >
Şikayet varda çok memnuniyetsizlik var .tavsiye etmem
ozaman bu konuda firmanı tanıtma baska konuda firma tanıtımı yap
Babamın firması degil ya hakediş alıyorum ben senin cıkarın ne burda onu merak ediyorum müşteri başına kaç para aldıgını?
Benim firmam tahattüt almıyor magdur edilen hiçbir kimse de yok maşallah önerdiğin firmada agzı yanmayan yok yakında iptal etmek isterler iptal edecek merci bile bulamayacaklar
Bak burada reklam için degil öneri için açıldığını söylüyorsun bende sana tahattüt olmayan netgalaksi tavsiye ediyorum problem olan bir durum yok yani anlaşılmayan bi durum varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X