Şimdi Ara

aramızda engelli arkadaşlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aramızda engelli arkadaşlar var mı? ben kas hastasıyım duchenne rahatsızlığım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçimdeki Deniz -- 28 Mayıs 2007; 12:17:57 >

• Var bende engelliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: İçimdeki Deniz

aramızda engelli arkadaşlar var mı? ben kas hastasıyım duchenne rahatsızlığım var

Rahatsızlığınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Lütfen.
  • Allah Yardımcınız Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

Allah Yardımcınız Olsun

Amin

bu arada çok mutlu oldum insanlık ölmemiş hala şükürler olsun
  • beyin distrofin denen bir çeşit protein çeşidini üretmiyor ve kasları etkiliyor ve kaslar güçsüzleşiyor ben şu an 20 yaşındayım 9 yaşında tekerlekli sandalye'ye oturdum nefesi de etkiliyor geçen sene de boğazıma delik açıp home vantilatör cihazına bağladılar nefese yardım ediyor yapmasaydılar sonunda ölüm oluyor
  • quote:

beyin distrofin denen bir çeşit protein çeşidini üretmiyor ve kasları etkiliyor ve kaslar güçsüzleşiyor ben şu an 20 yaşındayım 9 yaşında tekerlekli sandalye'ye oturdum nefesi de etkiliyor geçen sene de boğazıma delik açıp home vantilatör cihazına bağladılar nefese yardım ediyor yapmasaydılar sonunda ölüm oluyor

Allah yardım etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcınız olsun.Günlük hayatımızda işte vs.. heryerde yardım olabileceğimiz yerlerde yardım etmeliyiz.Türk insanı bu konuda hiç duyarlı değil duyarlıklık bekliyorum bu konuda arkadaşlar
  • quote:

beyin distrofin denen bir çeşit protein çeşidini üretmiyor ve kasları etkiliyor ve kaslar güçsüzleşiyor ben şu an 20 yaşındayım 9 yaşında tekerlekli sandalye'ye oturdum nefesi de etkiliyor geçen sene de boğazıma delik açıp home vantilatör cihazına bağladılar nefese yardım ediyor yapmasaydılar sonunda ölüm oluyor

Allah Yardımcınız Olsun Kardeşim Gerçekten Çok Zor Durumdasınız Bunun Karşılığını İnşallah Ahirette Göreceksiniz. Her Zaman Şükretmeliyiz.
  • quote:

Allah Yardımcınız Olsun

allah razı olsun

ben hayatımdan memnnun'um hiç isyan etmedim demek ki allahın sevgili kuluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçimdeki Deniz -- 28 Mayıs 2007; 13:05:50 >
  • Samimi bir konu olur umarım.
    Güzellikle vesile olur inşallah.

• Büyük geçmiş olsun hocam.Herkesin başına gelebilirdi.Umarım tedavi olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Büyük geçmiş olsun hocam.Herkesin başına gelebilirdi.Umarım tedavi olursun

tedavisi henüz yok
  • quote:

quote:

Allah Yardımcınız Olsun

allah razı olsun

ben hayatımdan memnnun'um hiç isyan etmedim demek ki allahın sevgili kuluyum

Bede memnun'um şükürler olsun Allah sevdiği kullarına dert verirmiş çekecekmi yoksa isyanedecemi diye
  • hal90 insanlar baksın bön bön sen de onlara bön bön bak ya da hiç umursama bakışları

bu arada rahatsızlığın nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçimdeki Deniz -- 28 Mayıs 2007; 13:17:29 >
  • ewt arkadaşlar Allah (C.C.) yardımcınız olsun inşaallah bu topik yardımlaşmaya vesile olur..
  • İzleyin ve Gerçekten İnsanın İstediği Herşeyi Yapabileceğine, Sadece İnanması Gerektiğine Şahit Olun...

Oda Bir Engelli.

http://www.youtube.com/watch?v=hSnUwA6c67k
  • Çok geçmiş olsun.Umarım şifa bulursunuz.
  • engellilere iş bile vermiyorlar insandan saymıyorlar
  • Umarım şifa bulursunuz ve geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.