Şimdi Ara

PENTAGRAM dinleyen var mı arkadaşlar aranızda?? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demir demirkan ın ayrılması cok iyi oldu
    şimdi daha iyi bi solocuları var
    pentagram türkiye de metal yapabilne tek grup
    tabi underground piyasa haricinde
    kimse gelip duman,kurban,athena falan demesin
    hepsi piyasa
    tek gerçek PENTAGRAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Biz pop müziği yıkıp popüler olmadığı için metal dinliyoruz. Daha toysun anlarsın zaten zamanla bu olayları. Neyse git dinle sen metallica'nı. Ben konuşmuyorum daha fazla. Bu arada bi catafalque ve Soul sacrifice albümlerini edin. Neyse takıl sen aynen devam et.

ben sana nediyorum sen bana ne diyorsun???senin hiçbirşey bildiğin yok asıl..daha konuşmayı bilmiyon toyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: somekindofmonster

quote:

Biz pop müziği yıkıp popüler olmadığı için metal dinliyoruz. Daha toysun anlarsın zaten zamanla bu olayları. Neyse git dinle sen metallica'nı. Ben konuşmuyorum daha fazla. Bu arada bi catafalque ve Soul sacrifice albümlerini edin. Neyse takıl sen aynen devam et.

ben sana nediyorum sen bana ne diyorsun???senin hiçbirşey bildiğin yok asıl..daha konuşmayı bilmiyon toyy

Neyse yeni yeni metal müzik dinlemeye başlamışsın sert olmalıyım hırrr triplerine girmişsin. Düzelirsin zamanla
  • quote:

quote:

quote:

Neyse yeni yeni metal müzik dinlemeye başlamışsın sert olmalıyım hırrr triplerine girmişsin. Düzelirsin zamanla

cok guzel soylemissin

• la mustaa değiştir avatarını adamı hasta etme bu arada

PENTAGRAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

la mustaa değiştir avatarını adamı hasta etme bu arada

PENTAGRAM

avatari degistiremiyom olm ala ala yaw hem ne guzel kafa sallıyo bak
  • quote:

quote:

quote:

benim ne zamandan beri dinlediğim sanane kii nerden biliyosun yeni dinlediğimiyanii düzgün konuşmak istemiyorsan git burdan!!konuşmana gerek yok sensiz de olur...bi grup yüzünden senle tartışmaya gerek yok ki..artsizttttlan neyi düzelim lomin çık git yaa girme bu topice o zaman..daha konuşursan ben sert olcam ama.

• Yanlış konuştuğum bişi olduğunu sanmıyorum sonuçta popüler müzik=pop müzik. Peki pop müzik ne her türlü TV'de orda burda gösterilen müzik. Hımm düşünelim bakalım Pentagramın salak popçular gibi her gün TV'de olduklarını hatta Kuşum aydının programına çıkıp şarkı falanda sölesinler istersen. Bide başka grup yok diyosun isim verincede bunlar özenti isimlere bak diyosun. Şarkı isimlerinede takarsın sen şimdi. Eee peki pentagramın Bir'den başka hangi türkçe sözlü albümü war. Pentagramı kötülemek için sölemiyorum bende severim ama Türkiye'de metal müzik adına hiçbişi yook diye bağırman anlamsız. Onlarca grup war ki bunlar İstanbul içi onun dışında benim henüz dinlemediğim İzmirli(Özellikle Punk) ve Ankaralı gruplar var. Yeni dinlemeye başladığın ve yaşının ufak olduğu hal ve tavırlarındanda belli zaten. Metalci adamım ben ters olmalıyım hırrrrrr. Metallika çıktı dur bi headbang yapiim adam sansınlar yeaaah. Bence önce dinlediğin müziği araştır. Kökleri nerden geliyo. Metallica=Trash metal oda köklerini punk'tan almaktadır mesela. Bide herkesin metal müzik dinlemesini neden istediğini anlamıyorum. Neyse yaa anlarsın zamanla ama eminim senin metalci diye geçinmen Metallica ve Pentagramdan öteye gitmicektir. Hade bana eyvalla dahada yazmıyuom bu topic altına. Pentagram güzeldir bu arada yine

• @Lomion sonuna kadar haklısın ama,
    Zamanında biz de bunları dinleyerek başlamıştık..
    Hatta aynı tavırlar içine girmişizdir belki :)
    Pentagramı bende çok seviyorum ama..
    Şu genç kız dergilerinde ilan sayfasına ben pentagram dinliyorum heyüü diyen tipler yüzünden açıkcası soğudum..
    Neyse kavga etmeyin bence..

@somekindofmonster
    Bence sende o grupları dinlemelisin, en azından bir dene..
    Onlara ek olarak; Moribund Oblivion, Crossfire, Dreamtone dinle...
    Yanlış anlama tavsiye bunlar..
  • yaa ben dinlemiyorum demedim kii elbette tvye çıkmıyacaklar bugünde fakat tv popçuların mı olcak haaa??
    hem ben biliyorum dinlediğim müziğin kökenini bilmesem işim olmaz yaşım senden küçük olabilir ama saygı duymalısın istediğin grubunda isminide yazabilirsin ben özenti demedim o lafı sen bana demiştin ben de sana yedirdim..
    Metallica çıktı dur bi headbang yapiim adam sansınlar yeaaah(bu sözünü banlıyorum)ben öyle birşeyde yapmadım..düşündüğün pentagramdan ve metallicadan ileri gitmiyecek düşünceni anlıyorum ama sen bilemezsin!!'sonuna kadar' aha türkçe konuşuyorum..
    sen yazmışsın kii aydının programına tabii ki çıkmıyacak fakat pop müzik yerine metal/rock olması lazım..tvye çıkmayanlar asıl benim için önemli şimdi için söylüyorum. niye gidiyorsun kii??LOMİON??kaçıyormusun.ben yeni olabilirim 2 senecik fakat bu benim dinlediğim müziği bilmemine gelmez...

• gençler sakin heyecan yapmayın müziğinizi dinleyin somekindofmonster arkadaşım seni de anlıyorum ama bence arada başka grupların da tadına bak sora yine metallica dinlemeye devam et
  • bence türkiyenin en iyi metal grubu
  • türkiyede neden metal müzik tutulmuyor?
  • tutulmaz tabi.kimse bizi tutamaz uleeen
  • konseri yok mu bu aralar
  • Grubun ismini hiç duymamıştım Taa ki: geçenlerde uyksuz gecelerimden birisini geçirirken, TRT kanalında Pentagramin "Bir" isimli klibini görünceye kadar.... Ondan sonrada heryerde bunların parçalarını arıyorum şu anda elimde sadece "mehter" isimli barça var "bir" isimli parçanında klibini arıyorum (Ares E-mule denedim ama boş çıktı)neyse! bunların internet sitesi yokmu çok merak ettim?
    DUZENLEME: Pentagram ve daha birçok anadolurock gurubunun şarkılarını(ses biraz kalitesiz ama böyle yasal oluyor),özgeçmişlerini,şarkı sözlerini vs...www.anadolurock.com da bulabilirsiniz çok emek sarf edilmiş bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucitmuzo -- 6 Temmuz 2005, 11:51:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.