1. bilgisayarı ilk açtığımda bu animasyonlar çok yavaş çalışıyor. 15-20 dk sonra hatta 1 saat sonra akıcı olmaya başlıyor. bunun sebebi nedir? 2. bu animasyonların AKICILIĞINI arttırmak için ne yapmam gerekiyor? ( saydamlığı filan kapatmadan) 3.ekran kartımın masaüstü aero performansı 3.4 sizce bu akıclık için yeterli bir puanmı?
ÖNERİLERİNİZ VE DENEYİMLERİNİZ NELERDİR?
enterasan mış..
Büyük ihtimalle ekran kartı performansından kaynaklanıyor. En son driverını yüklemeyi deneyin bunun dışında yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Bu arada pencerelerin yarı saydam görülmesi hoşmuş, bunu nasıl ayarlıyorsunuz?
dostum pencere saydam değil. ben bu pencereyi küçültürken printscreen e bastım. =)
bazen çok akıcı bazen takılarak küçült büyült yapıyor. kafayı yicem bu hız neye göre değişiyor anlamıyorum.
ekran kartı yetmese hiçbir zaman akıcı olamaz. ( mesela şuan aşırı derecede akıcı ) ama bazende çok pis kasıyor üstelik pc de hiçbir işlem yapmadığım halde.
quote:
Orijinalden alıntı: termo6556
dostum pencere saydam değil. ben bu pencereyi küçültürken printscreen e bastım. =)
bazen çok akıcı bazen takılarak küçült büyült yapıyor. kafayı yicem bu hız neye göre değişiyor anlamıyorum.
ekran kartı yetmese hiçbir zaman akıcı olamaz. ( mesela şuan aşırı derecede akıcı ) ama bazende çok pis kasıyor üstelik pc de hiçbir işlem yapmadığım halde.
Bunu Microsoft'a yollamak lazım hoş olmuş düşünsünler Virüs olabilir diyeceğim ama yeni sistemde sanmıyorum öyle bir şey olsun. Aygıt yöneticisine bak istersen hatalı ya da eksik donanım var mı diye.