Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada dünden bahsedeyim biraz dün sabah yazmistim 2. türk günü senligi vardi isvicrenin baskenti bernde oraya gitmistim güzel bir ortamdi belki icimizden birileride gelmis olabilir birkac saatliginede olsa insan kendini okadar türkün icinde türk bayraginin icinde ve türk yemeklerinin icinde bulunca kendini türkiyede saniyor hersey cok güzeldi ara sira organizasyonla ilgili eksiklikler olsada gürbetteki türkler icin harika bir ortamdi eglencenin oldugu alan cok önemli ve anlamli bir yerdi isvicre parlomento binasinin önü sadece bizim oldugumuz alani goren minimal 200 250 kamera vardi ve her kose basinda isvicrelilerin SWAT ekipleri tam techizat tetikte hazir bekliyorlardi ilk basta kendi kendime dedim nedir her ne kadarda yabanci olsak burda birbirimizi yemiyecez bu kadar güvenlige bu kadar polise ne gerek var dedim ve daha sonra aklima geldi isvicrenin bern sehri asiri derece pkk dolu ve böyle biryerde bir olay cikmasi kacinilmazdi önlemler onun icindi bir ara dedilerki 100 kisilik bi grup buraya dogru geliyomus dedikodusuyayildi ve baya kalabalik disari cikti yanlis anlamayin kacmak icin cikmadi karsilamak icin cikti köseyi dönen vatan haini pkk (af edersiniz ) SERREFSIZLER bidaha geri döndü dahada ortalikta görülmedi gecenin finalinde volkan konak vardi ve gercekten harika bir final oldu gittigim 270 kilometreye degdi yani simdi size o geceden bir kac kare gondereyim arkadaslar umarim fazla uzatmamisimdir
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkesci54 -- 6 Mayıs 2008; 13:33:13 >
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

• hkesci54 dostum fotoğraflar çok güzel ellerine sağlık.. işte böyle, dvm..

Bende az evel aklıma bişey geldi tam olarak uygulayamadım ama sanırım düşündüğümü size aktardım.
    Kendi çektiğim bir güvercin portresi ve K10D nin Vizöründen nasıl göründüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 5 Mayıs 2008; 22:04:34 >
  • Merhaba arkadaşlar topic baya şenlenmiş .Topicteki paylaşımların geneline bakacak olursak (pentax k10d veya k100d) oluşuyor.Nikon ve Canonun olduğu gibi başlığı Pentax DSLR topiği olarak değiştirsek dahamı iyi olur.Benimki sadece bir öneri

• bu aksam önümde giden arabalari cektim biraz renklerle oynadim tablo gibi oldu benim cok hosuma gitti beyaz cizgiler karsidan gelen arabalarin farlari kirmizilarda önümde gidenlerin fren lambalari

• arkadaslar hemen farkina vardim ve ekleyeyim bu son gönderdiklerim bilgisayarimda harika gözüküyordu nedense burda o netlik yok ama neyse anladiniz siz onu
  • AYLAKADAM walla bu yasli neneye bayildim memlekt geldi aklima bi an o arkadaki findik agacimi nerde cektin bu fotoyu
  • Giresunun dereli ilçesindeki Akkaya köyünde çekerken teyzenin haberi vardı.
  • süper kareler var elinize sağlık...
  • yildiz senin dediğin gibi kulak çöpüyle denedim gıcır gıcır oldu sensörüm tırsıyordum o yüzden denememiştim daha önceden ama güzel oldu saolasın

büyükadadan deli köpek
  • quote:

Orjinalden alıntı: chilbir

yildiz senin dediğin gibi kulak çöpüyle denedim gıcır gıcır oldu sensörüm tırsıyordum o yüzden denememiştim daha önceden ama güzel oldu saolasın

Ben denedim ama chilbir senin gibi sonuç alamadım, korktum galiba biraz
  • Benim tozlar tümleşik hale gelmiş heralde tekrar denedim olmadı, lensi değiştirdim lekeler daha belirgin hale geldi demekki 70-300 daha iyi 18-55 ten

demek ki fotoşopla devam edecez temizlemeye
  • hkesci54 dostum fotoğrafından sonra benimde böyle bir fotoğrafım olduğu aklıma geldi aradım, buldum.
    araba ile giderken

• quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

hkesci54 dostum fotoğrafından sonra benimde böyle bir fotoğrafım olduğu aklıma geldi aradım, buldum.
    araba ile giderken

cok güzel fotolar bence tam reklam panolari icin veya brosur amblem vs icin guzel fotolar dün arabanin üzerine yansiyan isigi cekmeye calismistim umdugum gibi olmadi ama bence degisik bise oldu tam duvar kagidi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkesci54 -- 6 Mayıs 2008; 19:04:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

quote:

Orjinalden alıntı: chilbir

yildiz senin dediğin gibi kulak çöpüyle denedim gıcır gıcır oldu sensörüm tırsıyordum o yüzden denememiştim daha önceden ama güzel oldu saolasın

Ben denedim ama chilbir senin gibi sonuç alamadım, korktum galiba biraz

azıcık bastır birşey olmuyor hatta ilk başta olmadı ben de hafif nemlendirdim cillop gibi oldu bir tane var şu anda onun için de uğraşmak istemiyorum

• azıcık bastır birşey olmuyor hatta ilk başta olmadı ben de hafif nemlendirdim cillop gibi oldu bir tane var şu anda onun için de uğraşmak istemiyorum

su ile mi nemlendirdin dostum?
  • su benzeri bi şeyle musluğa yakın olsam su kullanırdım inan. ama öyle çok ıslatmadım diğer tarafıyla yavaş yavaş kuruttum dikkat et
  • bugün bir tur attım ondan bir kare

• bu geceden birkaç kare

Edit:Hatalı Yükleme!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakadam81 -- 6 Mayıs 2008; 22:49:32 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.