Şimdi Ara

Pendik Kavakpınarda İphone5C buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam 5-6 arası bakkala gidiyodum.Gelirken titreme sesi geliyodu.bi baktım yere telefon.0534 ... .. ..(gerisini hatırlamıyorum) diye bir numara aramış ama telefon nafile açılmıyor kilitliydi.20 dakika falan köşede oturup bekledim kimse gelmedi.poşete atıp eve götürdüm.Kimsenin haberi yok başıma bir dert almadan buraya başvurayım dedim.

+Telefonun saat ve tarihi yanlış sahibi İphonemi buldan bulabilirmiki.Çoğu uygulamalar tarih yanlışsa çalışmaz diye biliyorum

Resimleride paylaşacağım

Pendik Kavakpınarda İphone5C buldum Pendik Kavakpınarda İphone5C buldum Pendik Kavakpınarda İphone5C buldum

-Bazı pardon ama gerizekalı adamlar var telefonu kargoyla gönderdim daha ne laf yapıyonuz.Yorumları açık ve net şekilde okursanız ve sizden yardım istiyorum yobazlar hemen geldi.Birazcık beyninizi kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreqwarts -- 17 Ağustos 2015; 14:32:06 >

• konum servisi açık görünmüyo iphone bul kapalı bence, telefonu şarjda tut illa sahibi veya yakını arar
  • Hocam basina bela alma hic direkt karalola ver gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

konum servisi açık görünmüyo iphone bul kapalı bence, telefonu şarjda tut illa sahibi veya yakını arar
    Başıma birşey gelmesinden korkuyorum emniyete versem cebe atacağı garanti zaten enson gittiğimde adam nokia3310 ile takılıyordu.
  • Emreqwarts kullanıcısına yanıt
    nasıl cebe atabilir ki imkansız bir şey öyle olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

nasıl cebe atabilir ki imkansız bir şey öyle olması
    Hocam bu akşam bekle bakalım arayan olur illa ki. Ararlarsa aç ve durumu anlat, buluş teslim et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Hocam bu akşam bekle bakalım arayan olur illa ki. Ararlarsa aç ve durumu anlat, buluş teslim et :)

Alıntıları Göster
    Telefonu açık tut mutlaka ve bulduğun yere yakın market falan varsa git söyle de ki ben telefon buldum. Belki o adama sorarlar falan. Hem senin de hırsız olmadığın anlaşılmış olur.
  • Hocam cidden çok fena bir durum yerden alsan bir dert almasan bir dert. Bence de telefonu açık tutmaya çalışın illa ki arayan olur baktınız aramıyor kimse karakola verin meshuleti kalksın üstünüzden.
  • eski mahallem kavakpınar konuyu görünce ilgimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

eski mahallem kavakpınar konuyu görünce ilgimi çekti
    Belki de biri çaldı o telefonu sonra açamadı bıraktı oraya. Hiç belli olmaz aman. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Belki de biri çaldı o telefonu sonra açamadı bıraktı oraya. Hiç belli olmaz aman. :)

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 4 çağrı geldi hepside çocuk muhterem yalan söyleme senin sesin diye cevap aldım.İnanmıyolar arkadaş.Ne yapmalıyım karakoldan geldim adamlar dediki bu bizde kalsın biz ulaşırız kendisine diyen memura Sizde kalcağına ben gider araştırıp soruştururum deyip çıktım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreqwarts

Yaklaşık 4 çağrı geldi hepside çocuk muhterem yalan söyleme senin sesin diye cevap aldım.İnanmıyolar arkadaş.Ne yapmalıyım karakoldan geldim adamlar dediki bu bizde kalsın biz ulaşırız kendisine diyen memura Sizde kalcağına ben gider araştırıp soruştururum deyip çıktım :)

Alıntıları Göster
    sakın simkartı filan çıkartma telefonunda bataryası bitmesin. mutlaka arar birisi arkadaşı filann söylersin bir tanıdık çıkar
    yarın apple müşteri hizmetlerini ara cihaz üzerinde imei numarası yazıoyrsa arkasında onu ilet durumu anlat onlar isim soy isme baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krach55 -- 16 Ağustos 2015; 21:51:09 >

• Sat gitsin aga
  • simi al kendi teline tak rehberde illaki bir numara olur.
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    1 Pardon ama bu telefonun sahibi çocuk olduğu çok belli.
    2 Çocuk üzülmüştür kim bilir.
    3 Hak yemeyelim bunların hepsi ahirette çıkacak.
    4 Böyle takılıyorsan kendine çeki düzen vermelisiniz hocam.
  • quote:

Başıma birşey gelmesinden korkuyorum emniyete versem cebe atacağı garanti zaten enson gittiğimde adam nokia3310 ile takılıyordu.

yok ya. karakolda oturmuşlar senin onlara iphone getirmeni bekliyorlar. karakolu size nasıl tanıtmışlar.yada bilmiyorsan seviyesiz yorum yapma. korkacaksan almayacaksın yerden telefonu
  • quote:

Musluman oldugumu nereden çıkardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

quote:

yok ya. karakolda oturmuşlar senin onlara iphone getirmeni bekliyorlar. karakolu size nasıl tanıtmışlar.yada bilmiyorsan seviyesiz yorum yapma. korkacaksan almayacaksın yerden telefonu

Adam öyle biriki haberlere çıktı vatandaşın kayıp ettiği para çekini o kullanmış devlet nasıl affettiyse artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Hocam 3.konu belki sizle alakasız olabilir ama sizin 128 gb iphone 6 plus sahibi olsaydınız polise gitmezmiydiniz onla bu aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Hocam 3.konu belki sizle alakasız olabilir ama sizin 128 gb iphone 6 plus sahibi olsaydınız polise gitmezmiydiniz onla bu aynı.

Hocam goderdim ama ne alaka anlamadim. Taksin simi sifre yoksa kendi telefonuna arasin birilerini

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.