AVM otoparkında park edenlerin yarısı bu şekilde park ediyor. Bunun gurbetçi olmakla bir alakası yok. İnternete ulaşım arttıkça herşeye bir düşmanlık üretiliyor. Gurbetçi düşmanlığı, Turist düşmanlığı, Köylü düşmanlığı, Zengin Düşmanlığı, Fakir düşmanlığı, Müslüman düşmanlığı, Yahudi düşmanlığı, Ateist düşmanlığı, Taksici düşmanlığı, Doktor düşmanlığı, Öğretmen düşmanlığı... Her şeye bir düşmanlık uyduruluyor. Binlerce farklı cahil mavi tik alıp kendi hastalıklı fikirlerini tüm topluma dayatıyor. Bu kafayı sıyırmışlık durumu ABD, Avrupa dahil tüm internet aleminde yaşanıyor. Orta çağdaki cadı avı kültürü bu resmen. Haklı haksız herkes herşey hızlıca linç ediliyor. Tüm dünya hızlıca ahlaksızlaşıyor. |
Pendik'te hatalı park eden gurbetçinin arabasının arkasına vatandaşın not bırakması (2. sayfa)
-
-
Tabi canım, kesinlikle öyle.
Hala "kıskançlık" deyip konuyu çarptırmaya çalışan karaktersizler olabiliyor.
Kıskansam iktidarın palazladığı ve anca bu sayede zenginleşebilen cahil cühela ayı tipleri kıskanırım, kaldı ki onları da kıskanmıyorum çünkü parayı nasıl yiyeceklerini bilmeyen tipler onlar da... Gerçi bunların da çok farkı yok da neyse
Yani çok iyi tipleri, kendini geliştirmişleri falan tenzih ediyorum da, genel profil zaten belli. Şahsen ve ailecek bu tek hücreli tipleri kıskanacak kadar ezik değilim Allah'a şükür. O yüzden kıskanmak, çekememezlik gibi andaval argümanlar sunulmasın boşa, çok komik oluyor.
Aynen bahsettiğiniz şekilde dün yaya geçidinden geçeceğiz, hödüğün biri yabancı plaka, önünde trafik durmasına rağmen gelip yaya geçidinin üzerinde durdu, bize yol vermedi. Camı da açıktı, "tabi, Türkiye'de yaya geçidinde durmaya gerek yok, geldiğin ülkede duruyorsun it gibi" dedim. Öyle seyredebildi...
Sırf otomobil kullanmaktan bile "medeniyet"lerini anlayabiliyoruz zaten. Bulgaristan'dan bile korkup Türkiye sınırlarına girince her türlü itliği trafikte yapabilen adamlar bunlar. Medeniyetten bile nasiplerini almıyorlar ki. Instagram'da mı ne bir yerde vardı, keşke zamanında gittiklerinde, oradaki medeniyeti bize getirip olan biteni anlatsalardı, sınırdan girer girmez özlerine dönmek yerine, bizler de daha erken adam olurduk belki diye... O bilinç, o kafa düzeyi yok ki. Kurala uyan primatı kuralsız bırakırsan duvara tırmanır tabi ki.
Memleket pahalı falan gelmiyor ya, hayatları yalan.
Yok orada böyle yapıyorlarmış, yok asgari ücret alıyorlarmış, orada ehmeh 50 yöroymuş...
Bi de saçma sapan röportaj veriyorlar utanmadan. Sanki kimsenin gurbetçi tanıdığı yok, bunlar kendi cahil cühela mal akrabalarını kekliyor anca, milleti de öyle sanıyorlar. Hoş, ahaber kitlesi inanıyor, inanmak istiyor da işte...
-
kimi gurbetcileri kimide inancı olanlara tahammül edimiyor her fırsatta dile getiriyor konunun özü bu konu sahibi gibi.
-
Ülkede birileri sürekli kendine suçlu yada düşman arıyor. ( Bir gün Çinlileri gözüne kestiriyor koronayı yaydı diye bir gün Rus'u kestiriyor tatil yerlerini dolduruyor diye bir gün Arapları kestiriyor bir gün Mültecileri sığunmacıları. Son günlerde de Gurbetçilere sataşma moda oldu. )
Adam hatalı park ettiyse bu polisin işi cezai işlem neyse uygular ( Oarası AVM otaparkı olduğuna bunun bir cezası veya yaptırımı var mı ondan da emin değilim. Adam isterse dikine koysun oraya ! Orası yol değil cadde değil park yasağı olan bir yer değil.) böyle not yazmalar büyük büyük sözler flan neyin kafası çözemiyorum. Gurbetçileri kıskanan ve değişik hareketler yapan insanlar türedi nedense son zamanlarad.
Dün de Kayseride Hollanda'dan tatile gelen admaın arabasına birileri Asit dökmüş ! Abi şakamısınız siz neyin kafası bu böyle. Adam iç dış arabasını yıkatmış kapısının önüne çekmiş sabah bir geliyor her yerine asit atmış birileri olaya bak.
ensonhaberKayseri'ye gelen gurbetçinin aracına asitli saldırıhttps://www.ensonhaber.com/3-sayfa/kayseriye-gelen-gurbetcinin-aracina-asitli-saldiri
-
Bazen cok mantikli konusuyon ben gibi, bazen sacmaliyon gibi geliyo bana.
Gordugun gibi cizginin disinda kalmis.Diger araba yanindaki bosluga girememis muhtemelen.Ben not birakmazdim.Dağ ayisi Avrupali olmus filan derdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 30 Temmuz 2024; 17:6:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reyizcidir kesin. bana kimse dokunamaz edalarıyla gelmiş memlekete belli.
-
Yanindaki bosluga zaten Parketmezdim. Muhtemelende bunun icin oek onemsemedi. Alisveris arabalarinin yakinina arabami park etmekten sakinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni serbestce linc edebilirsiniz arkadaslar ama kaldirimda yuruyen motorlar, kaldirima park etmis arabalarin yaninda sirf araba yabanci plakali diye gurbetciyi kamcilamayi dogru bulmadim. AVM lerde cokca gorulen bir durum.
ağla biraz daha ağla hatta
Doğru söyledin, oradan buraya vizyon ve görgü getireceklerine hayvanatlığa devam ediyor bazıları.
-
Asit değil bu boya sökücü.
-
Almanya da yaya geçidine adım atan gördüğünde Paşa paşa duran adamların aynısını Türkiye de neden yapmıyor oluşları burada konu olan. Tr deki hayvanlar zaten yapmıyor. Ama sen yapmayı biliyorsun. Almanyada kedi olanların Türkiye de kaplan olması Sıkıntı olan durum bu olm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 31 Temmuz 2024; 0:7:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabasini bu sekilde park edenin kafa yapısı şöyle;
Benim param var, adamlarım, arabayı istediğim yere koyarım. Kimse de birşey diyemez. Benden başka kimsenin hakkı ve yeri bu dünyada yok .
Şu hareketlerin bana göre başka açıklaması yok.
Okuduğum mesajların çoğunda "zaten birçok kişi böyle hatalı park ediyor" gibi bir savunma var. Problem de burada. Çoğu kişi yanlış yapınca, o iş doğru olmuyor. Herkes kendini düzeltirse bu memleket bir yerlere gelecek.
-
polisin bırakması gereken resmi notu,
vatandaş bırakmak zorunda kalmış.
parkta hata yok diyenler trafiğe çıkmasın. adam iki şeridin ortasına araba park etmiş.
-
Sen yetkili bir abi ye benziyorsun.
AVM otoparkları özel mülk geçtiği için orada bunun cezası yok diyorlar o işe ne diyorsun ? O adam isterse oraya dikine park etse 3 araçlık yer işgal etsede kimse bir şey diyemez polis ceza yazamaz deniyor !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Ağustos 2024; 1:55:31 > -
böyle bir haber buldum , mahkeme otoparkı sanırım karayolu olarak kabul etmiş kazada. bir de avmlerde engelli yerlerine park edenlere emniyetin ceza yazması için valiliklerin uyardıgını belirten haberler mevcut.
www.aa.com.trMahkemeden AVM otoparkıyla ilgili önemli kararhttps://www.aa.com.tr/tr/turkiye/mahkeme-avm-otoparkini-kara-yolu-kabul-etti/1313096
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 1 Ağustos 2024; 3:2:35 > -
Keske arka camına bir de tuğla vursaydi
Nefret ediyorum gurbetçilerden bize tepeden bakıyor çoğu gelmesinler ulkemize oranin da buranin da hayrini alip 2 tarafa da hayri olmayan 2 tarafa da haindir notu yazan iyi yazmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karayolu sayılmıyor ama :D Ve Hatalı park cezasındaki maddelerin hiçbirine girimiyor ! Yasal olmadan kanun kural olmadan cezada olmaz ilkesinden hareketle AVM'de hatalı parkın cezası olmaz gibi geliyor bana. ( Engelli yerine ve Acil çıkış önü yangın söndürme önü gibi yerlere parklar hariç onlar cezaya tabidir. )
Hiç birine girmiyor çünkü . Engelli araç yerine park etme ceza kapsamına giriyor çünkü engelli araç yerine engelli olmayanlar park edemez diye şart var ama . Ayrıca Trafik kazası için illaha yol olma şartıda yok oda saçma bir başvuru olmuş dağda merada bayırda kaza yapsan kazadan sayılmacak mı sanki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X