Şimdi Ara

Pendik Kavakpınarda İphone5C buldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya şu 5c serisi zaten iğrenç bir telefon bunu alanın aklından şüphe ediyorum birde fıstık yeşili bu nedir ya appledan soğudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

ya şu 5c serisi zaten iğrenç bir telefon bunu alanın aklından şüphe ediyorum birde fıstık yeşili bu nedir ya appledan soğudum

Tebrik ediyorum buradan bunu çıkardın ya.
  • sarlan.3 S kullanıcısına yanıt
    Ben sana şunu söyleyeyim ne kadar bencil olduğun belli.+Kargoyla yolladım.O telefon o sende olsaydı ya satardın yada kendi hattını takardın bu kadar açık ve net. İp6+Plus sahibiyim ne gerek var ? birazcık zeka olur bir insanda.Ne kadar düşüncesiz konuşma.
  • sarlan.3 S kullanıcısına yanıt
    Ben adama fakir mi dedim siz burayı bilmiyorsunuz sanırsam.Ne kadar düşüncesiz davrandığın ortaya çıkıyor konu burada bitti telefonu kargoyla gönderdim amacım sizden yardım istemekti ama sert tavırla karşılık aldım.Telefon sende olsa ne yapardın ? çalacak olsaydım buraya başvurmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreqwarts -- 17 Ağustos 2015; 17:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreqwarts

Ben sana şunu söyleyeyim ne kadar bencil olduğun belli.+Kargoyla yolladım.O telefon o sende olsaydı ya satardın yada kendi hattını takardın bu kadar açık ve net. İp6+Plus sahibiyim ne gerek var ? birazcık zeka olur bir insanda.Ne kadar düşüncesiz konuşma.

İmzan kural dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Orijinalden alıntı: Emreqwarts

İmzan kural dışı.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.