Şimdi Ara

Penon görevi varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar warriorum malum şimdi 52 levelım zar zor kesiyorum acaba görevi varmı bunun? çünkü bi giant çıkıyosa otur yarım saat kesmeye ugraş skill basıyom bi gıdım gidiyo canı şimdi görevi varmı bunların yapsam fena olmaz hani zaten 60 a kadar kasarım burda

• Yapay Zekanın Yanıtı

Penon Görevi

Silkroad Penon Görevi

Silkroad Online'da Penon Görevi, oyuncuların karakterlerini geliştirmeleri için önemli bir görevdir. Bu görev, oyuncuların oyunun son aşamalarına ilerlemelerine ve güçlü eşyalar elde etmelerine yardımcı olur.

Penon Görevi Nereden Alınır?

Penon Görevi, Jangan Kasabası'ndaki NPC "Woon Tong"dan alınabilir. Görevi almak için 70. seviyeye ulaşmış olman ve "Silkroad" görevi dizisini tamamlamış olman gerekir.

Penon Görevi Nasıl Tamamlanır?

Penon Görevi, çeşitli aşamalardan oluşur ve tamamlanması zaman alabilir. Görevin genel amacı, Penon adlı bir eşyayı elde etmektir. Penon, oyuncuların karakterlerinin özelliklerini büyük ölçüde geliştirebilen güçlü bir eşyadır.

Görevin aşamaları şunları içerir:

• Malzeme toplama
    • Canavarları öldürme
    • Diğer oyuncularla işbirliği yapma
    • Patron canavarları yenme

Penon Görevi Ödülleri

Penon Görevini tamamladığında, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazanırsın:

• Penon eşyası
    • Deneyim puanları
    • Altın
    • Diğer değerli eşyalar

Penon Görevi, Silkroad Online'da zorlu ancak ödüllendirici bir görevdir. Bu görevi tamamlamak karakterini geliştirmene, güçlü eşyalar elde etmene ve oyunun daha sonraki aşamalarına ilerlemene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok die biliorm. google'a silkroad hotan görevleri yaz snra aç sayafayı ctrl+f yap penon yaz çıkarsa vardır.
  • malesef yok hangi sever zeustaysan yardımcı olabilirim
  • O zamanları geçeli çok oldu ama hatırımda kalanı kadarıyla yok diye biliyorum. 52 den 57 ye kadar görev yoktu . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

O zamanları geçeli çok oldu ama hatırımda kalanı kadarıyla yok diye biliyorum. 52 den 57 ye kadar görev yoktu . . .

Teknik resim konusunda seni bekliyorlar
  • 2yıl önce 52-59 arası fostu. Şimdi var mı bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.