Şimdi Ara

Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Pembe Macera Google Playde ve Windows Phone Storeda yayınlanmış durumda , desteklerinizi verirseniz sevinirim.

Oyun hakkında kısaca bilgi vereyim ;
    Ana karakter Pembe Renkte Bir Top , çeşit çeşit engelleri aşarak kapıya ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun yanında mavi, yeşili, ve sarı olmak üzere 3 bebek top arkadaşımız var bunlarıda toplayarak yıldız kazanabiliriz.
    Oyunda ingilizce ve türkçe dil seçeneği bulunuyor.

Oyunun ;
    Google Play Linki

Windows Phone Linki

Birkaç resim ekledim buyrun ,
     Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :) Pembe Macera Yayında - Desteklerinizi Bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahanx29 -- 20 Eylül 2014; 18:38:09 >

• Çok iyi yapmışsın tebrikler 5 yıldız verdim fakat karakterimiz daha hareketli bir şey olabilirdi. ayakları filan olan birşey olsa iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemmsaH -- 20 Eylül 2014; 18:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemmsaH

Çok iyi yapmışsın tebrikler 5 yıldız verdim fakat karakterimiz daha hareketli bir şey olabilirdi. ayakları filan olan birşey olsa iyiydi.
    Ayakları duruma göre ekleyebiliriz düşünülebilir teşekkürler yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemmsaH

Çok iyi yapmışsın tebrikler 5 yıldız verdim fakat karakterimiz daha hareketli bir şey olabilirdi. ayakları filan olan birşey olsa iyiydi.
    oyunun ismi biraz sıkıntılı sanki. daha genele hitap eden bi isim seçsen daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

oyunun ismi biraz sıkıntılı sanki. daha genele hitap eden bi isim seçsen daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Oyun ismi konusunda epey sıkıntı yaşadım pembe top düşündüm çok çok kötüydü , en son pembe macerada karar kıldım bilemiyorum , tavsiye edebileceğin bir isim varmı
  • isim oyun harika ellerine sağlık oyunun hızını biraz daha artırırsan daha iyi gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28ky28

isim oyun harika ellerine sağlık oyunun hızını biraz daha artırırsan daha iyi gibi olur
    Çok teşekkür ediyorum sağol google play de yorum atarsan çok sevinirim , oyun biraz popüler olursa 2 mod yapabilirim normal hızlı mod olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahanx29

Çok teşekkür ediyorum sağol google play de yorum atarsan çok sevinirim , oyun biraz popüler olursa 2 mod yapabilirim normal hızlı mod olarak

hemen yorum atiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28ky28

quote:

hemen yorum atiyorum

Alıntıları Göster
    Desteğin ve ilgin için çok teşekkür ediyorum sağolasın

• Tuslu telefonlar da bounce diye bi oyun vardi resimlerden ona benzettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glixby

Tuslu telefonlar da bounce diye bi oyun vardi resimlerden ona benzettim
    Bounceyi biliyorum pek benzemiyor aslında
  • quote:

Bounceyi biliyorum pek benzemiyor aslında

Bilmiyorum hocam ben sadece resimlere bakarak soyledim oyunu yuklemedim
  • anladım üstat indirip iyi kötü playde yorumunu paylaşırsan minnettar olurum teşekkürler
  • karahanx29 kullanıcısına yanıt
    Indircem hocam turklerin uygulamalarina destek vermek lazim son zamanlarda baya cogaldi markette turk uygulamasi
    Hocam uygulamaniz markette ne zamandir var sanirim eskiden yuklemisti kuzeni bunu
  • quote:

Hocam uygulamaniz markette ne zamandir var sanirim eskiden yuklemisti kuzeni bunu
    Daha dün yüklendi nasıl yani anlamadım ?
  • quote:

Desteğin ve ilgin için çok teşekkür ediyorum sağolasın

önemli değil hocam. başarılarının devamını dilerim
    O zaman karistirmisimdir hocam
  • Oyun bitti hocam elinize sağlık
  • quote:

O zaman karistirmisimdir hocam
    @28kerem28
    Tekrar teşekkür ederim çok sağol

@WisdomunSağEli
    Doğrudur hocam bu tür 2d oyunlar hayli fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.