Şimdi Ara

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@ (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.162
Cevap
58
Favori
1.364.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Pentax K10D + Sigma 70-300mm Apo Macro
  • Yildiz yene cosmussun ya nasil yakalarsin bole resimleri anlamadim dün bi arinin pesine bi saat kosmusumdur güzel bi foto olsun diye 15 20 tane foto cektim yenede iyi birsey olmadi bende biraktim sadece manzara fotosu cektim bi türlu yakalayamiyorum sinek böcek ucarken veya konmusken tam cekecegimde ucuyo anlamadim gitti sen nasil yapiyorsun bayiltici sprey falanmi kullaniyorsun hayvanlara yada sen cekiyorsun diye sana pozmu veriyorlar ne hikmetse en güzel aninda yakaliyorsun brawo valla

• her gün ise giderken burlardan geciyorum ya durupta bi foto ceksem diyordum dün isten ciktiktan sonra aldim makinayi elime vurdum yollara coooook güzel olmasada hic yoktan iyidir

• hkesci54 çok güzel fotoğraflar, ne kadar şanslısın böyle bir yerde bulunduğun için, imrendim doğrusu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

hkesci54 çok güzel fotoğraflar, ne kadar şanslısın böyle bir yerde bulunduğun için, imrendim doğrusu..

manzaralar o bicim harika yerler var yani manzara aramaya gerek yok bu fotolar sadece is yolumdan her gun gectigim yer daha neler varda ben beceremiyorum iste tam olarak kaliteli foto cekmeyi yavas yavas oluyo su isi bi kaptimmi bak sen ondan sonra nasil manzaralar

• hkesci54 ..gerçekten çok güzel fotograflar ve manzaralar...
    neresi ....? tam çıkartamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

hkesci54 ..gerçekten çok güzel fotograflar ve manzaralar...
    neresi ....? tam çıkartamadım..

sagol müdür buralar Liechtenstein isvicre ve avusturya arasinda kücük bi ülke 30 bin kisilik bi ulke ve hala krallikla yönetiliyo resimlerdeki nehirin karsisi isvicre ve diger tarafta daglarin arkasida avusturya yani ülkenin büyüklügü bi kareye sigiyo nerdeyse
  •  @@@@ PENTAX DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@@@

Bu fotoğrafta ışık patlaması oldu.
  • Lenste ya da sensörde iki tane leke bulunuyor. Lens temizlik kalemleri ve özel mendiller hakkında ne düşünüyorsunuz?

• ben lensi pamuklu atletimle siliyorum gayet temiz oluyor, sensörü ise dağılmayacak kadar az nemlendirilmiş pamuklu çubuk ile yapıyorum ama tabi biraz riskli ve dikkat isteyen bir konu
  • Geçen yaz köyde tarlada çekmiştim ırgat dedeyi

• .

• erenelhan ve hanamichi çok güzel fotoğraflar tebrik ederim hanamichi yalnız son fotoda renkler biraz maviye kaçmış onun dışında da kadraj çok az da olsa eğik naçizane yorumum
  • Herkese selamlar,

Pentax 16-50mm f/2.8 ve Pentax 50-135 mm f/2.8 gibi SDM teknolojisine sahip objektifleri Pentax K100D ile problemsizce kullanabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla SDM desteği yalnızca K100D Super, K10D, K200D ve K20D'de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 12 Mayıs 2008; 21:54:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Herkese selamlar,

Pentax 16-50mm f/2.8 ve Pentax 50-135 mm f/2.8 gibi SDM teknolojisine sahip objektifleri Pentax K100D ile problemsizce kullanabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla SDM desteği yalnızca K100D Super, K10D, K200D ve K20D'de bulunuyor.

Benim bildiğim daha doğrusu okuduğum kadarıyla;
    Pentax’ın ürettiği tüm DSLR’ler (D, DS, DL, K100D, vs.),
    Pentax’ın kurulduğu yıldan bugüne kadar üretip sattığı (24 milyon adet), ayrıca bu sistemlerle uyumlu diğer markaların ürettiği tüm objektifleri kullanabilir:
    - M42 vidalı objektifler (adaptör ile)
    - K bayonet MF objektifler
    - M serisi MF objektifler
    - A serisi otomatik diyafram MF objektifler
    - F ve FA serisi AF objektifler
    - DA serisi objektifler
    - Pentax 645 orta format makinelerin objektifleri (adaptör ile)
    - Pentax 67 orta format makinelerin objektifleri (adaptör ile)

Yeni DSLR’lerinde, tüm bu objektifler üretildikleri yıl sahip oldukları tüm yetenekleri ile kullanılabilir.
    Başka hiçbir markada olmayan bu geriye yönelik uyumluluk Pentax’ın müşterisine saygısını göstermektedir:
    http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1036&thread=19903119
    Pentax’da ’cam’a verilen para değerini korur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Herkese selamlar,

k100d nin firmware lerine gözgezdirdim de o konuda herhangi bir destek yok sanırım ancak bildiğim kadarıyla yine de k100d de gövde motoru yardımıyla bu lensleri kullanabilirsin (sdm özelliği olmadan)
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 11 Mayıs 2008; 23:37:14 >
  • sıcak sıcak ay fotosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilbir -- 12 Mayıs 2008; 14:32:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.