Şimdi Ara

Pelle Ve Soriano Devre Arası Alınabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisinin de sözleşmesi devre arasında bitiyor.Şampiyonlar ligi için en azından biri alınabilir.Modeste ile Soriano'nun geldiğini bü düşünsenize.
    https://www.transfermarkt.com.tr/graziano-pelle/profil/spieler/29594
    https://www.transfermarkt.com.tr/jonatan-soriano/profil/spieler/7893

İnşallah gruplardan çıkarız,inşallah.

• Modeste gelsin yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pelle 2 yıl ligi hacamat eder, 1+1 ile ortalık şenlenir.Soriano için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • Yaşlı maşlı yapacak birşey yok suan herkes gelebilir
  • Ispanyol yaramaz turkiyeye gelip de iyi oynayan ispanyol forvet yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıl kontrata tamam derse pelle iş yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vianadesantana

Hocam ınanın hiç görmemeiştim bunu.Bugun canım sıkkın dı,kimi alabiliriz diye araştırma yapıyodum özellikle bu ikisi gözüme çarptı,forumla paylaştım.Hele sene sonu öyle isimler boşa çıkıyor ki.Bu sene yaz aylarında turnuvada yok,transfer dönemi çok hareketli geçer.
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    Alan ismi de boşa çıkacak diye biliyorum Şuanki yönetimin kaynak oluşturup 1 mümkünse 2 forvet alacağı bilgisi var bende, kış transfer döneminde daha net şeyler konuşmak mümkün ama eğer gönderilmek istenen oyunculardan kaynak yaratılırsa biri Bu isimlerden olabilir çünkü 2.forvete para verilmek istenmiyor pek.

Bu arada Modeste'de dahil bu isimlerin kazandıkları paranın 3/1ini bile avrupada vermezler, CL ve biraz maaş olayından avantaj bizde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Huntelaar'ı bekledim çok konular açtım buraya, bir zaman sonra da Sariano hakkında açmıştım. Sariano yu bayadır takip edemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Yıllardır Huntelaar'ı bekledim çok konular açtım buraya, bir zaman sonra da Sariano hakkında açmıştım. Sariano yu bayadır takip edemiyorum..
    Huntelaar beni platonik aşkım oldu bir zamanlar. seviyordum böyle net.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.