Şimdi Ara

aramızda engelli arkadaşlar var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kardeşim zihinsel engelli anca 3 yaşında anlayabildik teşhiş konulamadı 1 nisan 1986 daki çernobil faciasından kaynaklanmış.Açıklama yapılamıyor annem varını yoğunu sattı ve kardeşime bir zihinsel engelliler okula açtık karadenizde bir ilk.Allah kimseye vermesin.Küçükken bütün çocuklar kardeşim canı dışarı çıkardığımda(fiziksel bir bozukluk yok böyle lmasının nedeni çernobil)herkez dalga geçerdi en yinede oynardım onla aslında ona iyi bir örnek olduğmu söyliyemem çünkü ne kadar engelli olsada benim bir şeyler başardığımı ve yaptığımı gördükçe ezildiğini görüyorum ve bazen küçükken ağlardım annem derdi ve hiç bir zaamn bu sözü unutmam allahım değiştirebileceklerim için güç değiştiremeyeceklerim içinde sabır ve yaşama gücü ver derdi.Ve hep şöyle düşünmemi söylerdi onları trafik kazası geçirip ondan daha kötü olacağı ne malum sıkma canını derdi.Çok yıprandı annem.Ve kardeşim canda büyük gelişme görüldü.Şu an çok iyi anlaşıyoruz ve çok iyi iki arkadaşız herhangi bir hastalığı olanlara başsağlığı herkezede iyi günler diliyorum

• Allah acil şifalar versin dualarımız sizinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

forumdaki engelli164 üyenin hiçbiri yarbay değil çogu binbaşı bile değil
    niye böyle normallerin postu çok :D
    engelli biri daha kendini uyanık sanan
    uyanikguven nickli kişi

Sen de engellisin ama farkında değilsin İnsanlara engelli oldukları için böyle davranamazsın ! Neymiş postu azmış çokmuş...

Allah size sabır versin...Kim bilir günde kaç tane bunun gibi insanla karşılaşıyorsunuzdur...
  • --------------------------------boş bir hayat yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51FB677BB -- 31 Mayıs 2007; 11:11:12 >
  • Allah hepinize sabır versin
  • bende bu konudan habersiz konu açmıştım,

http://forum.donanimhaber.com/m_20517456/mpage_1/key_//tm.htm#20518227
  • allah bütün engellilere ve yakınlarına sabır versin bende engelli sayılırım omurga kemiklerimden biri eksik ilaç kullanmasam suna pekuysal gibi olucam
  • bende tam engelli durumu yok ama sürekli cilt rahatsızlığım var
    doğuştan
    el parmaklarım yapışık ellerm tam olmasa da kapalı (yumruk gibi)
    ayrıca diz dirsek ayak bel gibi hassas yerlerimde yaralar var
    ama allaha şükür herkesten bi eksiğim yok sadece biraz zorlanıyorum

Saygılar...
  • Ben engelli değilim, ancak 18 yıllık arkadaşım kankardeşim görme engelli (bir gözü görmüyor)... onunla beraber büyüdük bu yüzden onun neler çektiğini çok iyi biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: İçimdeki Deniz

quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

forumdaki engelli164 üyenin hiçbiri yarbay değil çogu binbaşı bile değil
    niye böyle normallerin postu çok :D
    engelli biri daha kendini uyanık sanan
    uyanikguven nickli kişi

bana bak senin insanlığın nerede kaldı

O MAL dır anlamaz..Boşuna yazmayın..

• Bende engelliyim.Doğduğumda idrar kesem dışındaymış.Şu ana kadar 10 tane ameliyat geçirdim(belki daha fazladır)Bu hastalık yüzünden olmayan şey kalmadı idrar yolu iltahabıydı böbrek taşıydı mesane taşıydı.Günlük yaşamda zorluk çektiriyor.Diğer arkadaşlarada geçmiş olsun.
  • quote:

Ben engelli değilim, ancak 18 yıllık arkadaşım kankardeşim görme engelli (bir gözü görmüyor)... onunla beraber büyüdük bu yüzden onun neler çektiğini çok iyi biliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun
    quote:

Bende engelliyim.Doğduğumda idrar kesem dışındaymış.Şu ana kadar 10 tane ameliyat geçirdim(belki daha fazladır)Bu hastalık yüzünden olmayan şey kalmadı idrar yolu iltahabıydı böbrek taşıydı mesane taşıydı.Günlük yaşamda zorluk çektiriyor.Diğer arkadaşlarada geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 21 Ocak 2008; 21:38:49 >
  • Allah yardımcınız olsun
  • Allah kolaylık versin.Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yozlasma06

benim kardeşim zihinsel engelli anca 3 yaşında anlayabildik teşhiş konulamadı 1 nisan 1986 daki çernobil faciasından kaynaklanmış.Açıklama yapılamıyor annem varını yoğunu sattı ve kardeşime bir zihinsel engelliler okula açtık karadenizde bir ilk.Allah kimseye vermesin.Küçükken bütün çocuklar kardeşim canı dışarı çıkardığımda(fiziksel bir bozukluk yok böyle lmasının nedeni çernobil)herkez dalga geçerdi en yinede oynardım onla aslında ona iyi bir örnek olduğmu söyliyemem çünkü ne kadar engelli olsada benim bir şeyler başardığımı ve yaptığımı gördükçe ezildiğini görüyorum ve bazen küçükken ağlardım annem derdi ve hiç bir zaamn bu sözü unutmam allahım değiştirebileceklerim için güç değiştiremeyeceklerim içinde sabır ve yaşama gücü ver derdi.Ve hep şöyle düşünmemi söylerdi onları trafik kazası geçirip ondan daha kötü olacağı ne malum sıkma canını derdi.Çok yıprandı annem.Ve kardeşim canda büyük gelişme görüldü.Şu an çok iyi anlaşıyoruz ve çok iyi iki arkadaşız herhangi bir hastalığı olanlara başsağlığı herkezede iyi günler diliyorum

çernobil karedenizi etkiledi ama yetkililer utanmadan inkar ediyorlar. Şu an kanser vakalarında artış olduğu söyleniyor karadenizde. Olayın üzerinden 20 seneden fazla zaman geçti. Kanserin kuluçka süresi kadar yani. Ben de çernobil sırasında karadeniz de yaşıyordum. Belki beni de etkiledi acısı çıkacak ilerde.
    herneyse allah sabır versin

• Hiçbir engel Allaha kul olmaya engel değildir... Allah yardımcınız olsun...
  • ben sosyalfobikim zihinsel özürlü olduumda sölenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patinaj_19 -- 21 Ocak 2008; 21:48:43 >
  • Allah yardımcınız olsun bizim de rehabilitasyon merkezimiz var neler yaşadıklarınızı anlayabiliyorum.Her insan bir engelli adayıdır aslında.Bu sözü unutmadan yaşamalıyız.Bir insanı engelli yapan da karşısına çıkan engellerdir sadece yoksa kimse engelli değildir.
  • Allah yardımcınız olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bende tam engelli durumu yok ama sürekli cilt rahatsızlığım var
    doğuştan
    el parmaklarım yapışık ellerm tam olmasa da kapalı (yumruk gibi)
    ayrıca diz dirsek ayak bel gibi hassas yerlerimde yaralar var
    ama allaha şükür herkesten bi eksiğim yok sadece biraz zorlanıyorum

Saygılar...

aranızda bunu bilen veya çevrenizde böyle kişiler var mı
    tıptaki adı
    epidermolozitbluzo gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 21 Ocak 2008; 22:03:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.