Şimdi Ara

Pendik'te hatalı park eden gurbetçinin arabasının arkasına vatandaşın not bırakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pendik'te hatalı park eden gurbetçinin arabasının arkasına vatandaşın not bırakması

Pendik'te hatalı park eden gurbetçinin arabasının arkasına vatandaşın not bırakması

Resimdeki notu okuyamayanlar için:

Alıntı

metni:
    Geldiğin ülkende de böyle park edebilir misin? Hainlik sadece toprak bütünlüğüne saldırı değildir. Kurallara bağımsız uymaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Temmuz 2024; 1:30:27 >

• Algı malgı yok kardeşim uyulmayan bir kural ve medeniyetsizce yapılan bir harekete gayet yerinde bir tepki var. Siz ne kadar duyarsızlaştınız esas bunu düşünmeniz laızm. Her türlü kural ihlalinde " ya sanki millet uyuyorda" şeklindeki iğrenç bir cümleyle ahlaksızlığı savunmak çok yakışıksız. Bu cümleyle her türlü ahlaksızlığa bahane bulunur o zaman.

Gurbetçiler böyle. Yaşadığım yerde aşırı varlar. Yaya geçidinde 1 tane çocuğu ezdi geçen sene bir tanesi. Ezilen de gurbetçi çocuğu. Adamı almanyada böyle araba sürebilirmisin diye evire çevire dövdü ezilen çocuğun babası.

Hatalı park eden gurbetçi gördüğümde bende sileceğini kaldırıyorum artık direk.

Türkiye niye Cennet arkadaşlar?

Yere çöp boşalt

adam döv

kırmızıda geç

sol şeritten hiç çıkma

yaya geçidindekine yol verme

Paran varsa her işin görülsün

Gürültü yap otobanda trafiği durdur

Hapise gir ve hemen çık..

Herkes memleketteki bu folofoşluğa bayılıp cennet diyor.

Bu sene ise bakın röportajlarda memleket pahalı geliyormuş.. Lan attınız attınız oyu Reis'e...

Esnaf napacaktı kur farkı 1'e 35 olmuş size limonatayı 10 liraya mı verecekti? Bilezik gibi geçirdiler Limonatayı, Dondurmayı Sucuğu vs..

Al sana cennet! Sıvazlıyordunuz oh oh guud guud TL çakılıyor diye ama esnaf sapladı tabi nein nein..

Gidin 4k videoları açın diğer ülkelerin cennet gibi yerleri var bir de bizimkilere bakın tüm tatil beldelerinde lazlar kürtler tostunu yemiş bekliyor..

Her yer rezillik içinde.

• Bende konuya tiklarken dedimki kaldirimami park etmis, kurallara aykiri bir park yok burda. Yandakiyle mesafeyi korumak icin cizginin biraz üstüne cikilmis.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

öldürmemiş yaralamış diyorsun yani.

• Gurbetçiler böyle. Yaşadığım yerde aşırı varlar. Yaya geçidinde 1 tane çocuğu ezdi geçen sene bir tanesi. Ezilen de gurbetçi çocuğu. Adamı almanyada böyle araba sürebilirmisin diye evire çevire dövdü ezilen çocuğun babası.

Hatalı park eden gurbetçi gördüğümde bende sileceğini kaldırıyorum artık direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 29 Temmuz 2024; 9:26:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kangroo kullanıcısına yanıt

Yoo hicbirsey yapmamis diyorum yani. Sanki ülkede millet cizgilere cok dikkat ediyorda bunlar yurtdisindada oluyor, sirf yabanci plaka diye bu kadar algi kasmak niye? Hemen vatan hainliginden girilmis, bu ülkede ne kadar ucuzmus vatan haini olmak, adeta olmamak zor.

• Algı malgı yok kardeşim uyulmayan bir kural ve medeniyetsizce yapılan bir harekete gayet yerinde bir tepki var. Siz ne kadar duyarsızlaştınız esas bunu düşünmeniz laızm. Her türlü kural ihlalinde " ya sanki millet uyuyorda" şeklindeki iğrenç bir cümleyle ahlaksızlığı savunmak çok yakışıksız. Bu cümleyle her türlü ahlaksızlığa bahane bulunur o zaman.

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Boşver hemşo bunlar böyle. En milliyetçi kendileridir sorsan. İcraate gelince sıfır. Kendisi almanyada yaşayan alman vatandaşı ama bizi Filistine savaşmaya göndermeye çalışır oturduğu yerden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gurbetçi gayet düzgün park etmiş.

Not yazan kişi ağır sapık...

• Kıskançlık veya gurbetçilere karşı biraz kin olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efendi araba sizinkilerden birinin üstündenmi geçmiş konuyu biraz açında anlayalım sizdeki beyin bizde mevcut değil.Pendik'te hatalı park eden gurbetçinin arabasının arkasına vatandaşın not bırakması 

• Sehrin ortasina cop atan Gurbetci "vatanim degil mi " diye kendini savunmustu.bosuna demiyoruz anadolu insaninin cogu barbardir.

• mesele park değil aslında içinde tutamamış yazmış notu

• Ben bilerek hatalı park ederim çizgi yoksa. Yanıma park edenin mutlaka bir halt edeceğini biliyorum çünkü. En az 3-4 defa yanına park edenler, arabalarının kapısını patır kütüp açıp boyayı soydukları ve arabanın kapısında göçük oluşturdukları olmuştur. Bunlara fırsat vermemek için yamuk yumuk park ederim bilerek. Eğer benim düzgün park etmemi medeni olmamı istiyorsanız sizde medeni olup o arabanızın kapısını nazikçe açacaksınız. Eğer ben arabamın kapısını nazikçe açıp akrobatik hareketlerle arabaya giriyorsam sizde aynısını yapacaksınız. Yanınızdaki arabanın kapısının boyasını soymayacaksınız yada arabada göçük oluşturmayacaksınız. Öyle yaparsanız bende böyle yaparım.

• Arabanı yanındaki boşluğa park edebilir misin?

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Edirne’de yasiyorum. Arabasi dan yola kocaman cop poseti firlatan alamanci gordum. Gecen sene de son model range roverini kaldirima parketmis davar bir alamanci gormustum. Ben de araca kagitla degil de farkli bir sekilde notumu biraktim. Zaten gurbetcilere ofkeliyim gordum mu affetmem :)

• Tepki için abartı diyenlere bisiklet yolunda yürüyenleri Hollanda’da millet yere yatırıp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuda aktrollere bak, hatalı park edeni bile savunmaya başlamışlar Pendik'te hatalı park eden gurbetçinin arabasının arkasına vatandaşın not bırakması  Allah kimseyi bunların düştüğü duruma düşürmesin.

• Türkiye niye Cennet arkadaşlar?

Yere çöp boşalt

adam döv

kırmızıda geç

sol şeritten hiç çıkma

yaya geçidindekine yol verme

Paran varsa her işin görülsün

Gürültü yap otobanda trafiği durdur

Hapise gir ve hemen çık..

Herkes memleketteki bu folofoşluğa bayılıp cennet diyor.

Bu sene ise bakın röportajlarda memleket pahalı geliyormuş.. Lan attınız attınız oyu Reis'e...

Esnaf napacaktı kur farkı 1'e 35 olmuş size limonatayı 10 liraya mı verecekti? Bilezik gibi geçirdiler Limonatayı, Dondurmayı Sucuğu vs..

Al sana cennet! Sıvazlıyordunuz oh oh guud guud TL çakılıyor diye ama esnaf sapladı tabi nein nein..

Gidin 4k videoları açın diğer ülkelerin cennet gibi yerleri var bir de bizimkilere bakın tüm tatil beldelerinde lazlar kürtler tostunu yemiş bekliyor..

Her yer rezillik içinde.

• Gerçekten kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Not yazıp koymak için defalarda hatasını tekrarlamasını beklerim. Anlık acil bisey olmuş olabilir. Bizde de yapan çok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.