Şimdi Ara

Pendik Kavakpınarda İphone5C buldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: Emreqwarts

quote:

quote:

1 Pardon ama bu telefonun sahibi çocuk olduğu çok belli.
    2 Çocuk üzülmüştür kim bilir.
    3 Hak yemeyelim bunların hepsi ahirette çıkacak.
    4 Böyle takılıyorsan kendine çeki düzen vermelisiniz hocam.

Musluman oldugumu nereden çıkardınız?

Hocam 3.konu belki sizle alakasız olabilir ama sizin 128 gb iphone 6 plus sahibi olsaydınız polise gitmezmiydiniz onla bu aynı.

Hocam goderdim ama ne alaka anlamadim. Taksin simi sifre yoksa kendi telefonuna arasin birilerini

Hocam pardon ama deveye sormuşlar niye boyun eğri nerem doğruki demiş.

• quote:

Başıma birşey gelmesinden korkuyorum emniyete versem cebe atacağı garanti zaten enson gittiğimde adam nokia3310 ile takılıyordu.

Tutanak tutarlar kimse başkasının malına göz dikmez merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın sahibini arasın veya ulaşsın diye beklemek çok yanlış. Cihazın sahibi, bu kişi benim cihazımı çaldı diye iftira atıp yalancı şahit tutabilir. Karakola cihazı teslim edin tutanağını alın. Bu ülkede iyilik yapmak bile hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 17 Ağustos 2015; 14:53:52 >
  • karakola götür.
    ya da sim kartını çıkar,numaraya bak kimin numarası diye,sonra onu 11880 ile kimin üzerine olduğunu sor,sonra (hat babasının üzerine olacağı için) muhtemelen o numaraya sahip olan kişinin diğer telefonunu bul,onu ara de telefonunuz bende diye.

Aklıma bu geldi.Karakola götürmek kestirme yol olur,sen vebalden kurtulursun ama ben de olsam uğraşmam karakola götürüm.
  • Hocam çocuğun babasıyla iletişim kurdum onun aramasıyla tabi numarasını alıp verdim :D çocuk Ankaraya gitmiş ayın 29'una kadar bende :) çok teşekkür ederim hocam.
  • Geçen ay buldum ben bir tane böyle HTC nin bir modelini baktım gelen giden yok aldım eve gittim.
    Aradan yarım saat geçmenden aradılar telefondan direk bana kimsiniz falan filan çabuk telefonumuzu getirin polise gideriz gibi zirvalıklar, daha ben anlatmandan olanı biteni Hırsız damgası yedim. Bende bastım küfürü ağzıma ne geldiyse falan ama çok sinirlenmistim.neyse bir şekilde geri verdim ardından , olay anlaşılınca çok özür dilerler.
    Artık yerden telefon mu? verseler almam. Ha vicdansız biri olsa Parçalara ayırır bir şekilde satar yolunu bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

quote:

1 Pardon ama bu telefonun sahibi çocuk olduğu çok belli.
    2 Çocuk üzülmüştür kim bilir.
    3 Hak yemeyelim bunların hepsi ahirette çıkacak.
    4 Böyle takılıyorsan kendine çeki düzen vermelisiniz hocam.

Musluman oldugumu nereden çıkardınız?

Ateist isen bile,bu AHLAK,İNSANLIK ile ilgili bir şey.
    Gerçi ben insanlık vasıflarında üstün,merhametli ve ahlaklı hiç bir Ateist görmedim ama neyse.

Yanımda olsan gösterirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arkadaşın hırsız olmadığı ve telefonun sahibinin konum servislerinden kendisini bulup bulamayacağını öğrenmeye çalışmadığı ne malum??

• Götterfunken kullanıcısına yanıt
    boşver değmez bunlarla uğraşmaya. söylenecek çok şey var ama hiçbirşey yok sonuç itibariyle.
  • sarlan.3 S kullanıcısına yanıt
    hırsız olmadığını açtığı konudan anlamanız gerek. adam burada yardımlaşma amaçlı bir konu açmış belliki bu kadarda yüklenmeye gerek yok.
  • Telefon kayıp ve hala arayan yok mu
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi bi adam hemen o telefonu polise götürür.Kimse de devletin polisine hırsız diyecek kadar edepsiz olamaz.Anca bi hırsız bunu yapar .Bu arkadaş bariz hırsız.Polise gidip bu arkadaşın ip adresinden bulmalarını istiycem ve ihbarda bulunucam .Ayrıca devlet memuruna hakaretten de dava açılmasını istiycem .Kimse devletin polisine hırsız diyemez

• adam gidecek karakola ben bu telefonu buldum diyecek sonra polis ben bulurum sn bırak diycek bu arkadaşda ben bulurum öyleyse diyip çıkıp gidecek öyle mi?bu polislerin karşısında korkudan tek laf bile edemez susup oturur tamam abi pardon abi der anca burda atıp tutuyo.Ya hırsız ya da tatilde canı sıkılan bi velet

devletin polisinin ne olduğunu herkes biliyor merak etme, sen telefon bulunca götürürsün genç.
  • 10ur kullanıcısına yanıt
    umarım bi gün telefonunuz çalınır sonra o laf attığınız polise kuyruğunuzu kıstırarak gidersiniz tıpış tıpış o zaman anlarsınız değerini

Umarım siz ve sevdikleriniz de bir gün çok sevdiğiniz polisin terörüne maruz kalmazsınız.

aklıma bu video geldi nedense:)

https://www.youtube.com/watch?v=bUTuLHWIgjM

iyi günler.
  • 10ur kullanıcısına yanıt
    bi kişinin yaptığı hatayı tüm polise yıkamazsınız.Bu arkadaşın dediği şu cebinde 3310 olan adama ben telefon vermem hırsızdır o . Fakir olan insanlara potansiyel hırsız olarak bakılmasına hiç bişey demiyosanız insanlıktan şüphe ederim ben burda ve konuşmayı bitiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

Umarım siz ve sevdikleriniz de bir gün çok sevdiğiniz polisin terörüne maruz kalmazsınız.

aklıma bu video geldi nedense:)

https://www.youtube.com/watch?v=bUTuLHWIgjM

iyi günler.

bu videoda fazla yok eksik var. düşmanımız çok. yakalım yıkalım polis bişey demesin, yok öyle bir yer.
    bilemiyorum belki ben iyi niyetli yaklaştım olaya. ama bulunan bir telefon eğer açıksa gayet tabi sahibi arayarak iletişime geçer. burada konu açmaya vakit bulamadan cihazı teslim etmiş olması gerekliydi. neyse kimsenin günahını alamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarlan.3

umarım bi gün telefonunuz çalınır sonra o laf attığınız polise kuyruğunuzu kıstırarak gidersiniz tıpış tıpış o zaman anlarsınız değerini

Babamın calinan telefonunu 5 gunde buldular hatta konusu bile var burda.
    Polis işe yarıyor yani. Ben bulabileceklerini tahmin etmezdim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.