Şimdi Ara

Pendik Belediyesi'ni CHP'de Sanan Jahrein Gerçeği Öğrenince Twiti Silip Kayıplara Karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal medyada köpek köpek diye dolanan akplilerden biri daha... Seçim zamanı mülteci diye zırlıyorlardı, mülteci masalları tutmayınca şimdi de köpeklere sardılar.

Pendik Belediyesi'ni CHP'de Sanan Jahrein Gerçeği Öğrenince Twiti Silip Kayıplara Karıştı

Kartal Göz'ün uyarısıyla başlığı düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 19 Temmuz 2024; 18:55:7 >

• Ne dedigi ne yapmaya calistigi belli degil. Kopekler uyutulsun istiyorsan, onu savun, sikinti yok. Yok benim kopegim var da, sen kac tane aldin da. Eee ben de 3 tane aldim. Benim, onun almasiyla olacak is mi, hukumet cins hayvan uretimine mani olmazsa, bu isler tamamen devlet kontrolunde ilerlemezse, biz mi ustlenecegiz 22 yillik gunahi?

Akp'yi niye elestirmiyorsun diyorlar, niye elestireyim nasilsa degismiyor diyor. Ulan zaten Reis'in maksadi millete bunu dedirtmek. O zaman chp'yi de elestirme, onlar da degismiyor.

Nevsin Mengu'yu seversin sevmezsin. Ben de cogu yaptigindan hoslanmiyorum. Da kadina Nevsin teyze demek ne? Sen de 40 yasinda, kendini Z kusagi temsilcisi goren, bu hayatta neye yaradigi belirsiz bir tipsin. Sana da Ahmet dede desin takipcilerin. Inanilmaz gereksiz bir tip.
  • Ne dedigi ne yapmaya calistigi belli degil. Kopekler uyutulsun istiyorsan, onu savun, sikinti yok. Yok benim kopegim var da, sen kac tane aldin da. Eee ben de 3 tane aldim. Benim, onun almasiyla olacak is mi, hukumet cins hayvan uretimine mani olmazsa, bu isler tamamen devlet kontrolunde ilerlemezse, biz mi ustlenecegiz 22 yillik gunahi?

Akp'yi niye elestirmiyorsun diyorlar, niye elestireyim nasilsa degismiyor diyor. Ulan zaten Reis'in maksadi millete bunu dedirtmek. O zaman chp'yi de elestirme, onlar da degismiyor.

Nevsin Mengu'yu seversin sevmezsin. Ben de cogu yaptigindan hoslanmiyorum. Da kadina Nevsin teyze demek ne? Sen de 40 yasinda, kendini Z kusagi temsilcisi goren, bu hayatta neye yaradigi belirsiz bir tipsin. Sana da Ahmet dede desin takipcilerin. Inanilmaz gereksiz bir tip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu köpek olayının bu kadar tartışma konusu olmasının bilinçli gündem değişimi olduğunu düşünüyorum. Hükümet ortaya bir yem attı millet de yemi yedi.

Sosyal medyaya tartışma konusu çıktı işte. Forumun da tek gündemi köpekler, başka derdimiz yok gibi.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Ekonomi unutulsun diye

Erken seçim talepleri unutulsun diye chpnin de isine geliyor

Chp belediyelerde 0 icraat yapip semirmek para toplamak istiyor uğraşmak ister mi itle köpekle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış parti ismi yazdığı için sildiğini söylemiş ama doğru parti ile tekrar atmamış herhalde bu mesajı.

• Bu kim arkadaş?
    Twitterda her gördüğünüzü taşımayın şuraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sadece Ölüler Görür Konu başlığını yanlış atmışsın. CHP'de sanan olacaktı, dalgınlığına gelmiş sanırım.

Konuya yorumum CHP'li sanıp giydirmek istemiş ama araştırmadan kontrol etmeden yanlış bilgiyle Twit'i atmış sanırım. Olabilir. Yeniden yazmamış olması da muhtemelen giydirdiği gazeteci Nevşin sebebiyle olsa gerek. Çünkü mesajın sadece AKP kısmını değiştirirse anlam olarak saçma bir şey çıkar. Nevşin muhalif gazeteci.

Jahrein'i takip etmiyorum. Eğer tarafsızca herkese eleştiri getirebiliyorsa iyi getirmiyorsa tarafsız değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vain kullanıcısına yanıt

ben de artık kesinlikle böyle düşünüyorum. daha önceki bir yorumumda da benzer bir şey yazdım zaten. özellikle troller sürekli bu konuyu köpürtüp odağı daha önemli sorunlardan kaydırıyorlar. bu forumda da dikkatli bakarsanız 5-6 tane üye var sabahtan akşama kadar köpek konusu açıp 500 sayfa yorum yapıyorlar. bence bu yasa geçmeyecek ya da sürüncemede bırakılacak. ne kadar gündem olup milleti meşgul ederlerse o kadar iyi.

• Demekki yalaka bir kisilik

• Pendik Belediyesi'ni CHP'de Sanan Jahrein Gerçeği Öğrenince Twiti Silip Kayıplara Karıştı
  • Kim bu Jahrein arkadaş? Ne vasfı var da insanlar kanaat önderi gibi bu adamın laflarının peşinden gidiyor ?

• Yine önüme jahrein düştü bütün keyfim kaçtı bak.

• Şu herifleri ciddeye alıp konu açıyorlar ya.

Gerçekten inanılmaz. Yağlı klavyelerinden başka bir bokları yok

• Bu jahrein ve tayfası böyle işte. Birilerinin trollüğünü yapmayı çok severler. Bunların fikirlerini destekleyenler de kendilerini beyaz türk zanneden kanzi sürüsü. Bu kanzilerle bir iki tartışınca hemen ne kadar avam oldukları anlaşılır. Çok ciddiye almamak lazım.

• mama lobisi devrede chp payını alır bundan çünkü iktidar karşıtı nede olsa.Pendik Belediyesi'ni CHP'de Sanan Jahrein Gerçeği Öğrenince Twiti Silip Kayıplara Karıştı 

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    South park wow eytt be zamaninda ne oynardik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.