Şimdi Ara

PENTAGRAM dinleyen var mı arkadaşlar aranızda?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes pentagrami anladikta kurban ne oluyor yaaa pes paraetmez ROCK dedigin muzigin sinirlari icinde degildir kurban ve onun gibi gruplar bence
  • kardesler MAnowar GELİYOR TURKİYEYE !!!!! birde sebastian bach geldi bu konse giden arkadaslar varmi aranız da? yorumlarınızı bekliyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

yurt dışında daha önceden kurulmuş pentegram die bir gurup olduğu için yurt dışında mezarkabul olarak tanınıyorlar... (saçma bence ama?????)(içeride yabancı isim dışarıda türkçe isim???)

baba sen anlamamışın soruyu ben zate biliyodum..bu adamların albümler yurtdışında da mı satılıo dedim..

çok sıkı bi rock dinleyicisi degilim ama pentagramin yanında kurbandaki elemanlar çocuk kalır..daha çok ekmek yemeleri lazım..
  • evet yurtdışında da satılıyo ve adamlar almanyada dünyaca ünlü festivallere katıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

evet yurtdışında da satılıyo ve adamlar almanyada dünyaca ünlü festivallere katıldı

oqe yaw saol bunu ögrenmek istiodum
    ama güsel isim bulmuşlar mezarkabul
  • 2 numara kurban mı??

Siz suicide dinlemediniz galiba.. (:
  • kurban cok guzel
  • iyi anam sen kurbanla kafa sallamaya devam et aman fazla kaptırma kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

kurban cok guzel

kurban olsun kurban pentagrama
  • taabi ulem kurban iyi grup...eski albümleri güzeldiyenisini fazla tutmadım ama her albümünde de INTROları varya çok iyi bence ve daha çokkk uzun olması gerekir..
    PENTAGRAM 1 NUMARA TURKİYEDE FAKAT ARTIK TÜRKLERDEN BİRŞEY GÖREMİYORUM..YENİLERDE BİRŞEY YAPAMIYOR..TÜRKLERDE YENİ AMA ÇOK İYİ ALBÜM GÖREMİYORUM...BANA METALLICA YETİYOR.
    İYİ MÜZİK BULAMIYORUM TÜRKİYEDE!!BU ARADA POPDAN BAHSETMİYORUM ROCK/METAL ADINA KONUŞUYORUM... bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz
    herzaman yabancılar en iyisini yapmasın!!!
    POP müziğe hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • arkadaşım herzaman bekleme bi gunde al eline bi gitar sen biseler yapmaya calis hep bekleyerek olmaz ewt bencede kurbanın eski albumu daha iyiydi belki sarkilara daha alisiktik ama daha iyi olduu kesin. ama suda bi gercek, kurbanin muziklerini sevmiyorsanız bile adamların kisisel yetenekleri cok fazla.. mesela davulcuları mutis bence.. elektrocuları, bascısı hepsi kendi alanlarında cok iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: somekindofmonster

taabi ulem kurban iyi grup...eski albümleri güzeldiyenisini fazla tutmadım ama her albümünde de INTROları varya çok iyi bence ve daha çokkk uzun olması gerekir..
    PENTAGRAM 1 NUMARA TURKİYEDE FAKAT ARTIK TÜRKLERDEN BİRŞEY GÖREMİYORUM..YENİLERDE BİRŞEY YAPAMIYOR..TÜRKLERDE YENİ AMA ÇOK İYİ ALBÜM GÖREMİYORUM...BANA METALLICA YETİYOR.
    İYİ MÜZİK BULAMIYORUM TÜRKİYEDE!!BU ARADA POPDAN BAHSETMİYORUM ROCK/METAL ADINA KONUŞUYORUM... bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz
    herzaman yabancılar en iyisini yapmasın!!!
    POP müziğe hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soul Sacrifice
    Catafalque
    False in Truth
    Definitve
    Colde
    Northern Lights
    Obstinacy
    Lucy Fear
    Ne kadarını dinledinde Türklerden metal müzik adına bişi göremiyorum diyosun. Bilmeden konuşmak çok moda yaa.

• ya vallah ben bilmiyorum öle grupları adlarına baksana hepsi yabancı türk oldukları belli değil..tabii bilmeden konuşmak moda yaa yabancı isim koymakda moda oldu bi metal dinleyenin bi tarafları kalkıyor....
    bu gruplar ne yapmış peki sölesene bence Bİ METAL GRUP POP MÜZİĞİ YIKAMIYORSA O GRUP DEĞİLDİR...
    KENDİ ÇAPINDA EĞLENİYORLARDIR.göremiyorum tabii şu açıdan söyledim belirgin gruplar değil ben bile bazılarını tanımıyorum 2-3 grup hariç..dinlemeyenlere nasıl aşılıyacaksın peki???bilinmeyerek mi??
  • Biz pop müziği yıkıp popüler olmadığı için metal dinliyoruz. Daha toysun anlarsın zaten zamanla bu olayları. Neyse git dinle sen metallica'nı. Ben konuşmuyorum daha fazla. Bu arada bi catafalque ve Soul sacrifice albümlerini edin. Neyse takıl sen aynen devam et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somekindofmonster

pentagram dinleyenler burda buluşsun..türkiyede pentagram 1 kurban 2 benim için..görüşleriniz???

olmasmı baba yauuu.ala ala UNSPOKEN,,, MEZARKaBUL oohohhh daha neler neler
  • BANA PENTAGRAM'IN BİRKAÇ ŞARKISINI YAZABİLİRMİSİNİZ? İNDİRİCEMDE...
  • pentegrama helal olsun bencede 1 numara
  • türkiyenın en kalite müzik yapan grubu
  • benim anlamadıgım niye türk müzik kanallarında görünmedikleri.uyduruktan şarkıcıları yeni bitme şarkıcıları koyuyyolar ama pentagram yok neden???uyduruktan dedigim bütün pop şarkıları ve fantezi türü şarkıları bunuda bvelirteyim.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.