Şimdi Ara

Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Pembe Macera Google Playde ve Windows Phone Storeda yayınlanmış durumda , desteklerinizi verirseniz sevinirim.

Oyun hakkında kısaca bilgi vereyim ;
    Ana karakter Pembe Renkte Bir Top , çeşit çeşit engelleri aşarak kapıya ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun yanında mavi, yeşili, ve sarı olmak üzere 3 bebek top arkadaşımız var bunlarıda toplayarak yıldız kazanabiliriz.
    Oyunda ingilizce ve türkçe dil seçeneği bulunuyor.

Oyunun ;
    Google Play Linki

Windows Phone Linki

Birkaç resim ekledim buyrun ,
     Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahanx29 -- 20 Eylül 2014; 18:39:06 >

• Türkçe uygulamalara her zaman açığız kardeşim saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık. İlk deneyim sanırım ama bundan sonra daha zorlayıcı ve özgün şeyler bulursanız daha yararlı olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler sen sağol @furkannozd

İkinci deneyimim , ilki bir simulator oyunuydu ve çok kötüydü gerçekten.
    Daha zorlayıcı olabilir uygulama önlere çıkarsa bir 10 bölüm daha ekleyebilirim zor, özgün şeylere kesinlikle katılıyorum fakat artık özgün ve tutucak şeyler bulmak gerçekten zor , şöyle ki bulsam bile reklam konusunda gerçekten kötüyüm ve maddiyat az olduğundan belki ileride , şuan biraz adımızı duyurabilsek kafi :)

Yorumun için çok teşekkürler @kanarya75
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.