Şimdi Ara

PENTAGRAM dinleyen var mı arkadaşlar aranızda??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pentagram dinleyenler burda buluşsun..türkiyede pentagram 1 kurban 2 benim için..görüşleriniz???

• abi aynen bende senin gibi düşünüyorum...pentagramı tek geçerim türkiye de sonra da kurban...

ula bi de ara vermeselerdi ne güsel olacaktı ama olsun sağlam bi konserle dönmeleri söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_condor

abi aynen bende senin gibi düşünüyorum...pentagramı tek geçerim türkiye de sonra da kurban...

ula bi de ara vermeselerdi ne güsel olacaktı ama olsun sağlam bi konserle dönmeleri söz konusu
    pentagram süper bi grup
    give me something to kill the pain
  • quote:

abi aynen bende senin gibi düşünüyorum...pentagramı tek geçerim türkiye de sonra da kurban...

senin için en baba şarkısını öğrenebilirmiyim??pentagramın???
    kurbanın sert albümünden yosma,yalan çok güzel..pentagram için birşey diyemiyeceğim tüm şarkıları iyi..fkt senin için en iyi şarkısını nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: somekindofmonster

senin için en baba şarkısını öğrenebilirmiyim??pentagramın???
    kurbanın sert albümünden yosma,yalan çok güzel..pentagram için birşey diyemiyeceğim tüm şarkıları iyi..fkt senin için en iyi şarkısını nedir??

Alıntıları Göster
    bence in esir like an eagle güsel...(yani çalması en zawkli şarkılarından biri) ondan sonra time çok hoşuma gidio..pain,this too will pass,1000in the eastland..

(çaktırma tüm şarkıları buraya yazabilirim)

• quote:

bence in esir like an eagle güsel...(yani çalması en zawkli şarkılarından biri) ondan sonra time çok hoşuma gidio..pain,this too will pass,1000in the eastland..

(çaktırma tüm şarkıları buraya yazabilirim)

Alıntıları Göster
    türkiye de dünya standartlarında metal müzik yapan tek grup pentagram dır. bana göre en iyi albümü BİR .
    PENTAGRAM albümü de güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkslyyldz

türkiye de dünya standartlarında metal müzik yapan tek grup pentagram dır. bana göre en iyi albümü BİR .
    PENTAGRAM albümü de güzeldi.

Alıntıları Göster
    severek dinleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Tanıdınız mı arkadaşlar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

severek dinleriz.

Alıntıları Göster
    sadece türkçe yaptıkları şarkıları dinliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

sadece türkçe yaptıkları şarkıları dinliyorum.

Alıntıları Göster
    korkma ondan bundan
    ne ölümden ne hayattan
    bu dünyada gördüklerinin hepsi bir
    hepsi HAKTAN

popcular dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanbay

korkma ondan bundan
    ne ölümden ne hayattan
    bu dünyada gördüklerinin hepsi bir
    hepsi HAKTAN

popcular dışarı

Alıntıları Göster
    büyük bi değişim geçirdi adamlar zamanla... ilk hallerinden bilenler hatırlar zaten logoları da farklıydı..Pentagram ın T si tersti... ters haç yani satanizmin sembolüydü, popçular dışarı diye albüm yapmışlardı... Ardından dine gelip hepsi bir hepsi haktan diye albüm çıkardılar, sonra da vokalleri kendi popçu oldu... Tabii bunlar tamamen parasızlıktan, sonuçta adam parasını kazansa niye pop yapsın?... Türkiyede yurtdışında tanınan ilk ve tek metal grubu severek dinlerim ya da dinlerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: N. Flamel

büyük bi değişim geçirdi adamlar zamanla... ilk hallerinden bilenler hatırlar zaten logoları da farklıydı..Pentagram ın T si tersti... ters haç yani satanizmin sembolüydü, popçular dışarı diye albüm yapmışlardı... Ardından dine gelip hepsi bir hepsi haktan diye albüm çıkardılar, sonra da vokalleri kendi popçu oldu... Tabii bunlar tamamen parasızlıktan, sonuçta adam parasını kazansa niye pop yapsın?... Türkiyede yurtdışında tanınan ilk ve tek metal grubu severek dinlerim ya da dinlerdim

Alıntıları Göster
    bence türkiyede müzik gruplarının en büyük problemi olan komplike va baskın gitar çalamama problemini aşmış iki gruptan biri dir pentegram bunu yapan bir diğer grupta dr.skull dur bence war is over ve gates of brandenburg daki gitarlar çok iyiydi...

yani sonuçta konuyu biraz taşırsam da pentegram çok iyi gruptur

• quote:

Orijinalden alıntı: N. Flamel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

olsun gitaristi solisti popa yönelmiş olsa da pentagram grubu hala sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

olsun gitaristi solisti popa yönelmiş olsa da pentagram grubu hala sağlam

Alıntıları Göster
    Ogün Sanlısoy tam olarakta pop soylemiyo yani bizim türkiye klasik popu deil

• quote:

Orijinalden alıntı: ZombieW

Ogün Sanlısoy tam olarakta pop soylemiyo yani bizim türkiye klasik popu deil

Alıntıları Göster
    evt pop söylemiyo öyle diyen de olmadı ama popa yakın bi müzik yapıyo artık pop-rock diyebiliriz(o ne demekse)
  • quote:

evt pop söylemiyo öyle diyen de olmadı ama popa yakın bi müzik yapıyo artık pop-rock diyebiliriz(o ne demekse)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

pop rock - bkz:bryan adams , Lisa presley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 24 Haziran 2005, 19:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

pop rock - bkz:bryan adams , Lisa presley

Alıntıları Göster
    sen sus mustaacuum

• quote:

sen sus mustaacuum

Alıntıları Göster
    pentagram severım..
    türkiyenın metalicası

• quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

pentagram severım..
    türkiyenın metalicası

Alıntıları Göster
    For Those Who Died Alone
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

For Those Who Died Alone

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swissair

Alıntıları Göster
    Popçular Dışarı

Ogün'e ve Demir'e :
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.